Τσιγγάνικη τράπουλα 27-30/01 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

taro-wroskopikos-tropos

Τσιγγάνικη τράπουλα 27-30/01 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 10 Καρό

Δεν είστε και τόσο σίγουροι, ότι το ταίρι σας, σας λέει όλη την αλήθεια. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να μην είστε μέσα στην ανασφάλεια, είναι να ρωτήσετε πιο ειλικρινά, το τι συμβαίνει.

zodia-taro-45

Ταύρος: 5 Σπαθί

Η ψυχή σας, έχει αναρρώσει, μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν γύρω σας άτομα, που έχουν το προσωπικό τους ενδιαφέρον για εσάς.

Δίδυμοι: 7 Καρό

Εσείς το μόνο που βλέπετε μπροστά σας, είναι τα επαγγελματικά σας. Τώρα που είστε και πιο ήρεμοι, θα πρέπει να κοιτάξετε τον σύντροφο σας, πολύ περισσότερο.

Καρκίνος: 5 Μπαστούνι

Εσείς έτσι που ζείτε, μάλλον μόνο ταλαιπωρείστε και ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Μάλλον έχετε κάνει την λάθος επιλογή και πιθανόν και να μην πρέπει, άλλο να το συνεχίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Τσιγγάνικη τράπουλα 27-30/01

Λέων: 6 Σπαθί

Μην ασχολείστε με άτομα, που δείχνουν ότι πρέπει να μην ανήκουν τελικά στην κοινωνική σας ζωή. Πόσο μάλλον στην ερωτική σας. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.

Παρθένος: 3 Μπαστούνι

Κάτι έχετε δει στα μάτια και στα λόγια του συντρόφου σας. Μέσα στις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, θα έχετε προτάσεις από την μεριά του, που θα σας εκπλήξουν πολύ.

Ζυγός: 2 Καρό

Δεν έχετε μείνει και απόλυτα ικανοποιημένοι, από τον σύντροφο σας και όλα αυτά που έχουν γίνει. Είναι και το σωστό χρονικό σημείο για να μιλήσετε με όλη την αλήθεια σας.

zodia-zwdia-9988

Σκορπιός: 10 Κούπα

Ακόμη δεν τα ξέρετε όλα, και μάλλον είναι και πολύ νωρίς να έχετε απαιτήσεις από τον καινούργιο σας σύντροφο. Το καλό είναι ότι επί του παρόντος υπάρχει πολύ πάθος.

Τοξότης: 7 Σπαθί

Ο πρώην αγαπημένος σας, θέλει να δώσει άμεσα μια ακόμη ερωτική ευκαιρία στην σχέση σας και μάλλον ετοιμάζεται να σας επισκεφτεί. Όλα πιθανόν και να συμβούν.

Αιγόκερως: 7 Κούπα

Θα χρειαστεί να είστε πιο μετρημένοι και μαζεμένοι στα λόγια και στις υποσχέσεις σας, αυτό το διάστημα, καθώς όλα τα αστρολογικά είναι μόνο δύσκολα.

taro-zodia-098

Υδροχόος: 3 Κούπα

Υπάρχουν πάνω σας έντονες ματιές από έναν συνεργάτη σας, και αυτό είναι κάτι που σας έχει βάλει σε περίεργες σκέψεις. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και τις προτάσεις του.

Ιχθείς: 3 Καρό

Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι με την ερωτική σας ζωή, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε να πάρετε ένα διάλειμμα – μια ανάσα για σκέψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia