Τσιγγάνικη τράπουλα 14-16/02 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 14-16/02 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, Πιο αναλυτικά:

Κριός: 3 Καρό

Δέχεστε πολλά φλερτ και αυτό είναι κάτι που τον τελευταίο καιρό, σας έχει φτιάξει το κέφι. Σε κάποιος έχετε προσφέρει έρωτα και θα ζητήσει προσεχώς να γίνετε το ταίρι του!

zodia-taro-45

Ταύρος: 10 Καρό

Υπάρχει μια μόνιμη αντιπαλότητα με τον άνθρωπο σας, και αυτό ξέρετε και οι δύο ότι έχει την βάση του στο οικείο του περιβάλλον. Σίγουρα εσείς πρέπει να βάλετε τα όρια σας.

Δίδυμοι: 5 Σπαθί

Είστε απόλυτα κατανοητοί, σε όλα αυτά που λέτε στον σύντροφο σας, και τώρα που θα έχει και μια πιο μεγάλη οικονομική άνεση, θα μπορέσετε να κάνετε και τα επόμενα σας βήματα.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Τσιγγάνικη τράπουλα 14-16/02

Καρκίνος: 7 Καρό

Εσείς που είστε μπερδεμένοι, σε παρελθόν και παρόν είστε σε μια οριακή φάση για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις, όχι βάση ενστίκτου αλλά μόνο μέσα από την λογική σας.

Λέων: 5 Μπαστούνι

Οι καλοί σας φίλοι, θα κάνουν από την μεριά τους, ότι μπορούν για να σας φέρουν σε επαφή με τον πρώην σας, που αυτός εδώ και καιρό προσπαθεί να κινήσει τα νήματα.

Παρθένος: 6 Σπαθί

Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες, είναι και αυτές που θα σας κάνουν να πάτε πιο μπροστά. Τώρα είναι και το σωστό διάστημα, για να επιλέξετε και τι θα κάνετε στην ερωτική σας ζωή.

zvdia-zwdia-tarw

Τσιγγάνικη τράπουλα 14-16/02

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, είναι θετικές στα οικονομικά σας και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σας φέρει και λύσεις στην οικογενειακή σας καθημερινότητα.

Σκορπιός: 2 Καρό

Πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σας, σε φιλικό επίπεδο είναι και αυτά που σας έχουν ανεβάσει το κέφι. Δεν χρειάζεται και άμεσα να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά.

ζωδια-ταρο-99

Τοξότης: 10 Κούπα

Οι καταστάσεις στην ζωή του ατόμου που αγαπάτε, έχουν αρχίσει και βελτιώνονται και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να έρθετε και σαν ζευγάρι πιο κοντά.

Αιγόκερως: 7 Σπαθί

Κάποιες τυχαίες συναντήσεις θα είναι και αυτές που θα σας κάνουν να φέρετε και πάλι μέσα στις σκέψεις σας, ένα άτομο που στο πρόσφατο σας παρελθόν έχετε μοιραστεί πολλά.

Υδροχόος: 7 Κούπα

Ένα ταξίδι θα πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες για να δείτε το άτομο που αγαπάτε. Τώρα πιθανόν να είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να μιλήσετε και σοβαρά.

Ιχθείς: 3 Κούπα

Είστε πάντα επίμονοι στις απόψεις σας, και αυτό τώρα θα σας βγάλει και νικητές. Τουλάχιστον το άτομο που σας ενδιαφέρει θα έρθει από μόνο του πιο κοντά σας.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia