Τσιγγάνικη τράπουλα 27-30/11 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

taro-wroskopikos-tropos

Τσιγγάνικη τράπουλα 27-30/11 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 7 Καρό

Οι μέρες έχουν πολλές και όμορφες ειδήσεις και συναντήσεις, με τα άτομα που θέλετε να έχετε στην ζωή σας. Ένα όμως ειδύλλιο έχετε καταλάβει ότι κάποιος φίλος σας, έχει αρχίσει και πλέκει…με το άτομο σας!

zodia-taro-45

Ταύρος: 1 Σπαθί

Δεν μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες πια μέσα σε διπλές καταστάσεις ερωτικές. Με τόσα ανάδρομα γεγονότα στον ουρανό της εποχής, ίσως και να δημιουργήστε πρόβλημα σε άτομα που δεν φταίνε.

Δίδυμοι: 2 Καρό

Δεν έχετε δει κάτι ακόμη πιο συγκεκριμένο, σαν επικοινωνία ή κίνηση από το άτομο που εδώ και μήνες με όλους τους τρόπους σας φλερτάρει. Ίσως και ακόμη να μην υπάρχουν οι στρωτές καταστάσεις για να το τολμήσει.

Καρκίνος: 9 Μπαστούνι

Έχετε κάνει μια σημαντική γνωριμία αυτό το διάστημα, και ίσως και να έχει ήδη δημιουργηθεί μεταξύ σας ένας ηλεκτρισμός ερωτικός, που καιρό τώρα δεν έχετε νιώσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543

Λέων: 10 Σπαθί

Ότι τελικά δεν σας αρέσει μέσα στην σχέση σας, πρέπει να κάνετε την προσπάθεια σας την επικοινωνιακή να το λύσετε. Οι εντάσεις και οι αντεγκλήσεις, θα πρέπει να λάβουν τέλος.

Παρθένος: 5 Μπαστούνι

Η σχέση που τώρα έχετε προσφάτως δημιουργήσει, έχει ήδη βγάλει πολλά προβλήματα και πιο συγκεκριμένα έχετε καταλάβει ότι το ταίρι σας, δεν είναι τόσο σωστό απέναντι σας.

Ζυγός: 9 Καρό

Πολλά αυτά που θέλει να σας ανακοινώσει ο αγαπημένος σας, και ειδικά τώρα που τα οικονομικά του έχουν πάρει την άνοδο, θέλει να σας προϊδεάσει για το τι θα κάνετε εσείς οι δύο.

Σκορπιός: 3 Κούπα

Όσο και να προσπαθείτε να κάνετε μια νέα αρχή, με το άτομο που τώρα καιρό έχετε χωρίσει, βλέπετε και πάλι τις ίδιες καταστάσεις που σας είχαν χωρίσει να μπαίνουν ανάμεσα σας και ακόμη χειρότερα πια.

Τσιγγάνικη τράπουλα 27-30/11

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης: 8 Σπαθί

Δεν δίνετε κανέναν λόγο και πουθενά, για το τι κάνετε μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λυτρώσει, από όλα τα σχόλια και τις προβληματικές συμπεριφορές των γύρω σας.

Αιγόκερως: 2 Κούπα

Αδειάστε την καρδιά σας, από όλα αυτά που έχουν γίνει και θέλετε πια να προσπεράσετε. Όποιος σας θέλει θα σας ψάξει… εσείς τώρα καλείστε να κάνετε και κάτι περισσότερο για τον εαυτό σας.

taro-zodia-098

Υδροχόος: 10 Κούπα

Έχετε αφήσει τους παλιούς δεσμούς και τα αποτυπώματα τους, να φύγουν από πάνω σας και τώρα…προσανατολίζεστε για να βρείτε μια νέα αγάπη, που θα σας δείξει την πόρτα…του παραδείσου!

Ιχθείς: 5 Καρό

Έχετε πολλά και σημαντικά ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιήσετε μέσα στην εργασία και την οικογένεια σας, που ακόμη δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για νέα ερωτική σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66