Χαρτομαντεία HAL G Οι καρμικές σχέσεις θα αποκαλυφθούν

tarot-m

Χαρτομαντεία HAL G Οι καρμικές σχέσεις θα αποκαλυφθούν!

Χαρτομαντεία : Η νέα εβδομάδα, έχει να δώσει μεγάλες αλλαγές αλλά και υποσχέσεις σε όλους τους Ερωτευμένους της εποχής! Προβλέψεις για τις επόμενες 1-2 εβδομάδες:

Κριός : Το Καράβι

Υπάρχουν πολλά κενά μέσα στην ερωτική σας σχέση ή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι και κάτι που στη επόμενη σας συνάντηση – επαφή θα πρέπει και να το θίξετε, για να λήξει.

zodia-taro-45

Ταύρος : Η Γυναίκα

Είστε μάλλον λίγο μπερδεμένοι ανάμεσα στις προτάσεις που έχετε στον ερωτικό σας τομέα. Δεν χρειάζεται ωστόσο, να πιέσετε τον εαυτό σας, απλά πάρτε τον χρόνο σας, για τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι :  Τα  Χρήματα

Δεν είναι και ότι καλύτερο να αποσιωπείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν και μια ανάλογη κατάσταση από την άλλη πλευρά, απλά να σας καθυστερεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Καρκίνος :  Ο Άντρας

Μην είστε και τόσο σίγουροι, ότι  ο πρώην σας, σας έχει διαγράψει από τα παρόν και τις σκέψεις του. Απλά ακόμη δεν έχετε καταφέρει, να βρει τον τρόπο να σας πλησιάσει και να σας πείσει για τα συναισθήματα του.

Λέων : Τα Στέφανα

Οι σχέσεις και οι γάμοι που πέρασαν, από μια επικοινωνιακή κρίση, δυσκολία αυτό το χρονικό διάστημα, θα καταφέρουν άμεσα να βρουν και πάλι τις προσωπικές τους ισορροπίες.

Παρθένος : Το Πέταλο

Έχετε αδειάσει ευτυχώς από το μυαλό και την καρδιά σας, όλα αυτά που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες με τον σύντροφο σας, και τώρα θέλετε…και οι δύο, να κάνετε μια νέα αρχή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29/02-02/03 Πρόταση δέσμευσης – Επανασύνδεση

zodia-astra-tarot

Χαρτομαντεια HAL G Οι καρμικές σχέσεις θα αποκαλυφθούν!

Ζυγός : Η Κορώνα

Πιθανόν και αυτή η νέα εβδομάδα, μέσα από μια σειρά από συμπτώσεις, να σας δώσει την ευκαιρία, για να συναντηθείτε – μιλήσετε με το άτομο που έχετε εδώ και καιρό ερωτευτεί, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Σκορπιός : Οι Εραστές

Η χρονιά ήδη σας έχει δώσει πολλές χαρές, και τώρα θα φέρει σε μια ισορροπία τα οικονομικά σας, έτσι ώστε να μην έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Οι  έρωτες πλησιάζουν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29/02-02/03 Πρόταση δέσμευσης – Επανασύνδεση

κρυσταλλομαντεία

Τοξότης : Τα Σπαθιά

Οι ματιές και τα ερωτικά λόγια, έχουν πολλαπλασιαστεί με ένα ιδιαίτερο άτομο, και πιθανόν και να υπάρχει μεταξύ σας ένα καταπιεσμένο πάθος. Οι μέρες προσεχώς… θα το φέρουν στην επιφάνεια.

Αιγόκερως : Το Αστέρι

Επιδιώξετε εδώ  και καιρό, μια συνάντηση με τον πρώην σας, αλλά ακόμη δεν σας έχει δοθεί η ευκαιρία! Καλύτερα να ασχοληθείτε και με τα λοιπά ζητήματα της καθημερινότητα σας, που είναι και χειροπιαστά.

Υδροχόος : Ο Δίας

Οι κοινωνικές προσκλήσεις που έχετε, θα φέρουν μέσα στον μήνα αυτόν και μια καινούργια ερωτική γνωριμία, που πιθανόν και να είναι ο επόμενος σας σύντροφος ζωής.

Ιχθείς : Η Αφροδίτη

Σχεδιάζετε πολλά να κάνετε μέσα στην ερωτική σας σχέση, αλλά θα πρέπει και να ενημερώσετε άμεσα και τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τα πλάνα του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος