Χαρτομαντεία Sfigga – Το άμεσο μέλλον έχει αισθηματικές αλλαγές!

tarot-m

Χαρτομαντεία Sfigga – Το άμεσο μέλλον έχει αισθηματικές αλλαγές!

Χαρτομαντεία Sfigga, Ερωτικές προβλέψεις για 2 – 4 εβδομάδες:

Κριός Το Αστέρι
Αν έχετε αποφασίσει για μια επανασύνδεση, τότε μην καθυστερείτε τις ανακοινώσεις σας, καθώς ήδη ξέρετε ότι το άτομο αυτό, έχει ήδη τάσεις φυγής και πολλά δέλεαρ γύρω του.

Ταύρος Η Γυναίκα

zodia-taro-45

Η ψυχική σας κούραση έρχεται κατά κύριο λόγο από τον δεσμό σας, που μέσα από αυτά που έχουν συμβεί σας έχει πλήρως αποσταθεροποιήσει. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Δίδυμοι Τα Χρήματα

Εσείς σίγουρα είστε οι τελικοί κερδισμένοι αυτής της εποχής, που θα δείτε ότι το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, θα αφήσει τις τρίτες καταστάσεις και θα επιστρέψει σε εσάς.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Χαρτομαντεία Sfigga

Καρκίνος Ο Άντρας

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ακόμη με τον πρώην σας ακόμη αγαπιέστε, και αυτό θα το διαπιστώσετε τώρα που μέσα στο Πάσχα θα σας το αποδείξει με πράξεις.

Λέων Ο Δρόμος

Το πήγαινε – έλα, δεν είναι στην νοοτροπία σας, μέσα σε σχέσεις και φιλίες. Αν το βιώνετε, είναι και η ώρα για να βάλετε ένα μεγάλο στοπ, σε αυτόν τον παραλογισμό.

Παρθένος Ο Δίας

Το συντροφικό σας έτερο, επικολλείται προβλήματα με το παρόν του και τα οικονομικά του, και αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχετε κάτι πιο σημαντικό να περιμένετε.

zwdia-taro-astra

Χαρτομαντεία Sfigga

Ζυγός Το Κρεβάτι

Μην τα αφήνετε όλα στην τύχη τους, και ειδικά τον ερωτικό σας τομέα, τώρα που φαίνεται ότι με τον άνθρωπο σας υπάρχει μια παρατεταμένη ένταση. Μέσα σε αυτές τις ημέρες έχετε λύσεις.

Σκορπιός Ο Ερμής

Οι φίλοι σας, έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, για να σας φέρουν σε έμμεση επικοινωνιακή επαφή με τον πρώην σας, που τους έχει ζητήσει την βοήθεια τους.

Τοξότης Η Αφροδίτη

Δεν είστε τώρα και στα καλύτερα σας, καθώς η καρδιά και το μυαλό σας είναι ακόμη παγιδευμένα στο παρελθόν. Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, μια έκπληξη σας πλησιάζει.

zodia-88

Αιγόκερως Τα Σπαθιά

Είστε απόλυτα κάθετοι και αρνητικοί, στο να επανασυνδεθείτε με κάποιον από τα παλιά…καθώς τώρα ήδη κάτι νέο έχει μιλήσει ειλικρινά και δυνατά μέσα στην καρδιά σας.

Υδροχόος Η κόκκινη Καρδιά

Οι τρίτοι, που έχουν εμπλακεί μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει και να αποχωρήσουν άμεσα. Τώρα που είστε σε μια καλύτερη ψυχολογική φάση, ξεκαθαρίστε το τοπίο.

Ιχθείς Το Ζευγάρι

Από όσα έχετε πει και υποσχεθεί στο ταίρι σας, τα περισσότερα τα έχετε κάνει πράξη. Κάτι ανάλογο αυτό το διάστημα θα σας έρθει και από την δική του μεριά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66