Τσιγγάνικη τράπουλα 10-13/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

taro-wroskopikos-tropos

Τσιγγάνικη τράπουλα 10-13/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό

Οι ιδέες που έχετε είναι πραγματικά πολύ κοντά, για να υλοποιηθούν και να βρεθούν οι λύσεις για προσωπικά και ερωτικά σας θέματα. Αυτό είναι και κάτι που θα το υποστηρίξει και ο άνθρωπος σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: 9 Σπαθί

Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να μην παρασυρθείτε, από όλα αυτά που σας λένε και πιθανόν και να σας τάζουν. Μπορεί να έχετε ανάγκη την αγάπη, αλλά θα πρέπει να ακούσετε την λογική πάνω από όλα.

Δίδυμοι: 7 Καρό

Έχετε εσείς πάντα την δύναμη να αλλάξετε την πορεία των καταστάσεων, μέσα στη ζωή σας. Αυτό που όμως πρέπει εν αρχή να σας συμβεί, είναι να ξεριζώσετε τις παλιές σας αναμνήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-xartomanteia

Καρκίνος: 1 Μπαστούνι

Τα πράματα δεν είναι τελικά όπως φαίνονται. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα έρθει πιο κοντά σας, αλλά εσείς θα πρέπει άμεσα να ψάξετε και πιο βαθιά για το που αλλού έχει…ανοιχτές εκκρεμότητες.

Λέων: 8 Σπαθί

Με όλα αυτά που έχετε περάσει, στο ερωτικό σας παρελθόν, πραγματικά δεν έχετε και τίποτα να σας εκπλήσσει. Κάποιος πάντως που είναι δίπλα σας, φίλος – συνάδελφος, θα σας εκφράσει κάτι πιο ρομαντικό!

Παρθένος: 5 Μπαστούνι

Οι μέρες είναι σίγουρα φορτωμένες με πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις που πρέπει να λήξουν, είτε αφορούν προσωπικά ζητήματα είτε επαγγελματικά. Ένας αναπάντεχο φλερτ, θα σας έρθει από κάποια φιλία σας ετών.

Ζυγός: 6 Καρό

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είστε τόσο ανταγωνιστικοί, με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Άλλο είστε εσείς…και άλλο η άλλη πλευρά. Δείξτε την έντονη σας προσωπικότητα μέσα από αξιοπρέπεια.

Τσιγγάνικη τράπουλα 10-13/12

taro-zodia-76

Σκορπιός: 8 Κούπα

Έχετε κάνει ένα μεγάλο άλμα στην εργασία σας, που σίγουρα θα σας δώσει και την οικονομική ευχέρεια, για να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας, με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί.

Τοξότης: 7 Σπαθί

Πολλές οι πηγές εσόδων που έρχονται, και μάλλον δεν πρέπει να τις καταναλώσετε χωρίς λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φετινές γιορτές, δεν θα έχουν σε τίποτα να σας θυμίζουν την μονοτονία των παλιότερων εποχών.

Αιγόκερως: 5 Κούπα

Με τόσα που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, εσείς τώρα ήδη έχετε πάρα πολλές αμφιβολίες για το που οδεύετε. Μην αφήσετε τις καταστάσεις στην τύχη τους όμως.

taro-zodia-098

Υδροχόος: 4 Κούπα

Οι διαφορές στον χαρακτήρα που έχετε με το άτομο που σας νοιάζει ερωτικά, είναι αποδεκτές ως ένα σημείο. Κάτι περισσότερο, είναι και ένα δείγμα από το σύμπαν ότι δεν ταιριάζετε.

Ιχθείς: 2 Καρό

Θα ανοίξουν στόματα και θα μιλήσουν πολλοί για τον πρώην σας, που χωρίς να το ξέρετε, έχει χωρίσει και τώρα ετοιμάζετε με τον δικό του τρόπο να σας πλησιάσει για να επανασυνδεθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia