Φλογερή διάθεση με τάση για ένταση και ανατροπές – Σαββατόβραδο – Κυριακή

imerisies-22314

Φλογερή διάθεση με τάση για ένταση και ανατροπές – Σαββατόβραδο – Κυριακή 04-05/03 .

Φλογερή διάθεση : H ηλιόλουστη Σελήνη στο Λέοντα κατευθύνεται προς ένα τρίγωνο με τους Δία, Χείρωνα, Αφροδίτη και τον αστεροειδή Εστία στον Κριό, όπως και προς ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η διάθεση είναι φωτιά, μαζική φωτιά, με μια τάση για ένταση και ανατροπές.

Όμως δεν είναι αρκετή όλη αυτή η πίεση για να σβήσει τις φλόγες του ενθουσιασμού.

zodia-taro-45

Αυτό που κάνει είναι να τις επιβραδύνει λίγο – κι αυτό δεν είναι κακό. Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς οι καλές στιγμές περνούν τόσο γρήγορα; Λίγη πρόκληση (σ’ αυτή την περίπτωση, πρόκληση σημαίνει να κάνεις κάτι καλύτερα, να είσαι καλύτερος) γλυκαίνει την κατάσταση.

Δεν παύει όμως να είναι πρόκληση! Γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για μια δύσκολη παράπλευρη αναζήτηση. Ο Ήλιος στους Ιχθύες περνά το Σαββατοκύριακο σε ένα εξάγωνο με τον Ουρανό. Ο Άρης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και ο Ήλιος τον Άρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Φλογερή διάθεση με τάση για ένταση και ανατροπές – Σαββατόβραδο – Κυριακή 04-05/03 .

Ο Ποσειδώνας κυβερνά τους Ιχθύες. Μπορεί να μην είναι εύκολη η αλλαγή, αλλά τελικά είναι καλή (κι έρχεται φαινομενικά, από το πουθενά). Σίγουρα θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε πού οδηγούν όλα αυτά. Γι’ αυτό η καλύτερη επιλογή, είναι να πιστέψετε πως πηγαίνετε κάπου που αξίζει… και να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που παρουσιάζεται, για να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι.

Ακόμη και μέσα από μια μακροπρόθεσμη και καθολική πρόκληση, θα καταφέρετε να βρείτε το ρυθμό σας. Το Σάββατο, η Σελήνη του Λέοντα προχωράει σε ένα εξάγωνο με τον Άρη. Η Αφροδίτη συμπλέει με τον Δία, τον Χείρωνα και τον αστεροειδή Εστία αυτή την εβδομάδα, πλημμυρισμένη με όρεξη για δράση.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες  του Αγγέλων 06-12/03 – Βλέπουν το μέλλον των αισθηματικών σχέσεων!

tarw-taro-xartomanteia

Φλογερή διάθεση με τάση για ένταση και ανατροπές – Σαββατόβραδο – Κυριακή 04-05/03 .

Η συλλογική επιθυμία έχει διευρυνθεί και βελτιωθεί από την εμπειρία, όπως και η συλλογική αισθητική. Θέλουμε δράση και τη θέλουμε ΤΩΡΑ. Κι εδώ έχουμε την ευκαιρία και την ώθηση να κάνουμε πράξη τα σχέδιά μας.. πιθανόν σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Είναι μια φευγαλέα παρότρυνση, οπότε δώστε προσοχή.

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη του Λέοντα κάνει τρίγωνο με τον αστεροειδή Ήρα στον Κριό.. και αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή είναι η τελευταία αντίθεση Σελήνης/Κρόνου από τον Λέοντα και τον Υδροχόο αντίστοιχα, για τις επόμενες δεκαετίες.. και είναι ισχυρή και αποτελεσματική. Υπάρχει πάθος και δέσμευση. Ενσάρκωση της ανθρωπιστικής αυτοβελτίωσης, μέσα από τις κακουχίες.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-tarw-zodia-19

τάση για ένταση και ανατροπές – Σαββατόβραδο – Κυριακή 04-05/03 .

Είστε ικανοποιημένοι εκεί βρίσκεστε; Πως αισθάνεστε; Δουλέψατε; Προχωρήσατε πέρα από τα γεγονότα που σας εμπόδισαν ή σκαρφαλώσατε για να τα συναντήσετε στο ίδιο επίπεδο; Αυτές οι επιλογές είναι μέρος του εαυτού σας τώρα. Το νιώθετε;

Η νύχτα πέφτει και η Σελήνη κατευθύνεται στη γήινη Παρθένο. Η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον κυβερνήτη της Παρθένου Ερμή, που βρίσκεται στις αρχές των Ιχθύων. Ανοίξτε το μυαλό σας με άλλο τρόπο. Η επίδραση της Παρθένου οξύνει το πνεύμα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67