Τσιγγάνικη τράπουλα 14-16/03 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 14-16/03 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.

Τσιγγάνικη τράπουλα, Πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό

zodia-taro-45

Ειδήσεις και επισκέψεις έχει το επόμενο 2ήμερο για εσάς. Κυρίως στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε μια νέα ευκαιρία για να ενωθείτε με τον πρώην σας.

Ταύρος: 5 Σπαθί

Υπάρχουν ακόμη ανοιχτά θέματα, με το αισθηματικό σας παρελθόν, που τώρα έχει αρχίσει και μπαίνει πιο δυναμικά στο παρόν σας. Αποφύγετε τις υπερβολές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Τσιγγάνικη τράπουλα 14-16/03

Δίδυμοι: 7 Καρό

Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, θέλει να σας ζητήσει την βοήθεια – συμβουλή σας, για ένα ιδιαίτερο του θέμα. Οι καταστάσεις θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά ερωτικά.

Καρκίνος: 5 Μπαστούνι

Η αλλαγή της εργασίας, που θα έρθει από την μεριά του συντρόφου σας, σίγουρα θα σας διευκολύνει. Ίσως και τελικά να καταφέρετε να μείνετε μαζί.

Λέων: 6 Σπαθί

Τελικά και μέσα στην εβδομάδα αυτήν, οι επικοινωνίες με το άτομο που αγαπάτε θα ξεκινήσουν και σίγουρα θα καταφέρετε να βρεθείτε και να επανασυνδεθείτε.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος: 3 Μπαστούνι

Το ότι είστε μόνοι σας ερωτικά, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να πιστεύετε ότι σας λένε. Υπάρχουν σίγουρα πολλοί καλοθελητές που ζητούν μόνο κάτι πρόσκαιρο από εσάς.

Ζυγός: 2 Καρό

Οι φιλίες σας και η έντονη σας κοινωνική ζωή, έχουν πιθανόν κάνει τον άνθρωπο σας να ζηλεύει. Τώρα είναι και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να τον συστήσετε παντού.

Σκορπιός: 10 Κούπα

Μόνο καλύτερα θα είναι τα πράματα με τον σύντροφο σας, και η κρίση που περάσατε, είναι πια πίσω σας. Ίσως και ένα ταξίδι να σας έκανε καλό σε όλα σας.

Τσιγγάνικη τράπουλα 14-16/03

ζωδια-ταρο-99

Τοξότης: 7 Σπαθί

Υπάρχουν διάφορα πρόσωπα στους κύκλους σας, που σας κοιτούν με βλέμμα ερωτικό. Μερικοί μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο θα σας αποκαλύψουν και τις προθέσεις τους.

Αιγόκερως: 4 Κούπα

Όλα έχουν αλλάξει από την μέρα, που έχετε ξανα-ψάξει τον πρώην σας. Τον έχετε σίγουρα αναστατώσει. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε και την επίσκεψη του.

Υδροχόος: 3 Κούπα

Θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί μέσα στην σχέση σας, καθώς πολλά άτομα σας σχολιάζουν. Τώρα αυτό πια έχει αρχίσει και ενοχλεί και το ταίρι σας.

Ιχθείς: 8 Καρό

Είστε οι τυχεροί της εποχής, που στον δρόμο τους, θα στρωθούν επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και ένας νέος έρωτας, που θα σας αλλάξουν την διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia