ωροσκοπιο ημερας 01/08 Δευτερα

erwtas-kanones-stereotypa

ωροσκοπιο ημερας

Δευτέρα 1η Αυγούστου σήμερα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα.

Μήπως μπαίνετε σε αυτό τον καινούργιο μήνα του 2016, με ένα ελαφρύ τρέμουλο και κάποια αδιόρατη ανησυχία που δεν ξέρετε από πού πηγάζουν; Μάθετε λοιπόν ότι δεν είστε μόνοι σας σε αυτό. Εκατομμύρια ακόμη άνθρωποι πάνω σε αυτό τον πλανήτη νιώθουν την ίδια αύξηση της ανησυχίας τους.

Η αιτία γι’ αυτό είναι η παύση στη διαδρομή του Ουρανού, προκειμένου να γυρίσει ανάδρομος στον Κριό επισήμως πριν 3 ημέρες. Ωστόσο εξακολουθεί να διαχέει ακόμη ταραχώδεις δονήσεις στον ανθρώπινο ψυχισμό.

zodia-taro-45

 

Στο μεταξύ η ειδήμων στην επίλυση προβλημάτων Αθηνά και η ειδήμων στις επικερδείς επενδύσεις Εστία, κάνουν μια εξαιρετική προσπάθεια να βελτιώσουν το κλίμα με ένα αισιόδοξο τρίγωνο που σχηματίζουν στα ζώδια του νερού (10:02 πμ).

Όμως αυτή η όψη ενδέχεται να χάσει σύντομα μέρος της αίγλης της, εξαιτίας του δυσχερούς δεσμού 150 μοιρών που θα συνάψει η Αφροδίτη με τον θεραπευτή κένταυρο Χείρωνα (11:31 πμ).

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ερμής παλεύει να πραγματώσει τον ρόλο του ως φτεροπόδαρος αγγελιαφόρος των Ολύμπιων θεών, αρχικά με μια εξαιρετικά φωτεινή αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αθηνά (1:56 μμ), και στη συνέχεια με δύο υποστηρικτικές συμμαχίες 60 μοιρών. Η πρώτη θα είναι με την Εστία (4:09 μμ) και η δεύτερη με την Ήρα (11:18 μμ). Ενδιάμεσα θα σχηματίσει και ένα χειμαρρώδες τρίγωνο με την τροφοδότη Δήμητρα στα ζώδια της γης (7:44 μμ).

Στην αρμονία θα θελήσει να συμβάλλει και ο Ήλιος, με το δικό του τρίγωνο με τον Κρόνο (8:50 μμ). Αυτή είναι μια ευοίωνη όψη, που ενθαρρύνει όλα τα θέματα στους επιχειρηματικούς και επαγγελματικούς τομείς.

zwdia - love

Η Σελήνη, που οδεύει προς το τέλος της διήμερης παραμονής της στον σπιτόγατο Καρκίνο, θα μπει σε ένα κενό της πορείας της (3:45 πμ της επομένης) αλλά μόνο για 28 λεπτά. Με το πέρας του, θα μπει με βρυχηθμό στον Λέοντα (4:13 πμ της επομένης).

Αν στη διάρκεια της νύχτας νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε το παιδί που έχετε μέσα σας, ενδώστε στην παρόρμηση. Φροντίστε μόνο να ασχοληθείτε μόνο με «ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων» και όχι με έναρξη «νέων εγχειρημάτων», καθώς το ενεργειακό πεδίο της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού είναι εξαιρετικά ισχυρό, εξαιτίας της άφιξης της μηνιαίας Νέας Σελήνης στο ουράνιο στερέωμα στις 11:46 το βράδυ της Τρίτης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera