Φεγγάρια του Έρωτα 30/12 – 01/01

zygos-kai-feggaria

Φεγγάρια του Έρωτα 30/12 – 01/01/2020

Φεγγάρια της Δευτέρας 30/12, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες

Κάποιος μεγαλύτερος ή σοφότερος από εσάς, θα σας δώσει μια εξαιρετική συμβουλή σήμερα. Θα σας ωφελήσει να ακούσετε με προσοχή όσα σας πει.

Ίσως να μην συμφωνείτε με όλα, ίσως κάποια να σας φανούν υπερβολικά ή ξεπερασμένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν κάτι να σας διδάξουν!

zodia-taro-45

Κάποιοι θα βιώσετε την αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά που έχετε κάνει για πολύ καιρό. Δεν αποκλείεται και να τιμηθείτε γι’ αυτή. Αν δεν συμβεί αυτό, ανταμείψτε εσείς με τον εαυτό σας με ένα ωραίο γεύμα!
Μήπως πλέον δεν σας ικανοποιεί η εργασιακή σας απασχόληση; Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να σκεφτείτε τι θα θέλατε να κάνετε. Αφού μελετήσετε την καριέρα σας από όλες τις πλευρές, θα είστε σε θέση να κάνετε τα βήματα αλλαγής με τον καινούργιο χρόνο!

Κάποιοι μάλλον αδημονείτε να περάσουν αυτές οι γιορτινές αργίες και να επιστρέψετε στη δουλειά: Θέλετε να συνεχίσετε εκείνη την εξωσυζυγική σχέση που διατηρείτε στον εργασιακό σας χώρο… Ναι, για εσάς είναι το σχόλιο!
Η ενέργεια της ημέρας: Με χαρά θα μετάσχετε σε μια συζήτηση ανταλλαγής διανοητικών απόψεων. Θέλετε να προκαλείτε το πνεύμα και να «ασκείτε» τη σκέψη σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Φεγγάρια της Τρίτης 31/12, η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες

Το 2019 διανύει την τελευταία μέρα του. Για πολλούς το 2020 αποτελεί την ευκαιρία για μια καινούργια αρχή… Το σύμπαν δίνει σε όλους αυτή την υπόσχεση!
Κάποιους τους αναμένουν απρόσμενες αλλαγές στο οικιακό τους περιβάλλον. Αυτές μπορεί να αφορούν κάποιες εργασίες επισκευής ή ανακαίνισης, ακόμα και μια μετακόμιση. Άλλοι θα μάθουν για την μελλοντική άφιξη ενός μωρού στην οικογένεια!

Αν είστε ψυχραμένοι με κάποιους ανθρώπους, αυτή είναι η στιγμή να τείνετε κλάδο ελαίας. Δεν είναι απαραίτητο να αγκαλιαστείτε και να τα ξεχάσετε όλα. Αρκεί η διάθεση για να επικρατήσει ξανά ειρήνη μεταξύ σας. Φυσικά, αυτό προϋποθέτει να είναι αμοιβαία η διάθεση!
Επισκέπτεστε κάποιο μέρος που έχετε ζήσει στο παρελθόν; Δεν αποκλείεται αιφνιδίως να αναβιώσει εκεί και ένα παλιό πάθος!

chartomantia-098

 

Οι περισσότεροι θα βγείτε για να γιορτάσετε την άφιξη της Νέας Χρονιάς. Φανείτε προνοητικοί για τον τρόπο επιστροφής στο σπίτι σας: Να έχετε προσλάβει επαγγελματία οδηγό, είτε να έχετε καταλήξει ποιος από την παρέα σας δεν θα πιει. Υποδεχθείτε το 2020 όλοι μαζί – και μείνετε έτσι!
Η ενέργεια της ημέρας: Οι ασφαλείς εορτασμοί είναι οι πιο ευτυχείς!

Φεγγάρια της Τετάρτης 01/01/2020, η Σελήνη διαμένει στους Ιχθύες

Ευτυχισμένη Καινούργια Χρονιά σε όλες και όλους!
Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, με τη νέα χρονιά και τον ανανεωμένο εαυτό σας. Μην μένετε προσκολλημένοι στη ρουτίνα της συνήθειας, γίνετε δεκτικοί στις αλλαγές. Αν κάποιος σας προτείνει κάτι διαφορετικό, προτιμήστε το «ναι» αντί του «όχι»!

taro-zodia-098

Φεγγάρια του Έρωτα 30/12 – 01/01/2020

Για κάποιους, η μεγάλη πρόκληση του 2020 θα είναι να τηρήσουν τις υποσχέσεις που έδωσαν στον εαυτό τους. Σε άλλους θα επικρατεί η διάθεση της ανατροπής αντί της μετατροπής!

Αν είστε αδέσμευτοι, αφήστε πίσω σας κάθε έλξη ή συναίσθημα που δεν ευδοκίμησε. Υπάρχουν παντού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, αρκεί να βγείτε μια βόλτα στα περιβόλια!
Για κάποιους, μια γνωριμία στο χθεσινό πάρτυ μπορεί να καταλήξει το επόμενο ερωτικό σας ταίρι!
Η ενέργεια της ημέρας: Αρχίστε τη νέα χρονιά με έναν εκκλησιασμό.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-astra-tarot