Φθινόπωρο 2022 – Η Ερωτική ενέργεια στο αποκορύφωμα

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Φθινόπωρο 2022 – Η Ερωτική ενέργεια στο αποκορύφωμα .

Επισήμως και Φθινόπωρο 2022 ! Το πρώτο δεκαήμερο έχει τις περισσότερες αλλαγές στο αστρολογικό τοπίο.

Κριός:

Δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε με την πραγματικότητα που σας δείχνει τη μοναξιά, έναντι της πρόχειρης ερωτικής απόλαυσης μέσα στην οποία έχετε βυθιστεί. Όλα τροποποιούνται και το φλας αναβοσβήνει, και δείχνει την έξοδο από τις προβληματικές σχέσεις.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 5/04 και 11/04

zodia-taro-45

Ταύρος:

Πολλές οι μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε αυτή την εποχή, για μια πληθώρα πραγμάτων και καταστάσεων.

Είσαστε ευνοημένοι από την νέα θέση της Αφροδίτης στις 05-09, για να διεκδικήσετε επανασυνδέσεις και να τις καταφέρετε και εύκολα. Ακόμη και νέοι έρωτες που σας έχουν εμφανιστεί, θα τους κατακτήσετε γρήγορα.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 29/04 και 8/05

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Φθινόπωρο 2022  Δίδυμοι:

Καλύτερα μην πιέσετε στο τώρα για αλλαγές. Τα αστρολογικά δεδομένα των ημερών και μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, απλά κινούνται γύρω από εσάς αλλά δεν σας επηρεάζουν άμεσα. Κρατήστε την ανυπομονησία σας. Θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους σε όλα λίαν συντόμως.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 30/05 και 14/06

 

Καρκίνος:

Η κατάσταση που ζείτε χρειάζεται ακόμη πολλή βελτίωση, και σίγουρα όχι μόνο από τη δική σας πλευρά. Οι όψεις που έρχονται σας ανοίγουν τα μάτια, και σας κάνουν να δείτε πιο καθαρά αυτά που στην πραγματικότητα συμβαίνουν. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι και χωρίς να έχουν τη θέληση να αλλάξουν αυτό το status, θα έχουν εκπλήξεις.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 7/07 και 19/07

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

taro-zodia-098

Λέων:

Όσο και να προσπαθείτε να είστε αντικειμενικοί, αδυνατείτε να παραβλέψετε όλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Είτε αυτό λέγεται απιστία, είτε αυτό λέγεται αδιαφορία, τώρα που έχετε τη δυναμική, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές σας. Όποιος δεν αρέσκετε σε αυτό, ας σας το δηλώσει.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 29/07 και 9/08

Παρθένος:

Οι σκοποί σας και τα όνειρα σας είναι σε φάση ολοκλήρωσης. Περάσατε ένα πολύ δύσκολο Καλοκαιρινό διάστημα, αλλά στο τώρα ξέρετε τι ζητάτε και φυσικά ξέρετε και τους ιδίους τρόπους για να τα κατακτήσατε. Μια προσοχή στις εύθραυστες σχέσεις (συναισθηματικές & οικονομικές). Εδώ θα πρέπει να εξασκήσετε το διπλωματικό σας ταλέντο.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 25/08 και 2/09

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Φθινόπωρο 2022  Ζυγός:

Τίποτα δεν σας πείθει πια. Έχετε περάσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις, και στο τώρα αυτό που ζητάτε είναι είτε μια ποιοτική σχέση, είτε να μείνετε μόνοι σας και ήσυχοι. Οι τυχεροί που παρά τις αντιξοότητες έχουν καταφέρει και έχουν επανασυνδεθεί, ας κάνουν τα σχέδια τους για τον επόμενο ζωδιακό μήνα.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 2/10 και 20/10

Σκορπιός:

Μπορεί να υπάρχει μια μικρή αμφιβολία στο μυαλό σας για το πώς θα κυλήσει η σχέση σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι το αγαπημένο σας ταίρι θα την «διαλύσει». Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και κάποιες υποθέσεις που συσχετίζονται με οικογενειακά και περιουσιακά, μέσα σε αυτό τον μήνα.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 25/10 και 3/11

astrologia-provlepseis-44

Τοξότης:

Κάποιος προσπαθεί να σας πλησιάσει, και εσείς με τον τρόπο σας δεν τον αφήνετε. Μπορεί να έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι. Όσο ο Δίας από τον Κριό σας προσφέρει την σοφία του , μπορείτε εύκολα και με συνοπτικές διαδικασίες… να διακρίνετε αυτούς που αξίζουν.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 30/11 και 12/12

Αιγόκερως:

Είσαστε στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία σας. Έχετε γεμίσει το μυαλό σας από όμορφες στιγμές του Καλοκαιριού, και τώρα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα Φθινόπωρο περίπλοκο. Σε αισθηματικό επίπεδο, θα σας τύχουν νέοι πειρασμοί στο δρόμο σας που θα σας γοητεύσουν, και θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι μέσα στο παιχνίδι του έρωτα.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 29/12 και 4/01

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

zodia-taro-45

Φθινόπωρο 2022  Υδροχόος:

Αδυνατείτε να ανοίξετε τα χαρτιά σας, δεν θέλετε να λέτε πολλά – πολλά, είσαστε άκρως επιφυλακτικοί με τους πάντες… ίσως και κάτι περισσότερο. Χαλαρώστε. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι υποστηρικτικές, άρα με φειδώ και ωριμότητα μπορείτε όλο αυτό το μήνα του Σεπτεμβρίου να ξεκαθαρίσετε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 5/02 και 14/02

Ιχθείς:

Ακολουθείτε τη γνωστή σας πολιτική – τακτική, η οποία λέει ότι… δεν ξαναπέφτετε με τα μούτρα σε νέους έρωτες, αν πρώτα δεν έχετε ξεμπλέξει από τους προηγούμενους. Υπήρξατε άτακτοι το προηγούμενο διάστημα, και στο τώρα είσαστε άκρως προσεχτικοί… και προσγειωμένοι.
Τυχεροί οι γεννημένοι στις: 1/03 και 10/03

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot