Φεβρουάριος 2021 θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας γι’ αυτά τα 3 ζώδια

apostasi-sti-sxesi

Φεβρουάριος 2021 θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας γι’ αυτά τα 3 ζώδια .

Φεβρουάριος 2021 : Όταν σκέφτεστε τον Φεβρουάριο, τι σας έρχεται στο μυαλό; Μήπως οι αξιολάτρευτες μικρές κάρτες σε σχήμα καρδιάς που λαμβάνετε από μυστικούς θαυμαστές;

Μπουκέτα με τριαντάφυλλα, κουτιά σοκολάτας και γιγάντια αρκουδάκια; Οι προσδοκίες είναι πάντα τόσο υψηλές για την ερωτική σας ζωή αυτό το μήνα!

Σε τελική ανάλυση, το Φεβρουάριο γιορτάζουμε και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως αυτός ο μήνας είναι ρομαντικός;

zodia-taro-45

Αν και δεν συμβαίνει πάντα αστρολογικά, αυτά τα ζώδια θα περάσουν την πιο ρομαντική τους περίοδο αυτό το μήνα. Αν ο Ήλιος, ο ωροσκόπος ή η Αφροδίτη σας βρίσκονται στο Ζυγό, τον Υδροχόο ή τους Ιχθύες, θα περάσετε τέλεια.

Ετοιμαστείτε να κολυμπήσετε σε μεγάλα πάθη, λαγνεία και έρωτα…. γιατί αυτός ο μήνας σίγουρα θα αξιοποιήσει τα όνειρά σας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα σ’ αυτήν την ιστορία αγάπης.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον εκκεντρικό, και ανεξάρτητο Υδροχόο την 1η Φεβρουαρίου, δημιουργώντας μια πνευματική και κοινωνική ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή. Είναι μια όμορφη στιγμή για να βρεθείτε με φίλους και να ερευνήσετε αν μια φιλία μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Καθώς η Αφροδίτη συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό, θα συναντήσετε στο δρόμο σας πολλές εκπλήξεις! Ο ανάδρομος Ερμής επίσης στις 30 Ιανουαρίου, καθιστά τον Φεβρουάριο ένα μήνα διαδοχικών επανασυνδέσεων με πρώην εραστές. Όταν ο Ερμής κινείται προς τα πίσω, έχει την τάση να εμφανίζει εκκρεμότητες του παρελθόντος, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κλείσετε οριστικά κάποια θέματα της ερωτικής σας ζωής.

Επίσης δημιουργεί χάος στην επικοινωνία, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί όταν φλερτάρετε. Ευτυχώς, ο ρομαντισμός θα αποκτήσει καινούργια δυναμική μόλις ξεκινήσει η εποχή των Ιχθύων στις 18 Φεβρουαρίου. Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο ενσυναίσθητο, μυστικιστικό και πλέει σε πελάγη φαντασίας. Βλέπει τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά και πιστεύει στην αληθινή αγάπη. Η πορεία του ανάδρομου Ερμή θα τελειώσει επίσης στις 20 Φεβρουαρίου, δημιουργώντας πιο σταθερές βάσεις για την άνθιση της ερωτικής σας ζωής.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/02 Λόγια που ενοχλούν – Υποψίες ερωτικές

zodia-zvdia-22

Φεβρουάριος 2021 Ζυγός: Θα υπάρχει ρομαντισμός όλο το μήνα

Στο ξεκίνημα του μήνα, τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη θα περιφέρονται στο παιχνιδιάρικο και ρομαντικό 5ο οίκο σας. Αυτό κάνει τον Φεβρουάριο ένα τέλειο μήνα, για να επανασυνδεθείτε με ό, τι σας βοηθά να αξιοποιήσετε τη μαγεία του έρωτα.

Ίσως αυτό σημαίνει να βγείτε ένα ερωτικό ραντεβού με τον εραστή σας ή να τολμήσετε να μιλήσετε στο άτομο που σας έχει συνεπάρει. Ωστόσο, προσέξτε αν αποφασίσετε να παίξετε με τη φωτιά…επειδή ο ανάδρομος Ερμής ίσως προκαλέσει δράματα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να πάρετε σοφές αποφάσεις, όταν νιώσετε πως επηρεάζεστε έντονα από τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Υδροχόος: Λαμβάνετε πολύ προσοχή και αγάπη

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας σας, Υδροχόε! Σε τελική ανάλυση, ο Ήλιος και η Αφροδίτη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα φωτίζουν τον πρώτο σας οίκο – του εαυτού – προσφέροντάς σας σιγουριά και αγάπη απέναντι στον εαυτό σας.

Ίσως να αισθανθείτε πως σας προσέχουν ιδιαίτερα οι άνθρωποι…εραστές και φίλοι. Μην εκπλαγείτε αν νέοι άνθρωποι αρχίσουν να νιώθουν ερωτικά για σας. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μπερδεμένοι για τα συναισθήματά σας και για τις προθέσεις σας. Προχωρήστε αργά.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/02 Λόγια που ενοχλούν – Υποψίες ερωτικές

taro-zodia-76

Ιχθύες: Βγαίνετε από το κλουβί σας και περνάτε καλά

Το πρώτο μισό του μήνα είναι γεμάτο ενδοσκόπηση και μοναξιά. Μπορεί να περάσετε χρόνο αναλογιζόμενοι σχέσεις που ήρθαν κι έφυγαν… και να θεραπεύσετε βαθιές πληγές που σας εμποδίζουν από την αποδοχή της αγάπης.

Ωστόσο, μόλις ξεκινήσει η εποχή των Ιχθύων, η ενέργειά σας θα ανανεωθεί. Ίσως νιώσετε πως θέλετε να επανασυνδεθείτε με τον εραστή σας και να του αποκαλύψετε τον αληθινό σας εαυτό. Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, θα προσελκύσετε άτομα που σας αγαπούν… γι’ αυτό που είστε πραγματικά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος