Χριστούγεννα 2019 – Ποια Ζώδια θα Επισημοποιήσουν τις Σχέσεις τους

astro-live συναστρίες

Χριστούγεννα 2019 – 4 ζώδια που πιθανόν θα Επισημοποιήσουν τις Σχέσεις τους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου

Χριστούγεννα 2019 : Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, γιατί είναι η εποχή των σοβαρών δεσμεύσεων.

Είναι παγωμένα όλα έξω, και όλοι προτιμάμε μια μεγάλη αγκαλιά κάτω από τις κουβέρτες, παρά να ντυθούμε και να βγούμε στην πόλη.

Προφανώς, είναι ωραίο να έχετε ένα ζεστό κορμί δίπλα σας για να μπορέσετε να νικήσετε τη μελαγχολία του χειμώνα – κατά συνέπεια την εποχή των δεσμεύσεων, καθώς και την πληθώρα των σχέσεων που αναλαμβάνουν δράση.

zodia-taro-45

Αλλά για τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να ασχοληθούν μ’ αυτή την περίοδο των διακοπών, η εποχή της δέσμευσης, έχει τη δυνατότητα να γίνει πολύ πιο σοβαρή. Όμως, μιλάμε πως θα βάλετε, πραγματικές χειροπέδες. Έτσι, αν σκεφτήκατε να βάλετε ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο, η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών 2019 ίσως είναι η κατάλληλη εποχή.

Υπάρχουν πραγματικά πολλοί παράγοντες που συμβαίνουν αυτή την εορταστική περίοδο – αστρολογικά και αλλιώς – που μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να μεταφέρετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Οι διακοπές είναι μια δημοφιλής εποχή του χρόνου για να ξεκινήσουν νέες σχέσεις κι έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν μια σχέση να φαίνεται πιο σοβαρή από ό, τι είναι. Μπορούμε να κατηγορήσουμε γι’ αυτό, παράγοντες… όπως οι ρομαντικές ταινίες που βλέπουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών που απεικονίζουν « την αληθινή αγάπη » κάτω από το αμυδρό φως, ενώ πέφτει χιόνι!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χριστούγεννα 2019

Όπως και την πιθανότητα να γνωρίσετε στα μέλη της οικογένειάς σας για πρώτη φορά, το σύντροφό σας… εξαιτίας των εορταστικών εκδηλώσεων, που συνήθως αυτή την περίοδο, είναι οικογενειακές!

Αλλά αστρολογικά, συμβαίνουν ακόμη περισσότερα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, του ρομαντισμού και του χρήματος, μετατοπίστηκε στον Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου – ξεκινώντας από την περίοδο των διακοπών – και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

Ο Αιγόκερως είναι ένα πρακτικό, και σταθερό ζώδιο. Εξετάζει όλα τα πράγματα μέσα από ένα ενός λογικό και αντικειμενικό φακό.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Όταν η Αφροδίτη είναι σ’ αυτό το ζώδιο, μας κάνει να σκεφτούμε περισσότερο την πρακτική πλευρά της αγάπης – πράγματα όπως το πώς να οικοδομήσουμε μια σταθερή σχέση με κάποιον, να σχεδιάσουμε το μέλλον μας ή να κάνουμε μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Η μετάβαση της Αφροδίτης από τον Τοξότη, στον Αιγόκερω θα μας κάνει να θέλουμε όλοι να δεσμευτούμε επίσημα.

Η εστίαση στη δέσμευση, θα επηρεάσει όλα τα ζώδια…. απλά λίγο διαφορετικά το καθένα. Ενώ η ενέργεια της δέσμευσης μπορεί για κάποια ζώδια να οδηγήσει στο χωρισμό κατά τη διάρκεια των διακοπών…. για κάποια άλλα, θα φανεί σαν η κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Διαβάστε για να μάθετε… αν ένα δαχτυλίδι μπορεί να βρίσκεται στο δάχτυλό σας, στο προσεχές μέλλον.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Χριστούγεννα 2019 Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να μεταφέρει τη σχέση του στο επόμενο επίπεδο με ένα αρραβώνα, κατά την εορταστική περίοδο του 2019.

Η ζωή παίρνει απροσδόκητες στροφές για σας τον τελευταίο καιρό, Κριέ. Και όταν πρόκειται για την εορταστική περίοδο, υπάρχουν ακόμα περισσότερα για σας, καθώς διαμορφώνεστε με διαφορετικούς τρόπους.

Προάγεστε και αλλάζετε τη δημόσια εικόνα σας – αυτό περιλαμβάνει μια πιθανή δέσμευση. Οι σχέσεις σας μεταμορφώνονται επίσης.

Και ίσως αυτή η αλλαγή, να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως η σχέση στην οποία βρίσκεστε, μπορεί να είναι μακροπρόθεσμη.

Χριστούγεννα  Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το ζώδιο του Καρκίνου είναι το πιο ευάλωτο στις ερωτικές σχέσεις και μπορεί να αρραβωνιαστεί, αυτήν την εορταστική περίοδο.

Η περίοδος των «χειροπέδων» σας χτυπάει σκληρά, Καρκίνε! Αλλά τελευταία, ήσαστε πιο ευάλωτοι με τον αγαπημένο σας… και θα δείξετε τον πιο ακατέργαστο και αληθινό σας εαυτό στη σχέση σας. Εξαιτίας αυτού, η σχέση σας ενδέχεται να έχει γίνει πιο βαθιά….κάτι που δε σας είχε ξανασυμβεί. Είστε περισσότερο προσανατολισμένοι στις σχέσεις από ποτέ! Κι αυτό ανεβάζει τους χτύπους της καρδιάς σας. Μην εκπλαγείτε αν η σχέση σας προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο αυτή την περίοδο, καθώς έχετε ξεγυμνώσει την ψυχή σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Χριστούγεννα  Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Το ζώδιο της Παρθένου σκέφτεται πολλά για την αγάπη… και ο σύντροφός τους μπορεί να τους φορέσει δαχτυλίδι, κατά την περίοδο των διακοπών.

Με την υπέροχη Αφροδίτη σε ένα γήινο ζώδιο, η αγάπη σας είναι «πυρκαγιά». Και όσο επιλεκτικοί κι αν είστε σε ό,τι αφορά τον έρωτα, αν έχετε σοβαρή σχέση τώρα, μπορεί να νιώσετε τις πεταλούδες ενός έρωτα, που θα κρατήσει για πάντα.

Η αγάπη είναι στην πρώτη γραμμή τόσο του δικού σας μυαλού…όσο και του συντρόφου σας. Θα σας φορέσει δαχτυλίδι…. επειδή είναι ερωτευμένος. Να είστε έτοιμοι να συζητήσετε τη δυνατότητα εξέλιξης της σχέσης σας με το σύντροφό σας, όπως ακριβώς το σκέφτεται!

tarw-wroskopio-4

Χριστούγεννα  Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Το ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να κάνει πρόταση γάμου αυτή την εορταστική περίοδο.

Ο πλανήτης του έρωτα, είναι στο ζώδιό σας για το μεγαλύτερο μέρος της εορταστικής περιόδου φέτος, Αιγόκερε….και σας κάνει ξαφνικά να αισθάνεστε σαν ένας μανιώδης, ρομαντικός τύπος. Δεν το κάνετε επίτηδες, αλλά η ζεστασιά της αγάπης είναι πολύ καλή, έτσι δεν είναι?

Ακούστε την καρδιά σας. Μπορεί να είστε αυτός που κάνει την πρόταση γάμου, αυτή την εορταστική περίοδο, καθώς έχετε διάθεση να προχωρήσετε τη σχέση σας και να την πάτε στο επόμενο επίπεδο. Ίσως να είστε αυτός που θα κάνει την πρόταση στο έτερο ήμισυ, αν θεωρήσετε, πως είναι η σωστή στιγμή.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος