Τσιγγανικη χαρτομαντεια: Ο χρησμος της Μοίρας

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία Ο Χρησμός της Μοίρας

Η πιο αληθινή και άμεση μαντική τράπουλα στις ερωτικές προβλέψεις. Οι 64 Κάρτες δίνουν τους χρησμούς για την εξέλιξη των αισθημάτων αλλά και την αποκάλυψη του παρελθόντος….που θα γίνουν οι αφορμή για τις μοιραίες αποφάσεις του μέλλοντος.

Προβλέψεις 2 εβδομάδων:

 

 

 Ζυγός: Κάρτα Νο 37 – Ο Θησαυρός της Σπηλιάς

zodia-taro-45

Κάντε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας… καθώς πολλά θα σας προκύψουν στον προσεχές διάστημα, που πρέπει να σας βρει ενωμένους. Οι θολές σκέψεις που κάνετε για διατήρηση και τρίτων ‘ καταστάσεων’, θα πρέπει να αποβληθούν άμεσα από το μυαλό σας. Δεν υπάρχει πια χρόνος και ενδιαφέρον από καμία πλευρά για επιπλέον καθυστερήσεις.

Ο χρησμός της Μοίρας: Κεραυνοβόλοι έρωτες

 

Σκορπιός: Κάρτα Νο 44 – Συνάντηση με την Αγάπη

Πάρτε τις πρωτοβουλίες και σώστε την σχέση – γάμο σας. Αναμένονται αναταράξεις και δυσκολίες μέσα στον Μάρτιο… που θα κλονίσουν μέχρι και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Κλείστε τις πόρτες στους ‘ακάλεστους’.  Οι ελεύθεροι θα δουν ανάκαμψη της ερωτικής τους ζωής μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, και όχι μόνο.

Ο χρησμός της Μοίρας: Διαφορετικές συμπεριφορές

chartomantia-098

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τοξότης: Κάρτα Νο 50 – Η Διπλή Καρδιά

Αναγνωρίστε  τα σημάδια των καιρών και μην πτοείστε. Αν πραγματικά θέλετε να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση ή να ξαναπλησιάσετε ένα πρώην ταίρι σας…. κάντε το. Οι μέρες του νέου μήνα,  σας δίνουν την δυνατότητα και την ενεργειακή υποστήριξη, να καταφέρετε να σταθείτε υλικά, αλλά και να πείσετε για τα συναισθήματα σας. Αυτό έχει την ισχύ του και για τους χωρισμένους.

Ο χρησμός της Μοίρας: Ανεξέλεγκτα συναισθήματα

 

Αιγόκερως: Κάρτα Νο 23 – Ο Μαύρος Μανδύας

Μην επιμείνετε να κρατήσετε στην ζωή σας, κάποιον που θέλει να φύγει. Είναι μια παθητική στάση που δεν αρμόζει σε κανέναν τελικά. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν μέσα στον Μάρτιο, θα σας δικαιώσουν για την οπισθοχώρηση σας. Αναζητήστε την ευτυχία σε αληθινές – σοβαρές προσωπικότητες που θα βρεθούν στον δρόμο σας.

Ο χρησμός της Μοίρας:  Καλή έκβαση αγάπης

 

Υδροχόος: Κάρτα Νο 41 – Ο Πόλεμος

Μην βιαστείτε να πείτε το τέλος από την δική σας πλευρά, χάριν μιας καινούργιας αγάπης ή έστω ενθουσιασμού, που θα προκύψει στην ζωή σας μέχρι τα μέσα του νέου μήνα. Το ιδιαίτερο παρελθόν σας και οι εμπειρίες σας, δημιουργούν απατηλά διλήμματα  που θα σας δημιουργήσουν αργότερα πρόβλημα. Μην ανοίγετε έτσι εύκολα την πόρτα της καρδιάς σας.

Ο χρησμός της Μοίρας: Ακαταμάχητη γοητεία

zodia-zwdia-9988

Ιχθείς: Κάρτα Νο 05 – Τα Μάτια της Κόρης

Μην φοβηθείτε να τολμήσετε να κάνετε το πρώτο και καταλυτικό βήμα σε μια νέα και ίσως καρμική γνωριμία που θα προκύψει στις επόμενες 2-3 εβδομάδες.  Οι δεσμευμένοι θα είναι τυχεροί, καθώς θα δεχτούν πρακτικές προτάσεις από το ταίρι τους, για κάτι περισσότερο που θα τους φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Ο χρησμός της Μοίρας: Ιδιαίτερη τρυφερότητα