Χαρτομαντεία Τράπουλα SFIGGA – Ερωτικές ανατροπές σε όλα τα ζώδια

taro-mythoi-alitheies

Χαρτομαντεία Τράπουλα SFIGGA – Ερωτικές ανατροπές σε όλα τα ζώδια

Χαρτομαντεία Προβλέψεις για 2 – 5 εβδομάδες

Κριός Η διπλή Καρδιά

Με την εύνοια της τύχης, που σας ωθεί να κάνετε κάθετες αλλαγές στην ζωή σας, οι πιο πολλοί μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα έχουν είτε χωρίσει …είτε παντρευτεί.

zodia-taro-45

Ταύρος Το Νησί

Γοητεύετε τους πάντες, και αυτό θα δώσει σε μερικούς που έχουν ανοίξει την καρδιά τους, σε νέους έρωτες …και τον κατάλληλο σύντροφο! Οι εκπλήξεις θα έρθουν και στα οικονομικά σας.

Δίδυμοι Ο Άντρας – Μελαχρινός

Κάποιες τελικές του αποφάσεις, επιθυμεί ο σύντροφος σας, να σας ανακοινώσει και μάλλον θα σας βρουν σε όλα σύμφωνους. Οικογενειακές στιγμές χαράς σε μερικούς άλλους.

Καρκίνος Ο Δρόμος

Οι επικοινωνιακές κόντρες που έχετε με κάποιον πρώην σας, θα γίνουν προτάσεις για επανασύνδεση. Όλα τείνουν να εξελιχθούν και να σας δικαιώσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Χαρτομαντεία Τράπουλα SFIGGA

Λέων Η Γυναίκα – Ανοιχτόχρωμη

Βλέπετε ότι το συντροφικό σας έτερο, κάνει ότι μπορεί για να σας ξανα-φέρει κοντά του. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι και εσείς να δώσετε τις προσωπικές σας ευκαιρίες.

Παρθένος Το Σπαθί

Οι συναντήσεις είναι μόνο καλές για εσάς αυτό το διάστημα, μέσα από όλα αυτά τα νέα πρόσωπα που έχουν έρθει στην καθημερινότητα σας. Ένας έρωτας θα σας φανερωθεί.

Ζυγός Το Σπίτι

Πολλά αυτά που έχετε καταφέρει, σε επαγγελματικό επίπεδο! Με την εύνοια του σύμπαντος τώρα θα έχετε και την ευκολία – ευκαιρία, να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας.

zwdia-taro-astra

Χαρτομαντεία Τράπουλα SFIGGA

Σκορπιός Ο Ήλιος

Δεν έχετε άλλο μέσο πίεσης για τον άνθρωπο σας. Από εδώ και πέρα τώρα θα πρέπει να τον αφήσετε στους δικούς του ρυθμούς, να σας παρουσιάσει τις προτάσεις του.

Τοξότης Το Καράβι

Εκπλήξεις και χαρούμενα γεγονότα έρχονται στον δρόμο σας, και αυτό θα σας λήξει πολλά από τα οικονομικά σας ζητήματα, αλλά θα σας φέρει και σε δέσμευση επίσημη με το ταίρι σας.

Αιγόκερως Το Μωρό

Δεν έχετε σκοπό, να χάσετε άλλον χρόνο! Οι μέρες είναι μόνο καλές για εσάς, και ειδικά από το τέλος του Φεβρουαρίου, θα δείτε νέα άτομα να εισέρχονται στην κοινωνική σας ζωή.

taro-zodia-098

Υδροχόος Τα Στέφανα

Τα γεγονότα που τρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας, θα βρουν τις λύσεις τους. Ειδικά σε υποθέσεις αγάπης, όλα αυτά που έχετε σκεφτείτε θα γίνουν πραγματικότητα.

Ιχθείς Ο Άντρας – Ανοιχτόχρωμος

Σκορπάτε χαμόγελα και έρωτα στο διάβα σας και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να έρθετε, και πιο κοντά αισθηματικά με ένα καλό σας παλιό φίλο ή συνεργάτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia