Φεβρουάριος 23 – Μεγάλο ερωτικό Ταρωσκόπιο

tarot-m

Φεβρουάριος 23 – Μεγάλο ερωτικό Ταρωσκόπιο .

 

Φεβρουάριος 23 Κριός: Το Πέντε των Κυπέλλων και Ο Αυτοκράτορας .

Δεν σας δίνετε άφεση αμαρτιών για την ερωτική σας υπέρ-κινητικότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι μέρες μέχρι και τις 10 του Φεβρουαρίου απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, και σίγουρα χρειάζεται ξεκαθάρισμα από τις παράλληλες και σκοτεινές σας δράσεις. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου ίσως σκεφτούν και τον χωρισμό…ή έστω τους γίνει πρόταση για παύση της σχέσης.

Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 19 και 22 Φεβρουαρίου

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Το Έξι των Σπαθιών και Το Άρμα

Ένας ιδιαίτερα δύσκολος μήνας, που θα ξεκαθαρίσει πολλές αισθηματικές εκκρεμότητες μεταξύ ζευγαριών όλων των ειδών.

Η διάθεση του σύμπαντος, είναι να μπουν λόγια – δράσεις – σκέψεις, σε μια απόλυτη ευθυγράμμιση. Για τους ελεύθερους, από τις 03/02, και ύστερα τα αισθηματικά θα έχουν κύριο και σοβαρό λόγο…όπου και νέες γνωριμίες θα φανερωθούν.

Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 05 και 19 Φεβρουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Δίδυμοι: Το Δέκα των Κυπέλλων και Οι Εραστές

Τα κοινά ενδιαφέροντα μεταξύ των ζευγαριών, θα πολλαπλασιαστούν και αυτό θα έχει πρακτικά αποτελέσματα στο προσεχές μέλλον. Όλοι οι Δίδυμοι μετά τις 09/02, θα έχετε υπέροχες όψεις από την Αφροδίτη που θα ωθήσει για να ξεκινήσουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, από την πλευρά του συντρόφου σας για δεσμεύσεις ίσως και πριν να λήξει αυτό το έτος.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 12 και 21 Φεβρουαρίου

 

Φεβρουάριος 23 Καρκίνος: Το Πέντε των Ράβδων και Η Δύναμη

Θα καταφέρετε, εύκολα τελικά να γεφυρώσετε τις χαοτικές διαφορές που έχετε με τον σύντροφο σας και να προχωρήσετε μαζί. Οι εποχές που ζόριζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τους Καρκίνους, έχουν τελειώσει. Μπορεί κάποιες στιγμές η σχέση σας να δίνει εντάσεις και εκρήξεις, που όμως μετά τις 10/02, θα αρχίσουν να υποχωρούν….και να δίνουν την θέση τους σε όμορφες στιγμές.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 08 και 17 Φεβρουαρίου

Διαβαστε επισης : Πανσέληνος στον Λέοντα – I will always love you

chartomantia-098

Λέων: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων και η Αυτοκράτειρα

Σκεφτείτε πιο σφαιρικά και πλατιά και μην καταναλώνεστε σε καυγάδες και υπερβολές μέσα στον δεσμό και τον γάμο σας. Οι μέρες του Φεβρουαρίου, είναι φορτωμένες με πολύ αρνητική ενέργεια, που εκτονώνεται με ποικίλους τρόπους. Αφήστε τον αυταρχισμό, που σας έχει δώσει η φύση του ζωδίου σας, και ρίξτε μια ματιά σε αυτά που έχουν προτεραιότητα για να λυθούν μόνιμα.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 12 και 28 Φεβρουαρίου

 

Παρθένος: Ο Άσος των Ράβδων και Η Δικαιοσύνη

Πολλές και δύσκολες οι αποκαλύψεις, που θα γίνουν μέσα σε ζευγάρια, για το παρελθόν αλλά και για το παρόν.. που πιθανόν να δυσαρεστήσουν. ΟΙ ενδελεχείς συζητήσεις, που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, θα βγάλουν στην επιφάνεια λάθη και παραλείψεις, που πρέπει επιτέλους να δικαιολογηθούν και εν τέλει να λήξουν σαν υποθέσεις που εκκρεμούν επί μήνες – χρόνια.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 04 και 19 Φεβρουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Φεβρουάριος 23 Ζυγός: Το Δύο των Κυπέλλων και Η Αρχιέρεια

Πολλά είναι αυτά που ‘σιγοβράζουν’ μέσα σας, και είστε έτοιμοι να τα εξωτερικεύσετε, ίσως όχι και με κομψό και μετρημένο τρόπο. Οι μέρες θα δυσκολέψουν μετά τις 05/02. Θα σας δημιουργηθεί, η εσώτερη – ψυχική ανάγκη να ξεκαθαρίσετε το σκοτεινό τοπίο, της γενικότερης προσωπικής ζωής σας. Μην διστάσετε να μείνετε και λίγο μόνοι…προκειμένου να σκεφτείτε πιο σωστά.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 03 και 24 Φεβρουαρίου

 

Σκορπιός: Το Τρία των Πεντάκτινων και Ο Τρελός

Τύχη και γρήγορη εξέλιξη, θα υπάρξει σε όλους αυτούς που επιθυμούν να δουν ένα πιο δημιουργικό μέλλον, με την ερωτική τους επιλογή. Το σύμπαν θα βοηθήσει, προκειμένου πολλά να ξεκαθαρίσουν και να προχωρήσουν χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος. Όλος ο μήνας μέχρι τις 19, θα έχει πολλά αβαντάζ. Αυτό έχει ισχύ και για τους αδέσμευτους.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 06 και 20 Φεβρουαρίου

μελλοντολόγος

Τοξότης: Το Εννέα των Σπαθιών και Η Σελήνη

Δεν υπάρχει πια καθόλου χρόνος αλλά ούτε και περίσσευμα υπομονής για κανέναν μέσα σε ερωτικές σχέσεις –γάμους. Η υπομονή και των δύο, στα μέσα του μήνα, θα εξαντληθεί, με αποτέλεσμα, πολλά που ήδη είναι κρυμμένα, ένοχα μυστικά, απωθημένα να θέλουν τις οριστικές λύσεις στο τώρα. Ο συναισθηματικός διάλογος είναι αυτό που θα πρέπει τελικά να υπερισχύσει.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 10 και 18 Φεβρουαρίου

 

Αιγόκερως: Το Τέσσερα των Πεντάκτινων και Το Αστέρι

Αρκετές ανασφάλειες και ανισορροπίες, θα προκύψουν μέσα στον μήνα αυτόν, που πιθανόν να δρομολογήσουν χωρισμούς και διαζύγια. Ίσως να χρειαστεί να λειτουργήσετε μεμονωμένα και χωρίς να το δείχνετε, για να δείτε και πιο καθαρά τα θέλω σας. Εξηγήστε πρώτα και μετά προχωρήστε στις δράσεις σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν ευρύ πεδίο δράσης.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 14 και 27 Φεβρουαρίου

Διαβαστε επισης : Πανσέληνος στον Λέοντα – I will always love you

zwdia shmera

Φεβρουάριος 23 Υδροχόος: Το Εφτά των Κυπέλλων και Ο Ήλιος

Θα χρειαστεί πάλι να υπερασπιστείτε αυτά που πρεσβεύετε. Το ότι είσαστε μαζί σαν ζευγάρι – σύζυγοι… δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε κουραστικά αυτοκόλλητοι παντού και συνέχεια. Άπαντες χρειάζεστε τον χώρο και τον χρόνο σας. Δηλώστε αυτά που επιθυμείτε και μην πιέζεστε αν δείχνετε ένα άλλο πρόσωπο….ψεύτικο. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 17 και 25 Φεβρουαρίου

 

Ιχθείς: Το Οχτώ των Ράβδων και Ο Αρχιερέας

Πολλοί οι τρόποι, που θα βρείτε για να προσθέσετε νέες δυναμικές – ενθουσιασμό στην ποιοτική σας σχέση. Είστε σε μια καλή φάση που και το αστρολογικό σκηνικό, θα βοηθήσει για να απομακρυνθείτε οριστικά από έριδες και προβλήματα, που είχατε τις προηγούμενες εβδομάδες. Αυτοί που προσπαθούν για διαζύγιο – περιουσιακά, θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις.
Προσοχή για επικοινωνιακά λάθη στις: 19 και 26 Φεβρουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45