Χαρτομαντεία, Τράπουλα Σφίγγα.

taro-mythoi-alitheies

Χαρτομαντεία, Τράπουλα Σφίγγα.

tarw-zvdia:  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το τρια των ραβδων

Η καρτα tarw τρια των ραβδων είναι μια ενδιαφέρουσα καρτα που σε μια ανάγνωση σχέσης,  αντιπροσωπεύει ηρεμία τις σκέψεις σας σχετικά με το σύντροφό σας, αλλά και με μια σειρά από ερωτήματα. Ο διαλογισμός εδώ μερικές φορές μπορεί να περιλαμβάνει την επανεξέταση. Το πραγματικό πεπρωμένο είναι άγνωστο, αλλά αριθμολογικά,  η έννοια του αριθμού τρία  είναι του να είστε αισιόδοξοι.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw-ζωδια: σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας:  ο ερημιτης

Η καρτα tarw ο ερημιτης σε μια πραγματική σχέση,  σημαίνει ότι  είτε εσείς είτε ο σύντροφος σας βοηθάτε ο ένας τον  και αλληλοϋποστηρίζεστε   αλλά η σπίθα της αγάπης και του ρομαντισμού έχει φύγει. Στην πραγματικότητα,  το συναίσθημα  της ολοκλήρωσης θα μπορούσε να αναπληρώσει την αίσθηση ότι κάτι λείπει ανάμεσά σας.

Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άνθρωπο τότε  προχωράει  με σύνεση σκεπτόμενη ότι ο ίδιος δεν εμπλέκεται σε διάφορες καταστάσεις και με κανένα άλλο πρόσωπο.. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του άνδρα όσον αφορά την γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια, ο Ερημίτης τονίζει, την αντίληψη ,<< ή όλα ή τίποτα.>>

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

 

tarw-zwdia: τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας: ο ερημιτης (ανεστραμμενος)

Η καρτα tarw ο ερημιτης ανεστραμμενος είναι μια πολύ αρνητική καρτα. Δείχνει ότι έχετε φόβους αλλά απορρίπτετε την βοήθεια  τρίτων. Βγάζετε μια απροθυμία του  να εξευρενήσετε νέες ιδέες  ενώ σε θέματα με τον σύντροφο σας παραμένετε ανυποχώρητοι.

Κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να χωρίσετε και κάποιοι άλλοι έτοιμοι να κάνετε μια παράλληλη σχέση Αποφύγετε την λανθασμένη καθοδήγηση και σκεφτείτε προσεκτικά πριν κάνετε το επόμενο σας βήμα

 

στο 875 876 8025 Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα

 

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: η αυτοκρατειρα

Η καρτα tarw αυτοκρατειρα συμβολίζει την γυναικεία εξέλιξη , την γονιμότητα και την παραγωγικότητα- και κυριολεκτικά και μεταφορικά- Παρουσιάζει ότι αποφάσεις που θα παρθούν με βάση το ένστικτο σας θα αποδειχθούν σωτήριες για εσάς .

Σε σχέση με τον σύντροφο σας θα αναπτυχθούν πολύ θετικές και δημιουργικές δυνάμεις και σημαντικά γεγονότα θα επιτευχθούν. Ορισμένοι από εσάς θα δεχθείτε την βοήθεια των γονιών σας.

 

στο 875 876 8025 Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα

 

tarw-zvdia: υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η αυτοκρατειρα (ανεστραμμένη)

Η καρτα tarw αυτοκρατειρα ανεστραμμένη υποδηλώνει όχι μόνο την απώλεια της ενέργειας σας αλλά και την ανικανότητα σας να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Άλλοι πάλι από εσάς που  ενδιαφέρονται για τον υλιστικό ευδαιμονισμό αλλά δεν βλέπετε τις επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται δεν μπορείτε να κάνετε δημιουργικές σκέψεις. ΟΙ ανησυχίες και ο φόβος κυριαρχούν μέσα σας Κάποιοι ψιθυρίζουν λόγια πίσω από την πλάτη σας.

στο 875 876 8025 Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα

 

tarw-ζωδια: ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το εξι των ραβδων

Η καρτα tarw  εξι των ραβδων  μπορεί να θεωρηθεί ως μια καρτα ταρω που λέει για  τις θετικές σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σας σχετικά με το σύντροφό σας και έτσι έχετε επανασύνδεση ή ξεπέρασμα των δυσκολιών για άλλη μια φοράς.. Η έννοια του αριθμού έξι επισυνάπτεται σε κάθε θετική δύναμη. Έτσι, όταν  έρχετε η καρτα εξι των ραβδων  όσον αφορά  τη σχέση σας  αυτό προσπαθεί να σας πεί ότι η σχέση σας βρίσκεται και πάλι στο δρόμο προς μια θετική κατεύθυνση.

Σε βάθος η  καρτα tarw  εξι των ραβδων  αντιπροσωπεύει ένα ζευγάρι που  είναι πολύ χαρούμενο για την  σχέση του και περηφανεύεται για αυτό.

στο 875 876 8025 Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα

 

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia