Τσιγγάνικη τράπουλα 29-31/03 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 29-31/03 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.

Τσιγγάνικη τράπουλα, Πιο αναλυτικά:

Κριός: 3 Κούπα

zodia-taro-45

Δεν θα περιμένετε να στρώσουν πρώτα οι καταστάσεις μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, για να πάρετε προτεραιότητα. Τώρα θα μιλήσετε και οι αποφάσεις, θα είναι άμεσες και μόνιμες.

Ταύρος: 10 Καρό

Ακόμη και αν έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει και δεν έχετε βγάλει από την καρδιά και το μυαλό σας, τον πρώην σας, που αισθάνεται ακριβώς αυτός τα ίδια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Τσιγγάνικη τράπουλα 29-31/03

Δίδυμοι: 5 Σπαθί

Ένα μεγάλο οικονομικό βοήθημα, θα έρθει από μια παλιά σας υπόθεση, που θα σας ενισχύσει σε όλα αυτά που προσπαθείτε καιρό τώρα να λύσετε. Ο νέος μήνας, θα σας φέρει και μια νέα αγάπη.

Καρκίνος: 7 Καρό

Οι μόνιμες αψιμαχίες που έχετε με τον άνθρωπο σας, είναι γύρω από το παράλληλο του παρόν, και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας, καθώς δεν έχει πολύ χρόνο για εσάς.

Λέων: 5 Μπαστούνι

Σήμερα και αύριο, θα δεχτείτε τις πιο ξεκάθαρες σκέψεις και προτάσεις από τον άνθρωπο σας, για να οργανώσετε τα προγράμματα σας, μέσα στον καινούργιο μήνα, που είναι και άκρως απαιτητικός.

zodia-zwdia-9988

Παρθένος: 6 Σπαθί

Η κατάσταση μέσα στον δεσμό σας, έχει ήδη αρχίσει και καλυτερεύει. Το συντροφικό σας έτερο, έχει σκοπό να σας κάνει και ένα μεγάλο δώρο, που θα επισφραγίσει όλα αυτά.

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Οι έρωτες που μπαίνουν και βγαίνουν από την ζωή σας, σας έχουν κουράσει. Θέλετε να ξεκαθαρίσετε…και να μείνετε κοντά σε αυτόν που έχει δείξει την πραγματική του αγάπη και φροντίδα.

Σκορπιός: 2 Καρό

Ζητάτε λίγη απομάκρυνση από την ένταση της ερωτικής σας ζωής. Τον τελευταίο καιρό, έχουν γίνει πολλά και έχετε μπερδευτεί. Από τον καινούργιο μήνα, θα κάνετε και την τελική σας επιλογή.

zodia-88

Τοξότης: 10 Κούπα

Αυτός που αγαπάτε, θα έρθει και πάλι πίσω μέσα στην ζωή σας, και θα σας πιέσει για να του δώσετε μια ακόμη ερωτική ευκαιρία, για να ενωθείτε κάτω από επίσημα δεσμά.

Αιγόκερως: 7 Σπαθί

Τα οικονομικά σας, έχουν ανάγκη την προσοχή σας και την παρουσία σας. Σίγουρα έχετε δρομολογήσει καταστάσεις, που θα σας βοηθήσουν να έρθετε και πάλι σε μια ισορροπία.

Υδροχόος: 7 Κούπα

Οι προσωπικές σας δραστηριότητες, έχουν ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που λέει ότι δεν έχετε πια χρόνο για την σχέση σας. Ζυγίστε όλα αυτά και θα δείτε, ότι μπορείτε να ισορροπήσετε.

Ιχθείς: 6 Κούπα

Υπάρχει μια αγωνία μέσα στην ψυχή του ανθρώπου σας, καθώς σας βλέπει αυτό το χρονικό διάστημα, απόμακρους και σκεπτικούς. Ότι και να συμβαίνει θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia