Τσιγγάνικη τράπουλα 12-14/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 12-14/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Τσιγγάνικη τράπουλα Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο
Πιο αναλυτικά:

Κριός: 8 Σπαθί

Το πάθος που έχει ακόμη το πρώην ταίρι σας, για εσάς….θα σας φανερωθεί μέσα από πράξεις! Εσείς βάλτε τα όρια σας, και θα δείτε ότι μπορείτε εύκολα να επανασυνδεθείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος: 2 Καρό

Οι αλλαγές που θα γίνουν μέσα στην σχέση σας, θα είναι καταλυτικές! Πιθανόν και να καταφέρετε να πάτε και σε μια πιο σοβαρή – δέσμευση μέσα στο Καλοκαίρι.

Δίδυμοι: 9 Σπαθί

Είστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, που θέλετε να μείνετε και λίγο μόνοι σας, μακριά από αισθηματικές και σχετικές δεσμεύσεις. Αυτό τώρα σας χρειάζεται είναι παρατεταμένες διακοπές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος: 3 Καρό

Είστε κάτω από ερωτική πίεση, από διάφορα άτομα. Άρα το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δώσετε χωρίς άλλη καθυστέρηση απαντήσεις εκεί που μόνο θέλετε.

Λέων: 6 Μπαστούνι

Μην σκοτίζετε το μυαλό σας, αυτές τις ημέρες και πάλι με υποθέσεις αγάπης. Τώρα σίγουρα είστε και σε μια πιο ξεκάθαρη φάση ζωής, που θα ασχοληθείτε πιο πολύ με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Παρθένος: 7 Σπαθί

Δεν ξέρετε τίποτα για τον πρώην σας, και τι κάνει τώρα με την ερωτική του ζωή. Κάποια πάντως κουτσομπολιά, θα έρθουν στον δρόμο σας, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

zwdia-taro-astra

Ζυγός: 7 Μπαστούνι

Οι εκπλήξεις που θα σας κάνει κάποιος που σας αγαπάει, είναι πολλές και πιθανόν και να σας δείξει με αυτόν τον έμμεσο τρόπο, ότι μπορείτε εσείς οι δύο να μπείτε σε μια νέα σχέση.

Σκορπιός: 8 Καρό

Μόνο καλύτερες θα είναι οι μέρες πια, για την σχέση σας. Τώρα που και κάποια οικονομικά προβλήματα θα βρουν την λύση τους, εσείς θα καταφέρετε να περάσετε ακόμη και σε δεσμεύσεις.

Τσιγγάνικη τράπουλα 12-14/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Τοξότης: 6 Κούπα

Έχετε βρει μια νέα αγάπη, που μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε όλες αυτές τις άσχημες καταστάσεις μέσα στην ζωή σας. Επίσης μια καταπληκτική είδηση θα σας έρθει από τον εργασιακό σας κύκλο.

zodia-0988

Αιγόκερως: 7 Καρό

Αφήστε και λίγο χώρο μέσα στην ζωή σας, για μια νέα αγάπη…ή μια παλιά αναζωπύρωση. Τώρα είναι και πιο ώριμες οι καταστάσεις για να προχωρήσετε μέσα σε σχέση σοβαρή.

Υδροχόος: 4 Κούπα

Μην ακούτε κανέναν εσείς, και κάντε μόνο αυτό που τελικά έχετε μέσα στο μυαλό σας. Ακόμη και αν είστε μόνοι σας, σίγουρα θα έχετε τις καλύτερες παρέες δίπλα σας.

Ιχθείς: 9 Κούπα

Μια ερωτοφιλία που τρέχει γύρω σας, τώρα σας κάνει και αισθάνεστε κάτι περισσότερο. Μέσα στο δεύτερο 15μερο του μήνα, θα καταφέρετε να μιλήσετε και πιο ανοιχτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia