Τσιγγάνικη τράπουλα 28-31/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

taro-wroskopikos-tropos

Τσιγγάνικη τράπουλα 28-31/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 4ήμερο
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 9 Σπαθί

Μην πιέζετε τον εαυτό σας, για να είναι μέσα σε σχέσεις, που μάλλον δεν αξίζουν, όσο χρόνο και να τους προσφέρετε. Φροντίστε από το νέο έτος, να βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει περισσότερο.

zodia-taro-45

Ταύρος: 1 Καρό

Είστε μέσα σε μια αγωνία, για να δώσετε λύσεις σε καταστάσεις, που δεν πρέπει να συνεχιστούν μέσα στο 2019. Ακόμη και κάποιες λάθος ερωτοφιλίες που μάλλον σας έχουν απογοητεύσει.

Δίδυμοι: 6 Σπαθί

Φροντίστε τελικά και λίγο περισσότερο τον εαυτό σας, και θα δείτε ότι θα καταφέρετε να μαγνητίσετε κοντά σας, την υλική άνεση, και εσείς οι μόνοι μια νέα ερωτική σχέση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Καρκίνος: 2 Καρό

Είστε από τους πιο τυχερούς του διαστήματος αυτού, που θα καταφέρετε μαζί με τον άνθρωπο σας, να λύσετε τις διαφορές σας και το νέο έτος και να σκεφτείτε τα επόμενα κοινά σας βήματα.

Λέων: 6 Μπαστούνι

Θα ήταν λάθος αυτήν την εποχή, που πραγματικά αισθάνεστε μόνοι, να κάνετε μια έμμεση προσπάθεια, για να βρείτε τρόπους που θα φέρουν πίσω τον πρώην σας!

Παρθένος: 7 Σπαθί

Όσα έχουν γίνει αυτές τις ημέρες μέσα στον δεσμό σας…σας έχουν απογοητεύσει. Για όλα αυτά που έχετε επενδύσει και όλα αυτά που σας υποσχέθηκαν και ποτέ δεν ήρθαν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζυγός: 9 Μπαστούνι

Φίλοι, οικογένεια και γνωστοί έχουν προτάσεις και καλέσματα για εσάς αυτές τις ημέρες! Ίσως και μέσα σε αυτήν την κινητικότητα και ένας παλιός έρωτας να ξανα-ζωντανέψει.

Σκορπιός: 8 Καρό

Ξέρετε ότι υπάρχουν κάποια ακόμη δύσκολα – παλιά προβλήματα από την μεριά του συντρόφου σας, που είναι και τα κύρια εμπόδια στο μεταξύ σας και την κοινή σας εξέλιξη. Σκεφτείτε το!

Τσιγγάνικη τράπουλα 28-31/12

zodia-88

Τοξότης: 4 Κούπα

Ελπίδες έχετε ακόμη μέσα σας, για τον άνθρωπο που αγαπάτε, ασχέτως αν οι καταστάσεις στο τώρα, σας έχουν απομακρύνει. Στην πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα έχετε μια έκπληξη.

Αιγόκερως: 10 Καρό

Θα γυρίσει ο αγαπημένος σας, πριν να φύγει το 2018! Να ξέρετε ότι αυτό είναι και κάτι που ήδη εδώ και μήνες το σκέφτεται, και μέσα στις επόμενες ώρες θα το μάθετε και εσείς.

Υδροχόος: 9 Κούπα

Δεν ξέρετε αν τελικά όλα αυτά τα συναισθήματα που έχετε το συντροφικό σας ταίρι, μπορούν κάποια στιγμή να τον σπρώξουν για να πάρει, και κάποιες τελικές αποφάσεις, για εσάς τους δύο.

Ιχθείς: 7 Κούπα

Μέσα στην εβδομάδα την καινούργια θα υπάρξει μια φρέσκια γνωριμία, που θα σας δώσει την αφορμή για να ερωτευτείτε εκ νέου. Σίγουρα τώρα πια ξέρετε τι σας αρέσει και τι όχι!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66