Τσιγγάνικη τράπουλα 10-12/04 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 10-12/04 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, Πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό
Θα πρέπει να ξεχάσετε, αυτά που έχουν γίνει στο ερωτικό σας παρελθόν και να δείτε τώρα, από όλους αυτούς που σας κυκλώνουν, ποιος μπορεί να σας κερδίσει αισθηματικά.

Ταύρος: 5 Σπαθί

zodia-taro-45

Αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας, για κάποια ζητήματα που σας ενοχλούν θα δείτε ότι σιγά – σιγά θα αρχίσει να τα σταματάει και να τα διορθώνει.

Δίδυμοι: 7 Καρό

Οι καταστάσεις μέσα στην επαγγελματική σας ζωή όλο και καλυτερεύουν και πιθανόν να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή και να αλλάξετε πόστο. Οι νέες γνωριμίες είναι κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Τσιγγάνικη τράπουλα 10-12/04

Καρκίνος: 5 Μπαστούνι

Υπάρχουν πια οι σωστές προδιαγραφές από την μεριά του συντρόφου σας, για να περάσετε και σε πιο επίσημη μορφή την σχέση σας, όπου και πολλά στόματα θα κλείσουν.

Λέων: 6 Σπαθί

Είστε μόνιμα απασχολημένοι, με το παρελθόν σας και όλα αυτά που θέλετε να κάνετε ξανά με τον ίδιο άνθρωπο. Τουλάχιστον τώρα ξέρετε τι πρέπει να αποφύγετε.

Παρθένος: 3 Μπαστούνι

Ο πρώην σας, έχει καταφέρει και έχει διαγράψει από το μυαλό του όλα τα παλιά και τώρα θέλει να σας πλησιάσει, μέσα από νέες και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις.

zodia-zwdia-9988

Τσιγγάνικη τράπουλα 10-12/04

Ζυγός: 2 Καρό

Μην ασχολείστε με άτομα και ζητήματα που δεν έχετε κάτι να κερδίσετε. Με τόσο δύσκολα αστρολογικά, το πιο πιθανόν είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις, από το πουθενά.

Σκορπιός: 10 Κούπα

Είστε αποφασισμένοι, να κάνετε μια ακόμη αλλά τελευταία προσπάθεια, με το πρώην σύντροφο σας, και μέχρι να λύσετε όλα τα προβλήματα που σας χωρίζουν.

Τοξότης: 7 Σπαθί

Οι νέες έρωτες είναι κοντά σας, και σε λίγες ημέρες θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Τώρα το καλύτερο είναι εσείς, να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να μην χαθείτε μόνο μέσα σε φλερτ.

zodia-88

Αιγόκερως: 7 Κούπα

Μέσα σε αυτή τη εβδομάδα, θα έχετε τις ευκαιρίες για να μιλήσετε και ίσως και να βρεθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να ξεκαθαρίσετε όλες τις τελευταίες παρεξηγήσεις.

Υδροχόος: 3 Κούπα

Δεν είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε ερωτικά διλήμματα. Ακόμη δηλώνετε μπερδεμένοι ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν. Από τα μέσα του μήνα όλα καλυτερεύουν.

Ιχθείς: 3 Καρό

Τα ερωτικά καλέσματα, που έρχονται από τον σύντροφο σας, σας έχουν κάνει και αισθάνεστε περίεργα. Τώρα πλησιάζουν και οι πιο σοβαρές προτάσεις για εσάς τους δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia