Τσιγγάνικη τράπουλα 30/11-01/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 30/11-01/12 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3 ήμερο.
Τσιγγάνικη τράπουλα, πιο αναλυτικά:

Κριός: 5 Καρό

Από σήμερα και μέχρι την δεύτερη εβδομάδα του νέου μήνα, εσείς θα βρεθείτε σε έναν επικοινωνιακό κλοιό από τον πρώην σας, που θα σας δελεάσει!

zodia-taro-45

Ταύρος: 4 Σπαθί

Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες, καθώς τώρα που είστε και σε μια μεταβατική φάση, θα πρέπει και να προσέχετε πιο πολύ τον εαυτό σας τελικά.

Δίδυμοι: 6 Καρό

Έχετε να δώσετε πολλές απαντήσεις στον άνθρωπο σας, για την δύσκολη και έντονη σας συμπεριφορά! Ότι και να σας φταίει καλύτερα να το λύσετε.

Καρκίνος:8 Μπαστούνι

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές καλές αλλαγές και βελτιώσεις, στην ζωή του αγαπημένου σας! Αυτό σε δεύτερη φάση, θα σας κάνει και πιο ενωμένους σαν ζευγάρι.

chartomantia-087

Λέων: 2 Σπαθί

Δεν θα βρείτε τον τρόπο, για να σας κοιτάξει το άτομο που σας αφορά! Ίσως και να το έχετε άθελα σας ήδη καταφέρει. Οι μέρες έχουν συναντήσεις ξαφνικές.

Παρθένος: 4 Μπαστούνι

Τα συμπαντικά δώρα, είναι και αυτά που θα σας κάνουν να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε τι αξίζετε. Σίγουρα σταματήστε να πετάτε τον εαυτό σας, άσκοπα!

Τσιγγάνικη τράπουλα

Ζυγός: 7 Καρό

Δεν χρειάζεστε εσείς βοήθεια από κανέναν! Όλα μπορείτε εύκολα και απλά να τα διαχειριστείτε μόνο όταν είστε ήρεμοι, και η ερωτική σας ζωή είναι ισορροπημένη!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Σκορπιός: 8 Κούπα

Δεν θα πρέπει να κάνετε αυτήν την εποχή, μια εύκολη επανασύνδεση καθώς το άτομο απλά, δεν θα καταλάβει τι πρέπει να διορθώσει.

Τοξότης: 5 Σπαθί

Έχετε την τάση, να παρεξηγιέστε πολύ εύκολα, και αυτό είναι κάτι που έχει ήδη αρχίσει και να παραξενεύει το άνθρωπο σας. Προσπαθήστε να το διορθώσετε.

Αιγόκερως: 5 Κούπα

Όσα άτομα, ερωτικές περιπτώσεις έχουν περάσει από μπροστά σας, τελικά δεν σας άγγιξαν. Αυτό πιθανόν και να έχει να κάνει πια με την διάθεση σας.

zwdia shmera

Υδροχόος: 4 Κούπα

Όσα και να ξέρετε για το άτομο που θέλετε, υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα, που σας τα κρατάει κρυφά, για να σας τα πεί σε όλο χρονικό σημείο.

Ιχθείς: 10 Καρό

Δεν είστε ακόμη ψυχολογικά έτοιμοι, για μια επανασύνδεση. Αυτό είναι και κάτι που θα λήξει και από τον νέο μήνα, όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia