Τσιγγάνικη τράπουλα 23-25/04 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 23-25/04 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.

Τσιγγάνικη τράπουλα, Πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό

zodia-taro-45

Μπορεί να έχετε προβληματιστεί, με τον άνθρωπο σας, που δείχνει μια περίεργη επικοινωνιακή συμπεριφορά, αλλά μάλλον το έχετε συνηθίσει κάθε φορά που τα οικονομικά του, τον πιέζουν.

Ταύρος: 5 Σπαθί

Για κάποιον λόγο εσείς ακόμη δεν έχετε σβηστεί – ξεχαστεί από το μυαλό και την καρδιά, του πρώην συντρόφου σας. Το Πάσχα υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα για να συναντηθείτε και πάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Τσιγγάνικη τράπουλα 23-25/04

Δίδυμοι: 7 Καρό

Οι φίλοι σας πραγματικά, κάνουν ότι μπορούν για να σας φέρου σε επαφή με μια νέα γνωριμία – προξενιό. Τώρα είναι στο δικό σας το χέρι, πως θα συνεχίσετε την όλη κατάσταση!

Καρκίνος: 5 Μπαστούνι

Μόνο πιο αισιόδοξοι είστε πια, με αυτόν τον σύντροφο που έχετε μέσα στην ζωή σας, το τελευταίο διάστημα. Από τον Μάιο, πιθανόν και να σκεφτείτε και μια επόμενη δέσμευση!

Λέων: 6 Σπαθί

Ο μοναδικός σκοπός, που έχει ο πρώην σας και ειδικά τώρα που τείνει να ξεμπλέξει από το παράλληλο του παρόν, είναι να μην σας χάσει, καθώς ξέρει ότι σας έχει αδικήσει σε υπερβολικό βαθμό.

zwdia-taro-astra

Τσιγγάνικη τράπουλα 23-25/04

Παρθένος: 3 Μπαστούνι

Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο νέος μήνας του Μαΐου θα έχετε μια σειρά από επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα, που σίγουρα θα ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας σίγουρα.

Ζυγός: 2 Καρό

Μόνο πιο μπερδεμένα είναι τελικά τα συναισθήματα σας, αυτό το διάστημα καθώς, το παρελθόν σας έχει ήδη θυμηθεί αλλά και το παρόν σας διεκδικεί με έναν σθεναρό τρόπο.

Σκορπιός: 10 Κούπα

Μια εξαιρετική εβδομάδα ξεκινάει, για το ζώδιο σας! Σίγουρα μπορείτε να έρθετε και πιο κοντά σε άτομα που έχετε καιρό να δείτε αλλά και να ξεκαθαρίσετε κάποιες παλιότερες παρεξηγήσεις.

zodia-88

Τοξότης: 7 Σπαθί

Έχετε αντικαταστήσει τον παλιό σας σύντροφο, και τώρα μπορείτε να ξανα-φτιάξετε την ζωή σας, όπως την είχατε φανταστεί. Πιθανόν και κάποια λεφτά να σας βοηθήσουν παραπάνω.

Αιγόκερως: 7 Κούπα

Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αφήσει τις πόρτες ανοιχτές, στο παρελθόν σας ενώ ήδη είστε σε μια διαδικασία, για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, που θα έχει προδιαγραφές μέχρι και για δέσμευση.

Υδροχόος: 3 Κούπα

Μπορεί να έχετε ακυρώσει κάποια συνάντηση ή μια επανασύνδεση, καθώς ακόμη μέσα στην ψυχή σας, έχετε αποφασίσει, να δώσετε προτεραιότητα σε εργασία και οικογένεια.

Ιχθείς: 3 Καρό

Φιλικά πρόσωπα, είναι γύρω σας και σας κάνουν να θέλετε να ξεφύγετε από τις σκέψεις του παρελθόντος. Δεν περιστρέφονται όλα άλλωστε γύρω από την αισθηματική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia