Τσιγγάνικη τράπουλα 24-27/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 24-27/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3 ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Ωροσκόπιο Ζυγός

Βγείτε έξω από το σπίτι σήμερα και περάστε χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας, κάνοντας πεζοπορία, ανακαλύπτοντας καινούργια μονοπάτια ή έστω παίζοντας μπόουλινγκ. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν θα κλειστείτε κάπου μέσα – να είστε φιλικοί και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το αφεντικό σας δεν έχει καλή διάθεση, οπότε μην του ζητήσετε κάτι. Θα ήταν καλύτερα να προσφερθείτε να κάνετε κάτι επιπλέον – να δουλέψετε περισσότερο για ένα σημαντικό έργο ή να ζητήσετε περισσότερες αρμοδιότητες. Με αυτόν τον τρόπο αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσετε να το σκάσετε για ένα γρήγορο ραντεβού με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είναι ευκολότερο για εσάς να ζητήσετε από κάποιον άλλον να μιλήσει εκ μέρους σας – αλλά καλό θα ήταν να υπερασπιστείτε μόνοι σας τον εαυτό σας με τον δικό σας τρόπο. Όταν αποφασίσετε να μιλήσετε, είναι βέβαιο ότι ο/η σύντροφός σας θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια και το θάρρος σας. Να είστε τολμηροί!

zwdia-66

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη για τα ευαίσθητα συναισθήματα. Δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό να προσέχετε διαρκώς τι θα κάνετε και τι θα πείτε μπροστά στον/στη σύντροφό σας, οπότε επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας και προσπαθήστε να μη δημιουργήσετε εντάσεις.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Σήμερα δεν έχετε καθόλου έμπνευση και αρχίζετε να αναρωτιέστε που πήγε όλη αυτή η δημιουργική ενέργεια των τελευταίων ημερών. Αντί απλά να κάθεστε και να περιμένετε να σας ξανάρθει η έμπνευση γιατί δεν προσπαθείτε να βρείτε πράγματα που θα σας συναρπάσουν;

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα οι συνάδερφοι σας μπορεί να έχουν μια μεγάλη συζήτηση που μπορεί να καταλήξει σε μια ανεπίλυτη σύγκρουση. Προσπαθήστε να μεσολαβήσετε και να τους κάνετε να δούνε ο ένας την οπτική του άλλου. Εκείνοι έχουν ανάγκη από ένα αντικειμενικό άτομο για να διορθώσει την κατάσταση και εσείς έχετε ανάγκη από λιγότερο άγχος και περισσότερη ηρεμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia