Χαρτομαντεία, Οι Ρούνοι δηλώνουν τις αλλαγές μέχρι το τέλος του έτους!

zvdia-zwdia-zodia

Χαρτομαντεία, Οι Ρούνοι δηλώνουν τις αλλαγές μέχρι το τέλος του έτους!

Το κλείσιμο του έτους, φέρνει γεγονότα, που ίσως και να σηματοδοτήσουν ακόμη και το 2019.
Χαρτομαντεία, πιο αναλυτικά:

Κριός : ΦΕΧΟΥ

Θα πρέπει να κουβεντιάσετε περισσότερο με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει μαζέψει πολλά, που επιθυμεί να σας πει. Όλα είναι καλά. Το σύμπαν σας δίνει μεγάλη εύνοια και στα επαγγελματικά σας.
Τυχερή ημέρα : 11/12

zodia-taro-45

Ταύρος : ΓΚΕΙΜΠΟ

Οι θυσίες και οι προσφορές σας, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει, από τις αρχές του νέου μήνα, θα αναγνωστούν και πρακτικά. Οι ελεύθεροι μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχουν νέο – μόνιμο έρωτα.
Τυχερή ημέρα : 09/12

Δίδυμοι : ΓΟΥΝΤΖΟ

Μπορείτε άμεσα να κάνετε αλλαγές, στην καθημερινότητα σας, καθώς το χρήμα και οι ανέσεις θα έρθουν από την εργασία σας. Οικογενειακές στιγμές, θα σας ικανοποιήσουν και ίσως και μια μεγάλη απόφαση να έρθει μέσα από συζήτηση.
Τυχερή ημέρα : 03/12

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

αγαπη

Καρκίνος : ΜΑΝΑΖ

Θα υπάρξουν επικοινωνίες και άμεσες συναντήσεις, με το πρώην ταίρι σας. Ήδη κάποια πράματα έχουν αλλάξει – λήξει, στην καθημερινότητα και στα δεσίματα των προβλημάτων του. Ίσως μέχρι να έρθει το νέο έτος, εσείς να είστε μαζί.
Τυχερή ημέρα : 10/12

Λέων : ΟΥΡΟΥΖ

Τύψεις που κουβαλάτε, από το παρελθόν σας, θα σβήσουν, καθώς αυτός που ακόμη σας αγαπάει, θα κάνει την εμφάνιση του και θα σας ζητήσει στα μέσα του μήνα, μια επανασύνδεση υπό νέους όρους.
Τυχερή ημέρα : 18/12

Παρθένος : ΓΙΑΡΑ

Γόνιμες οι ημέρες του Δεκεμβρίου για το ζώδιο σας, που θα φέρουν και αρκετές πρακτικές αλλαγές στην εργασιακή – οικογενειακή σας καθημερινότητα. Σίγουρα και η ερωτική σας σχέση θα βελτιωθεί.
Τυχερή ημέρα : 17/12

Χαρτομαντεία, Οι Ρούνοι δηλώνουν τις αλλαγές

zwdia-taro-astra

Ζυγός : ΝΟΝΤΙΖ

Πολλές θα είναι οι διαπραγματεύσεις που θα συνεχίσουν να γίνονται ακόμη και μέσα στον νέο μήνα, με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σίγουρα θα βρεθούν οι λύσεις, αν σε όλα αυτά εξοστρακίσετε το άτυχο παρελθόν.
Τυχερή ημέρα : 14/12

Σκορπιός : ΡΑΙΝΤΟ

Δημιουργικό διάστημα αυτό, καθώς οι εργασίες – σπουδές σας, θα αρχίσουν να σας προσφέρουν τα δέοντα. Σε δεύτερο τόνο και μετά την νέα σελήνη του μήνα, πιθανόν και να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές, μέσα στην σχέση σας.
Τυχερή ημέρα : 19/12

Τοξότης : ΟΘΑΛΑ

Έσοδα από τις πρώτες ημέρες του μήνα, θα λήξουν πολλά από τα προβλήματα σας. Με καλύτερη πια την διάθεση που θα έχετε και με ένα πιο ήρεμο μυαλό, θα αναδιοργανώσετε την ερωτική σας ζωή.
Τυχερή ημέρα : 15/12

taro-zodia-098

Αιγόκερως : ΗΓΟΥΑΖ

Πολλά και αγαπημένα πρόσωπα, θα σας πλησιάσουν και το καθένα με τον τρόπο του θα σας βοηθήσει. Ακόμη και άτομα από το αισθηματικό σας παρελθόν, θα ζητήσουν ευκαιρίες, για επανα-διαπραγμάτευση καταστάσεων.
Τυχερή ημέρα : 20/12

Υδροχόος : ΛΑΝΓΚΟΥΖ

Φροντίστε αυτό τον τελευταίο μήνα του έτους, περισσότερο τον εαυτό και τις ανάγκες σας. Ήδη έχετε πολλά που πρέπει να λήξετε και σίγουρα να βάλετε την προσωπική σας ζωή, σε μια τάξη.
Τυχερή ημέρα : 04/12

Ιχθείς : ΜΠΕΡΚΑΝΑ

Θα προκύψουν πολλές δραστηριότητες αυτόν τον μήνα, που θα σας συμπληρώσουν σαν προσωπικότητες. Αυτό θα φέρει και νέες επαφές, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε ακόμη και να μπείτε σε μια καινούργια σχέση.
Τυχερή ημέρα : 27/12

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia