Ψυχρή Πανσέληνος 08/12 – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια

erwtikes-1314

Ψυχρή Πανσέληνος 08/12 – Πως θα επηρεάσει τα ζώδια .

Ψυχρή Πανσέληνος 08/12 Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

Πρόσεχε τα λόγια σου, Κριέ. Έχετε συμμετάσχει σε μερικές πολύ έντονες συζητήσεις πρόσφατα, αλλά η Ψυχρή Σελήνη θα ενισχύσει και άλλο την αιχμηρή γλώσσα σας.

Είναι η τέλεια στιγμή για να εξετάσετε νέα χόμπι ή δεξιότητες για τις οποίες θέλετε να μάθετε περισσότερα, καθώς και να συμμετάσχετε σε κάποιες (υγιείς) διανοητικές συζητήσεις.

zodia-taro-45

 

Ταύρος (19 Απριλίου-21 Μαΐου)

Δεν υπάρχει χρόνος για οικονομικές αλχημείες , Ταύρε. Αντίθετα, αναθεωρήστε τις τρέχουσες συνήθειες δαπανών σας και κάντε προσαρμογές εάν είναι απαραίτητο. Θα είναι δύσκολο, ειδικά ενόψει των γιορτών, αλλά ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να περιορίσετε τα έξοδά σας.

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου — 22 Ιουνίου)

Πάρε την ανάσα σου, Δίδυμε. Πηγαίνετε με υπερβολική ταχύτητα εδώ και μήνες, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να σκεφτείτε πώς να δώσετε προτεραιότητα στις πληροφορίες που έχετε αυτήν τη στιγμή και να σκεφτείτε πώς να κρατάτε το μυαλό σας καθαρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ψυχρή Πανσέληνος 08/12 Καρκίνος (22 Ιουνίου-21 Ιουλίου)

Αφήστε την ψυχική σας υγεία να είναι γίνει η κύρια ασχολία σας, Καρκίνοι. Εξετάστε τις τρέχουσες συνήθειες και τελετουργίες σας, ειδικά αυτές που λειτουργούν εναντίον σας. Μπορεί να προτιμάτε να μείνετε στο καβούκι σας, αλλά οι τροχοί της ζωής σας τρέχουν.

 

Λέων (21 Ιουλίου — 22 Αυγούστου)

Οι φιλίες σου πρόκειται να δοκιμαστούν, Λέοντα. Η πιθανότητα διαφωνιών και κακής επικοινωνίας θα είναι στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να επιλέξετε τους  ανθρώπους γύρω σας, αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε ανοιχτοί σε διαφορετικές προοπτικές χωρίς να γίνετε αμυντικοί.

 

Παρθένος (22 Αυγούστου — 21 Σεπτεμβρίου)

Η επαγγελματική σου ζωή είναι στο επίκεντρο, Παρθένε. Ως ένας από τους αγγελιοφόρους του ζωδιακού κύκλου, είστε περήφανοι για την ικανότητά σας να μοιράζεστε βασικές πληροφορίες στο πλαίσιο του επαγγέλματός σας. Ενώ έχετε τον τρόπο σας  με τις λέξεις, προσέξτε πώς επικοινωνείτε κατά τη διάρκεια αυτού του φαινομένου . Οι τρόποι κοινής χρήσης σημαντικών λεπτομερειών θα μπορούσαν εύκολα να ανατινάξουν αυτό το πλαίσιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 10-11/12 – Σαββατοκύριακο Αγάπης .

 

chartomantia-098

Ψυχρή Πανσέληνος 08/12 Ζυγός (21 Σεπτεμβρίου — 22 Οκτωβρίου)

Τα πράγματα θερμαίνονται – και όχι απαραίτητα με καλό τρόπο, Ζυγέ. Οποιεσδήποτε συνομιλίες έχετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουν την πιθανότητα κακής επικοινωνίας. Αν και μπορεί να μην λάβετε όλες τις απαντήσεις που αναζητάτε, είναι μια καλή στιγμή για να συμμετάσχετε σε χαλαρή συζήτηση μεταξύ ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις απόψεις σας.

 

Σκορπιός (22 Οκτωβρίου — 21 Νοεμβρίου)

Πού τραβάτε τη γραμμή, Σκορπιέ; Ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσετε πώς εμφανίζεστε στους άλλους. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε θέσει σε κίνδυνο τα όριά σας από αυτά που νιώθετε , ίσως χρειαστούν κάποιες προσαρμογές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Τοξότης (21 Νοεμβρίου — 21 Δεκεμβρίου)

Οι σχέσεις σας πρόκειται να δοκιμαστούν, Τοξότη. Θα ενθαρρυνθείτε να ακούσετε προσεκτικά αυτά που σας διδάσκουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Είναι πιθανό να προκύψει σύγκρουση γύρω από διαφορές στις απόψεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην απορρίψετε προοπτικές που δεν ευθυγραμμίζονται απαραίτητα με τις δικές σας.

 

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου — 19 Ιανουαρίου)

Είναι πραγματικά υγιείς οι ρουτίνες σου, Αιγόκερε; Θέλετε να είστε παραγωγικοί, αλλά αντί να σηκώσετε τα μανίκια και να πιάσετε δουλειά, θα μπορούσε να είναι καιρός να κάνετε προσαρμογές στα τρέχοντα τελετουργικά σας. Ακούστε το σώμα σας και τις ανάγκες του. Η ανάπαυση μπορεί επίσης να είναι παραγωγική.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 10-11/12 – Σαββατοκύριακο Αγάπης .

 

zodia provlepseis

Ψυχρή Πανσέληνος 08/12 Υδροχόος (19 Ιανουαρίου — 22 Φεβρουαρίου)

Εξερευνήστε τις δυνατότητες που έχουν να προσφέρουν οι δημιουργικές σας αναζητήσεις, Υδροχόε. Μπορεί να νιώθετε συγκλονισμένοι με την αφθονία των επιλογών , αλλά αυτή θα είναι μια ευχάριστη στιγμή για εσάς , αρκεί να μην εξαπλωθείτε πολύ. Για να απολαύσετε κάθε σας χόμπι στο έπακρο, πρέπει να αφοσιωθείτε σε ένα κάθε φορά.

 

Ιχθύς (22 Φεβρουαρίου — 20 Μαρτίου)

Συμμετάσχετε σε σημαντικές συζητήσεις στον ιδιωτικό σας κόσμο, Ιχθύ. Αν και η σύγκρουση μπορεί να είναι πολύ πιο πιθανή, η ζωή στο σπίτι σας αξίζει λίγη προσοχή, γι’ αυτό απλώς επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανανεώσετε τον χώρο διαβίωσής σας και να συλλάβετε νέες ιδέες για να τον κάνετε πιο ενδιαφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot