Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Πέμπτη 02.07

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν    Πέμπτη  02.07

 

 

tarw-ζωδια: σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το εννεα των ραβδων

Η καρτα tarw- εννεα των ραβδων σημαίνει ότι αγωνιάτε για κάτι. Για οποιουσδήποτε λόγους, αγωνίζεστε μόνοι  , παρόλο που η βοήθεια είναι κοντά. Επιτρέψτε σε κάποιον να σας καθοδηγήσει και να σας παρηγορήσει.

 

tarw-zwdia:  τοξοτης

Η κάρτα tαrw της ημέρας:  η μεγάλη ιερεια

zodia-taro-45

Η καρτα tarw η μεγάλη ιερεια εμφανίζεται με ένα παρόμοιο φως με εκείνη της καρτας της Σελήνης, όταν πρόκειται για την αγάπη και τις σχέσεις. Η αγάπη είναι ένα μυστήριο. Κάθε άτομο την βιώνει με διαφορετικό τρόπο. Όταν η  μεγάλη ιερεια παρουσιάζεται  σε  μια ανάγνωση περί  αγάπης πρέπει κανείς να αποδεχθεί την πιθανότητα ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται  στη σχέση και  την επιδίωξη επίλυσης κάποιων ζητημάτων.

 

 

 

tarw-ζωδια: αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: ο αυτοκράτορας

Η καρτα της tarw ο αυτοκράτορας είναι συμβολισμός της μονογαμίας, της μακροζωίας και της συνέπειας. Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται μπορείτε να υπολογίζετε σε κάτι σταθερό και αξιόπιστο  που έρχεται το δρόμο σας. Αν είστε ήδη σε μια σχέση και έχετε προβλήματα, ο αυτοκράτορας σημαίνει  ότι μπορεί να εξαρτάται από το μέγεθος μιας κατάστασης κατά πόσο θα βελτιωθούν κάποια πράγματα  και να παραμείνουν σταθερά .

 

 

tarw-zvdia: υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο ιεροφαντης (ανεστραμμένος)

Η καρτα tarw ο ιεροφαντης ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι συνεχίζετε τον αγώνα μόνοι σας χωρίς αναζήτηση βοήθειας. ωΕίναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος της ζωής σας και πρέπει να υιοθετήσετε καινούριους τρόπους στρατηγικής για να αναπτυχθείτε και να προχωρήσετε προς τα εμπρός.

 

tarw-ζωδια:ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο κοσμος

Η καρτα tarw ο κοσμος δηλώνει ότι  εάν έχετε ήδη χωρίσει   είστε τελικά έτοιμοι να ανταποκριθείτε  σε νέους  ανθρώπους και να μπείτε σε μια σχέση, γιατί έχετε κόψει πλέον τις γέφυρες που σας συνέδεαν με το παρελθόν. Δηλαδή, είστε ελεύθεροι να είστε  ο εαυτός σας!