Υπερβολές που οδηγούν στην επούλωση του παρελθόντος 14/07

erwtikes-28314

Υπερβολές που οδηγούν στην επούλωση του παρελθόντος 14/07.

14 Ιουλίου – Ήλιος αντίθεση Δίας (22,20 μοίρες Καρκίνου / Αιγόκερω)

Η αυτοπεποίθηση και οι φιλοδοξίες σας ενδεχομένως να ενισχυθούν, σε σημείο όμως που θα γίνουν πρόβλημα κάτω από αυτήν τη διέλευση. Μπορεί να είναι δύσκολο να κρίνει κάποιος πόσο είναι το «πάρα πολύ» έναντι του «αρκετά» και θα φανεί ευκολότερο να θέλουμε όλο και περισσότερα …

Μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να ταξιδέψετε ή να κάνετε κάτι που θα επεκτείνει τους ορίζοντές σας (κυριολεκτικά ή μεταφορικά). Ωστόσο, η ικανοποίηση μπορεί να φαίνεται απρόσιτη εξαιτίας αυτής της διέλευσης… οπότε υπάρχει κίνδυνος να πιέσετε πολύ σκληρά και να μην έχετε καλή κρίση.

zodia-taro-45

Θα συμπεράνετε πως η ανοχή, η συμπόνια και η κατανόηση είναι δύσκολο να βρεθούν, ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Βλέπετε τα πράγματα μέσα από ένα μεγεθυντικό φακό, που μπορεί να στρεβλώνει τις αντιλήψεις ή τις αντιδράσεις σας.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε μια ειλικρινή ματιά στο πόσο πιεστικά ζείτε εξαιτίας της ακεραιότητας και των αξιών σας.

Τα σχόλια των ανθρώπων που συναναστρέφεστε, μπορεί να είναι εύστοχα, γιατί βλέπουν πιο καθαρά από σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Υπερβολές που οδηγούν στην επούλωση του παρελθόντος 14/07.

Μπορεί όμως να διαπιστώσετε πως έναν εκνευρισμό που έχετε για κάποιον ή για κάτι έξω από τον εαυτό σας, γίνεται ξαφνικά, μεγάλο πρόβλημα.

Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή το βλέπετε πιο καθαρά….αν και όχι απαραίτητα με μεγάλη ακρίβεια. Το μάθημα αυτής της διέλευσης είναι ότι όλα ενεργοποιούνται μαζί – το θετικό και το αρνητικό! Και σε κάποιο σημείο η διαφορά μεταξύ τους, μπορεί να μην έχει νόημα.

Αν καταφέρετε να κατανοήσετε όλα όσα αποτελούν αυτήν την διευρυμένη άποψη, θα μπορέστε ν’ αποκτήσετε σοφία, μέσα από τις εμπειρίες σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-17/07 Γυναικεία σχόλια – Ερωτικός καυγάς

xartomanteia

14 Ιουλίου – Άρης σύνοδος Χείρωνας (09,26 μοίρες Κριού)

Αυτή η διέλευση έχει πολλές δυνατότητες, τόσο για να μας θεραπεύσει όσο και να μας προκαλέσει βλάβες. Η δύναμη του Άρη μοιάζει με χειρουργικό νυστέρι που μπορεί να επουλώσει με τη μείωση της αντίστασης, του λήθαργου, του πόνου ή της άρνησης.

Αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα μαχαίρι που προκαλεί βλάβη όταν δεν χρησιμοποιείται με ακρίβεια και προσοχή. Η θεραπευτική πτυχή αυτής της ενέργειας μπορεί να σας ανακουφίσει από χρόνια ή επίμονα προβλήματα.

Αν προκαλείται όμως από θυμό, εχθρότητα ή ευαισθησία θα επιδεινώσει αυτά τα προβλήματα. Η φυσική σας ενέργεια μπορεί να επηρεαστεί από αυτήν τη διέλευση.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 14-17/07 Γυναικεία σχόλια – Ερωτικός καυγάς

μελλοντολόγος

Υπερβολές που οδηγούν στην επούλωση του παρελθόντος 14/07.

Είτε ξεκινώντας διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στα θέματα που σας απασχολούν με αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι δυνάμεις σας . Είτε εξαντλώντας την ενέργειά σας μέσω σωματικής, συναισθηματικής ή πνευματικής αδιαθεσίας.

Μπορεί να νιώθετε αποθαρρυνμένοι ή αδύναμοι … ή μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ και να δραστηριοποιηθείτε. Αυτή είναι η αρχή ενός νέου κύκλου, που θα δουλέψετε με αυτές τις συνδυασμένες ενέργειες…. και θα διαρκέσει περίπου 2 χρόνια. Για να συμμετάσχετε θετικά σε αυτή τη μύηση, θα σας βοηθήσει να παρατηρήσετε ποιες συγκρούσεις, προβλήματα ή αγώνες εμφανίζονται αυτήν τη φορά! Καθώς υπάρχει κάτι σχετικό με αυτά τα θέματα που θα ξεδιπλωθεί και θα αναπτυχθεί τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA