Χωρισμοί – Επανασυνδέσεις και αλλαγές κατευθύνσεων στις σχέσεις 29/08-01/09

astrologia-gamos-7-oikos

Χωρισμοί – Επανασυνδέσεις και αλλαγές κατευθύνσεων στις σχέσεις 29/08-01/09 .

Χωρισμοί και αλλαγές κατευθύνσεων : 29 Αυγούστου 2022 Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος .

Υπάρχουν πραγματικότητες που πρέπει να αντιμετωπίσετε και να αντιμετωπίσετε, που πιθανώς σχετίζονται με τον τρόπο που χειρίζεστε τις σχέσεις ή/και τα οικονομικά σας.

Αυτή είναι μια στιγμή που αρχίζετε να βλέπετε απόδοση των επενδύσεών σας – κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

zodia-taro-45

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια επένδυση ενέργειας, συνεργασίας και καλής πίστης σε μια στενή σχέση ή μπορεί να είναι η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ενός στόχου που απαιτεί χρηματοδότηση ή πόρους. Μπορεί να είναι μια στιγμή που ”ήρθε ο λογαριασμός”  και τώρα πρέπει να σταματήσουν τα λόγια και να μιλήσουν τα έργα .

Ή, ίσως χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που ελπίζατε και πρέπει να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή θα επανεπενδύσετε τις ενέργειές σας αλλού. Με άλλα λόγια, αυτή είναι μια στιγμή που κάτι μπορεί να τελειώσει ή η κατάστασή σας γίνεται πιο αγχωτική επειδή έχετε κάποιες δύσκολες επιλογές να κάνετε. .

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-provlepseis-01

29 Αυγούστου 2022 Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος .

Το κλειδί είναι να ρίξετε μια πολύ προσεκτική ματιά στις πραγματικότητες που έχετε μπροστά σας – αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε προς την κατεύθυνση που πηγαίνετε;

Τι απαιτείται αν αποφασίσετε να το κάνετε στο επόμενο βήμα; Η κατάσταση μπορεί να απαιτεί προσπάθεια, αλλά υπάρχει και πιο σταθερή βάση που περιμένει από την άλλη πλευρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Χωρισμοί – Επανασυνδέσεις και αλλαγές κατευθύνσεων στις σχέσεις 29/08-01/09 .

01 Σεπτεμβρίου 2022 Άρης εξάγωνο Δίας

Υπάρχει δυνατότητα για αισιοδοξία, ευθυμία και αυξημένη ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Πιθανότατα θα πρέπει να το κυνηγήσετε (αντί να περιμένετε να πέσει στην αγκαλιά σας), αλλά πιθανότατα πρέπει να αυξήσετε το επίπεδο ενέργειάς σας καταβάλλοντας λίγη προσπάθεια παραπάνω.

Η αυτοπεποίθησή σας και η γενική σας στάση μπορεί να βελτιωθούν, αν και προσέξτε να μην παρασυρθείτε τόσο πολύ στο να νιώθετε καλά ώστε να αγνοήσετε την κοινή λογική, την προσοχή ή τον ρεαλισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξετάσετε τις ηθικές, φιλοσοφικές ή μεγαλύτερες επιπτώσεις των πράξεών σας και στη συνέχεια να κάνετε προσαρμογές για να ευθυγραμμίσετε τη συμπεριφορά σας με τις πεποιθήσεις, τις φιλοδοξίες και τα ιδανικά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988