Τσιγγανικη Τραπουλα – Αγάπες που θα ξανάρθουν

deste

Τσιγγάνικη τράπουλα – Αγάπες που θα ξαναέρθουν

 

Η μαντική τράπουλα των Τσιγγάνων, ίσως και πιο ακριβείς στα γεγονότα και στους χρόνους, μπορεί αν προβλέψει το παρασκήνιο του παρελθόντος, τα συναισθήματα του τώρα, αλλά και τις εξελίξεις των επόμενων ημερών. 48 Κάρτες ερμηνεύουν σκέψεις, προθέσεις και κινήσεις.

 

Ερωτική – συναισθηματική πρόβλεψη 08-10 ημερών

 

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Παρθένος: Το Χρυσό Άλογο με τον Καβαλάρη – Νο 20
Η τάση της απομόνωσης που έχετε θα σταματήσει, με νέα που θα σας φανερωθούν την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχετε ακόμη στο μυαλό και στην καρδιά κάποιου ατόμου με τον οποίον είχατε συνδεθεί το παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που ακόμη καίει σαν συναίσθημα. Την εμφάνιση του θα γίνει ξαφνικά. Για τους δεσμευμένους, περισσότερη θέρμη και ένταση θα δουν από την πλευρά του συντρόφου σας. Πολλές οι ευκαιρίες για αλλαγές παντού.

 

Ζυγός: Το Μεγάλο Βιβλίο – Νο 35
Η αυστηρότητα με την οποία σας έχουν αντιμετωπίσει, μέσα στην σχέση σας, σίγουρα σας έχει απογοητεύσει. Ο λόγος σας πια είναι ισχυρός και δεν δέχεστε άλλες τεχνητές καθυστερήσεις, που σίγουρα είναι πια ύποπτες. Ψάξτε μέσα στις επόμενες ημέρες, και θα βρείτε τις απαντήσεις…που ίσως και να σας πληγώσουν. Τα περιθώρια μοναξιάς για τους αδέσμευτους, έχουν τελειώσει, νέα αγάπη έρχεται.

Σκορπιός: Η Επανασύνδεση του Έρωτα – Νο 29
Οι σπόροι αμφιβολίας υπάρχουν μέσα στον μυαλό σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είστε αυτοί που τους τοποθέτησαν. Τα ψέματα τελείωσαν και σε αυτό θα σταθείτε, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το σκοτεινό μονοπάτι που περπατάτε. Αυτοί που ήδη είναι χωρισμένοι, θα βρεθούν με κοινή προτροπή και θα μιλήσουν με σκέψη την μόνιμη επανένωση.

Τοξότης: Το Παιδί του Ζευγαριού – Νο 43
Δεν υπάρχουν πια περιθώρια χρόνου για να περιμένετε τις υποσχεθήσες πράξεις, που ακόμη δεν έχουν καν ξεκινήσει. Θα σταθεροποιήσετε την ερωτική σας σχέση – γάμο, μόνο αν δράσετε με την τόλμη που σας αντιστοιχεί. Διαζύγια, ημιτελείς ερωτικές υποθέσεις, τρίτα πρόσωπα θα δουν την πόρτα της εξόδου από την ζωή σας, που πια δεν χωρά άλλες μετριότητες.

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αιγόκερως: Το τυχερό Τριφύλλι – Νο 05
Οι μέρες θα εκτονώσουν τις συσσωρευμένη ένταση που δημιουργήθηκε από τριβές και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Μπορεί να μην φταίτε τόσο, όσο η άλλη πλευρά, αλλά σίγουρα η παθητικότητα και η ανοχή σας, δεν σας οδηγεί σε λύσεις. Η διάθεση των απόμακρων συντρόφων, μετά από 1-2 εβδομάδες, θα παρουσιάσει τάσεις για επανασύνδεση, με νέους όρους και συνθήκες.

Υδροχόος: Ερωτική Συνάντηση Ζευγαριού – Νο 09
Δεν δείχνετε την απαραίτητη κατανόηση στον άνθρωπο που σας έχει δείξει από την πλευρά του, το πρακτικό του ενδιαφέρον. Οι μέρες θα κυλήσουν χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις, και αυτό ίσως τελικά σας κινητοποιήσει, για να σπρώξετε εσείς τον τροχό. Οι ελεύθεροι, θα παρασυρθούν σε περιστασιακές σεξουαλικές υπερβολές που όμως, δεν θα τους προσθέσουν κάτι ποιοτικό. Διαλέξτε με σύνεση.

Ιχθείς: Ζήλιες και Αντιπαραθέσεις –Νο 17
Το συντροφικό άτομο που υπάρχει στην σχέση μαζί σας, θα κάνει ότι μπορεί το επόμενο χρονικό διάστημα, για να σας αποδείξει την πίστη και την αφοσίωση του. Μια σειρά από λάθη σε όλα τα επίπεδα, σίγουρα σας αποθάρρυναν και σας απομάκρυναν. Αν κάνετε λίγο ακόμη υπομονή , θα δείτε ότι θα συμβούν πρακτικές αλλαγές που θα σας χαροποιήσουν. Δώστε περιθώρια για να δείτε αν πραγματικά αξίζει αυτό που ζείτε.