Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τα Μυστικά του Πεπρωμένου

deste

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τα Μυστικά του Πεπρωμένου

 

Η πιο γνωστή τράπουλα, που με απλή και κατανοητή ερμηνεία μπορεί να δώσει άμεσες απαντήσεις, σε αμέτρητα ερωτήματα και για κάθε πεδίο της ζωής. Παρελθόν – παρόν αποκαλύπτονται και ερμηνεύουν το άμεσο μέλλον.

Προβλέψεις μίας εβδομάδας:

 

Κριός: Η Μικρή Βάρκα
Μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά και πιο ειλικρινά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Μην φοβηθείτε ότι θα σας παρεξηγήσει. Ίσως έτσι γίνεστε απλά δεδομένοι και προβλέψιμοι. Αγάπες που έχουν μοιραστεί στα δύο, μέσα στις επόμενες 5-8 ημέρες, θα έχουν την τύχη να τους ευνοεί για να σμίξουν και να γίνουν ένα… ίσως και καλύτερα από παλιότερα.
Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Ταύρος: Τα Δίδυμα Παιδιά
Δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει, ίσως και πολλάκις μέσα στον γάμο ή την σχέση σας. Αν τελικά υπάρχει τρίτο άτομο – κατάσταση, ίσως θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσετε από εκεί, και μετά να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο σας. Το όλα μαζί, μόνο σε πρόβλημα θα σας οδηγήσει.
Τυχερή ημέρα: Τρίτη

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Η Βασίλισσα
Είσαστε εν αναμονή, μεγάλων και τρανών εξελίξεων σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί έτσι… τυχαία… αλλά μέσα από την δική σας πρακτική παρότρυνση των στατικών καταστάσεων που ζείτε. Ζητήστε από τον άνθρωπο σας αυτά που επιθυμείτε, και σε λίγο θα διαπιστώσετε την ολοκλήρωση τους.
Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Καρκίνος: Το Μεγάλο Πλατάνι
Ο μονόδρομος που έχει μπει το μυαλό σας, δύσκολα θα αλλάξει. Έχετε δώσει όλα τα πιθανά περιθώρια χρόνου και ανοχής, στο άνθρωπο σας και στο τώρα απαιτείτε και εσείς αλλαγές σε κάθε τι. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν νέες γνωριμίες ή ακόμη και ΄προξενιά’, από το φιλικό περιβάλλον, που δεν θα περάσουν χωρίς την προσοχή τους.
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Λέων: Το Καλύβι
Οι άνθρωποι που είναι στα οικεία σας περιβάλλοντα, μπορεί και να μην σας καταλαβαίνουν. Δεν χρειάζεται όμως να είστε παντού αντιληπτοί και αρεστοί. Θα ήταν χάσιμο χρόνου και σίγουρα όχι αληθινό. Δεν χρειάζεται αυτή την ευνοϊκή εποχή, να κάνετε κάτι παραπάνω από ότι το σύνηθες. Η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει τις επόμενες ημέρες.
Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια