Τσιγγάνικη τράπουλα 25-27/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 25-27/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Τσιγγάνικη τράπουλα Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Πιο αναλυτικά:

Κριός: 7 Σπαθί

Οι διπλωματικές σας συμπεριφορές είναι αυτές, που μόνο μπορούν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα στον δεσμό σας. Από την νέα εβδομάδα του Ιουλίου όλα αλλάζουν.

zodia-taro-45

Ταύρος: 10 Καρό

Κρατήστε την αυτοπεποίθηση σας ψηλά. Είναι το μόνο που μπορεί να σας ξεχωρίσει από τα πλήθη. Μέσα στον καινούργιο μήνα θα βρείτε μια νέα σοβαρή αγάπη.

Δίδυμοι: 5 Σπαθί

Το τελευταίο που σας νοιάζει είναι να δώσετε ερωτικές ευκαιρίες στο παρελθόν σας, και να επανασυνδεθείτε. Πιθανόν και να μην το θέλετε άλλο πια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αγαπη

Καρκίνος: 7 Καρό

Οι εξηγήσεις που υπάρχουν από την μεριά του συντρόφου σας, σίγουρα δεν σας είναι αρκετές. Οι μέρες θα δώσουν και συναντήσεις που θα σας λύσουν όλες τις λοιπές σας απορίες.

Λέων: 5 Μπαστούνι

Δηλώνετε ότι είστε απόλυτα μπερδεμένοι μέσα σε καταστάσεις ερωτικές, που σας πιέζουν όμως τώρα για να δώσετε λύσεις. Μπορείτε να πάρετε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε.

Παρθένος: 6 Σπαθί

Δεν μπορείτε να δώσετε άλλη υπομονή και χρόνο, σε άτομα που δεν ξέρουν και αυτά τι αποζητούν. Τώρα καλείστε να δείτε και τους άλλους τομείς της ζωής σας.

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Μην απομακρύνεστε από τον άνθρωπο σας καθώς σας αγαπάει. Μια παρεξήγηση δεν είναι λοιπόν αρκετή για να σας κάνει να χάσετε την μεταξύ σας ισορροπία.

Τσιγγάνικη τράπουλα 25-27/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-fotia

Σκορπιός: 2 Καρό

Δεν υπάρχει χωρισμός. Μπορεί αυτό το διάστημα να μην έχετε βρεθεί ή μιλήσει με τον αγαπημένο σας, αλλά από τις πρώτες ημέρες του μήνα, θα αλλάξουν όλα.

Τοξότης: 10 Κούπα

Τα συναισθηματικά σας θέματα είναι πολλά. Το ταίρι σας έχει κάνει πολλά λάθη και τώρα θα χρειαστεί να κάνει τις προσπάθειες του για να σας ξανα-κερδίσει.

Αιγόκερως: 3 Καρό

Όσα έχουν συμβεί στην καρδιά σας, τελικά σας έχουν κάνει να είστε πιο ώριμοι. Πιθανόν και να πρέπει τώρα να κάνετε και τις τελικές σας επιλογές.

zwdia-agnh

Τσιγγάνικη τράπουλα 25-27/06 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Υδροχόος: 7 Κούπα

Τίποτα δεν σας ξεφεύγει από αυτά που θέλετε να ξέρετε για το άτομο που αγαπάτε. Το έχει καταλάβει και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να σας μιλήσει ανοιχτά!

Ιχθείς: 3 Κούπα

Πάνω στον δρόμο σας, θα προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα σας κάνει να φέρετε μέσα στην ζωή σας και πάλι την αληθινή αγάπη. Οι δεσμεύσεις είναι κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia