Χαρτομαντεία, Οι Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2019

angels

Χαρτομαντεία, Οι Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2019

Μια σημαντική χρονιά έρχεται! Το 2019 έχει όλα αυτά που το έτος …που φεύγει δεν τα προσέφερε.

Οι ευκαιρίες πολλές και οι τυχεροί λίγοι!

Χαρτομαντεία, για όλους

zodia-taro-45

tarw-ζωδια: σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο ιπποτης των κυπελλων

Η καρτα tarw  ιπποτης των κυπελλων σας λέει ότι μερικές φορές είναι απαραίτητο τόσο για να αναγνωρίσετε  τη σημασία της κίνησης, προκειμένου να αποκτήσετε εμπειρίες αλλά  πρέπει επίσης να μάθετε  να κατανοείτε  τα οφέλη της σταθερότητας στις σχέσεις. Μερικές φορές, ο ιπποτης των κυπελλων είναι γνωστός σας ένα άτομο που πηγαίνει από την μια σχέση στην άλλη .

 

 

 

tarw-zwdia:  τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας: το πεντε των ξιφων

Η καρτα tarw πεντε των ξιφων αναφέρετε σε  εκείνες τις σχέσεις που ξοδεύουν περισσότερο χρόνο σε ανύπαρκτα προβλήματα όσον αφορά τον τομέα   της αγάπης, ή στη ζωή κάποιων ατόμων που  είναι απρόθυμοι να μάθουν από τα λάθη του παρελθόντος.

 

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέαρς: ο βασιλιας των δηναριων

Η καρτα tarw ο βασιλιας των δηναριων μας λέει ότι τώρα έχετε ό, τι χρειάζεστε στη ζωή για να είστε  ευτυχισμένοι, αλλά  θέλετε να κυριαρχήσετε στο επόμενο στοιχείο: Μακροπρόθεσμες σχέσεις με κάποιον άλλο.

 

tarw-zvdia: υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτα των ξιφων

Η καρτα tarw επτα των ξιφων προτείνει να βρείτε νέους τρόπους  επικοινωνίας για  να αναβιώσετε  μια προβληματική  σχέση. Με την υιοθέτηση νέων προσεγγίσεων και ιδεών, η σχέση αναβιώνει. Για άλλους πάλι από εσάς η σχέση μπορεί να σας φαίνεται  απίστευτα δύσκολη και περίπλοκη ή ότι σας κρατάει συνεχώς σε εγρήγορση.

 

tarw-ζωδια: ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το πεντε των  κυπελλων

Η καρτα tarw  πεντε των  κυπελλων  σε μια ανάγνωση στην αντίστροφη συμβολίζει  την αίσθηση της απώλειας που έχετε βιώσει. Σκεφτείτε πριν πάρετε οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση. Δεν μπορείτε να διορθώσετε ή να αλλάξετε ό, τι συνέβη. Καλύτερα  αφήστε τα πράγματα όπως είναι. Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024