Τσιγγάνικη τράπουλα 15-18/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 15-18/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 5 Καρό

Μην μπαίνετε και σε πολύ βαθιά νερά, για να μάθετε πληροφορίες, για το τι κάνει μέσα στην ιδιωτική του ζωή το καινούργιο ταίρι σας. Ότι θα χρειαστεί θα σας το ανακοινώσει ο ίδιος.

zodia-taro-45

Ταύρος: 4 Σπαθί

Οι γνωστοί σας, έχουν μια άσχημη γνώμη και εντύπωση για τον ερωτικό σας παρτενέρ και μάλλον αυτό σας λυπεί. Σε δεύτερο τόνο, θα πρέπει από την μεριά σας να το σκεφτείτε.

Δίδυμοι: 6 Καρό

Υπάρχουν ερωτικά διλήμματα μέσα στο μυαλό σας, για αυτά που σας έχουν προταθεί. Μέσα στο 2018, θα έχετε βγάλει για όλους και όλα, τα ασφαλή και μόνιμα σας συμπεράσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος: 8 Μπαστούνι

Θα έχετε το επόμενο διάστημα επισκέψεις και ποικίλες επικοινωνίες από τα παλιά. Κάποιοι που ακόμη σας αγαπούν θέλουν να τους δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία.

Λέων: 2 Σπαθί

Οι μέρες έχουν για εσάς, πολλές υποχρεώσεις επαγγελματικές και οικογενειακές και μάλλον σας έχουν ξεστρατίσει από τον ερωτικό σας δεσμό και το άτομο που σας αγαπάει.

Παρθένος: 4 Μπαστούνι

Θα πρέπει εσείς με την δική σας την πρωτοβουλία να λήξετε όλες αυτές τις εντάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να δώσετε ευκαιρία, για να βγουν στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα.

zwdia-taro-astra

Ζυγός: 7 Καρό

Ο μύθος καταρρέει. Το άτομο που με το οποίο τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε κάτι περισσότερο ερωτικά, σας απογοητεύει με τις καθυστερήσεις του! Ευτυχώς ξέρετε τώρα πού πατάτε.

Σκορπιός: 8 Κούπα

Υπάρχει πολλή αγωνία, από τον άνθρωπο σας, για τα οικονομικά του και μάλλον έχει απομακρυνθεί αυτές τις ημέρες από κοντά σας. Από τα τέλη του Δεκεμβρίου θα έχετε βελτιώσεις.

zodia-88

Τοξότης: 5 Σπαθί

Ατελείωτες προτάσεις θα έρθουν από τον φιλικό σας κύκλο, για να βρεθείτε σε καλέσματα μέσα στην εποχή των γιορτών. Από όλα αυτά κάτι θα πιάσει την προσοχή σας σίγουρα.

Τσιγγάνικη τράπουλα 15-18/12

Αιγόκερως: 5 Κούπα

Δεν έχετε πρόθεση να προσφέρετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας, άρα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, εσείς οι δύο θα κάνετε έναν πιο ξεκάθαρο διάλογο για το μέλλον σας.

Υδροχόος: 4 Κούπα

Έχετε βαρύ ακόμη επαγγελματικό πρόγραμμα, που σας απαγορεύει στην κυριολεξία να βρείτε έναν νέο άνθρωπο για να γεμίσετε την προσωπική σας ζωή.

Ιχθείς: 10 Καρό

Μέχρι να ξεπροβάλλει, το 2019 εσείς θα έχετε σαφώς και καταφέρει να βάλετε σε μια τάξη τα ερωτικά σας αλλά και όλες τις οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχολούν!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66