Φεγγάρια του Ερωτα 12-14/09 Ο Τολμων Νικα

sex-selini-zodia

Φεγγάρια του Ερωτα Πέμπτη 12/09, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες

Φεγγάρια του Ερωτα : Αυτή η Σελήνη στους Ιχθύες αφορά την επαγγελματική σας πρόοδο. Οι ικανότητές σας θα αναγνωριστούν, με τη μορφή μιας αύξησης ή μιας προαγωγής. Δεν αποκλείεται να ανοίξουν και καινούργια μονοπάτια στην καριέρα σας!

Πρόκειται να περάσετε από συνέντευξη για μια νέα θέση εργασίας; Να θυμάστε ότι δεν μετράνε μόνο τα προσόντα και οι ικανότητες.

Μια πρόσληψη εξαρτάται επίσης από την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας… Γι’ αυτό μην το παρακάνετε με την έπαρση ή την αυτοπεποίθηση!

zodia-taro-45

Δώστε σημασία στο ένστικτό σας σήμερα. Θα είναι ιδιαίτερα οξυμένο και θα σας προειδοποιήσει αν κάτι δεν πάει καλά.

Μην κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε την έγκριση άλλων ανθρώπων. Αφήστε λίγο χρόνο να κυλήσει, για να διαπιστώσετε αν πραγματικά αξίζουν την τόση προσπάθειά σας!

Μην βιάζεστε να ενδώσετε σε μια καινούργια γνωριμία. Καλό είναι να γνωρίσετε περισσότερες πτυχές της ζωής του άλλου άτομου: Για παράδειγμα, οι πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις μπορεί να γίνουν σημείο τριβής σε μια σχέση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Αυτή την περίοδο ευνοούνται οι μετακινήσεις, ειδικά τα ταξίδια στο εξωτερικό. Φροντίστε να είναι ενήμερα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα και σε καλή κατάσταση οι βαλίτσες σας!

Κάποιοι θα σκεφτείτε πιο σοβαρά την περίπτωση να ασχοληθείτε με την ανθρωπιστική προσφορά. Δεν αποκλείεται να μετακινηθείτε στο εξωτερικό ή να κάνετε χρηματικές δωρεές.

Η ενέργεια της ημέρας: Όσο πιο τολμηροί είστε να περάσετε σε άγνωστά σας πεδία, τόσο περισσότερες και καινούργιες δυνατότητες θα ανοιχθούν μπροστά σας!

tarw-taro-xartomanteia

Φεγγάρια Παρασκευής 13/09, η Σελήνη διασχίζει τους Ιχθύες

Βάλτε όσους περισσότερους ενδιαφέροντες ανθρώπους μπορείτε στο περιβάλλον σας. Η εποχή αυτή ευνοεί τη γνωριμία σας με διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες. Όσα μπορεί να μάθετε, θα σας ενθουσιάσουν και θα διευθύνουν τους ορίζοντές σας!

Το ίδιο ισχύει για τον τομέα της μελέτης. Εξελίξτε τις γνώσεις σας επί του τομέα που απασχολήστε. Η ανταμοιβή σας θα είναι άμεση!

Ακόμα και όσοι εργάζεστε ήδη, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε επαγγελματική στέγη ή έδρα. Αν το έχετε αποφασίσει, θα σας προκύψουν πολλές εναλλακτικές προτάσεις!

Ένα δώρο ή μια ανταμοιβή αναμένει κάποιους, από ασυνήθιστη πηγή!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μην αμελείτε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Η διατήρηση της ισορροπίας σε αυτό τον τομέα, θα σας δίνει πάντα την πλέον ρεαλιστική και υπεύθυνη εικόνα των δεδομένων σας. Φροντίστε τα έξοδα να συνάδουν με τα έξοδά σας, για να έχετε έναν άρτιο προϋπολογισμό.

Πρόκειται να πάρετε δάνειο από κάποιον πιστωτικό οργανισμό; Μην βάλετε την υπογραφή σας, αν δεν έχετε μελετήσει καλά όλα τα ψιλά γράμματα!

Αυτή την περίοδο ευνοείται η φροντίδα της υγείας και της καλής φυσικής σας κατάστασης. Θα σας ωφελήσουν ιδιαίτερα πρακτικές που ενέχουν πειθαρχία, όπως η γιόγκα, οι πολεμικές τέχνες ή ο χορός!

Βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης της αγάπης; Να δίνετε σημασία και στην πνευματική επαφή με τις νέες γνωριμίες σας, όχι μόνο την σωματική!

Αναζητάτε τον κατάλληλο τρόπο να εκφράσετε τα αισθήματά σας σε ένα άτομο; Γιατί να μην το κάνετε με ένα ρομαντικό ραβασάκι ή ποίημα;

Η ενέργεια της ημέρας: Απόψε είναι η νύχτα εξόδου για τις γοργόνες και τους λυκανθρώπους!

δωρεάν-προβλέψεις

Φεγγαρια Σαββάτου 14/09, Πανσέληνος στους Ιχθύες, η Σελήνη περνά στον Κριό

Φεγγάρια του Ερωτα : Η Πανσέληνος στους Ιχθύες θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διαίσθησή σας. Θα είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε τα κίνητρα των άλλων ή/και να διαβάζετε τη σκέψη τους!

Ενδέχεται να δέχεστε προσεγγίσεις για να κάνετε κάποιες δελεαστικές επενδύσεις. Μην βιαστείτε να ενδώσετε, πρέπει να μελετήσετε όλα τα δεδομένα τους. Ίσως να υποκρύπτουν μια διάθεση για εξαπάτησή σας!

Αυτή η εποχή είναι ιδανική για να αναδείξετε και να επιδείξετε τα ταλέντα σας. Τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε άλλο επίπεδο, σας αναμένει αναγνώριση και δόξα!

μελλοντολόγος

Η θετική οπτική είναι το παν για να σημειώσετε επιτυχίες. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες σας ή φόβους από το παρελθόν, να σας εμποδίσουν να προοδεύσετε!

Υπό την επήρεια της Πανσελήνου, πολλοί θα στραφείτε επαγγελματικά στη μουσική και τις τέχνες!

Η ενέργεια της ημέρας: Η έκτη αίσθηση όλων θα είναι οξυμένη υπό αυτή την Πανσέληνο στους Ιχθύες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA