ωροσκοπιο ημερας 25/06 Σαββατο

prwin-epanasyndesi

ωροσκοπιο ημερας

Έφτασε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ενός μήνα που είναι αλήθεια ότι προκάλεσε τα όρια της αντοχής μας. Δεν είναι μόνο οι καιρικές συνθήκες που σε όλους έχουν επιφέρει κούραση, είναι και οι συνεχείς εναλλαγές των επιρροών των πλανητικών θέσεων, σε ένα σύμπαν που φαίνεται να έχει ζαλιστεί περισσότερο από εμάς!

Σήμερα θα είναι καλό για όλους να εκμεταλλευτούμε την πρόσκαιρη ομαλοποίηση που παρουσιάζουν οι ουρανοί, πριν κάνουν ξανά την εμφάνισή τους οι εχθρικές διαθέσεις που αναμένονται τις τελευταίες 5 μέρες του μήνα.

 

Αρωγός μας φαίνεται να στέκεται η Σελήνη από τους Ιχθύες, που θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον ζωοδότη Ήλιο που βρίσκεται στον Καρκίνο (1:08 μμ). Ο Ήλιος από την πλευρά του θα συνάψει έναν δεσμό πνευματικής ώθησης 72 μοιρών με τον Δία (3:21 μμ).

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με την Αθηνά (6:27 μμ), αναμένεται να ενισχύσει την εύρεση λύσεων σε προβλήματα όλων των ειδών, αλλά και την οργάνωση στρατηγικής προκειμένου να προχωρήσουμε τους στόχους μας.

Πρόσθετη έμφαση με την θετική της χροιά, σε ότι αφορά τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις αλλά και τα θέματα καρδιάς που έχουν δοκιμαστεί το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να δώσει το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη (10:59 μμ), και η μηνιαία συνεύρεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα (2:47 πμ της επομένης).

zwdia - love

Όταν συμβαίνει να υλοποιείται μια εκθαμβωτική πληθώρα δώρων από το σύμπαν, το μόνο πρέπει να κάνουμε οι θνητοί είναι να αδράξουμε το χρυσάφι τους, να απελευθερωθούμε και να αφήσουμε στη θέα όλου του κόσμου τα πολύπλευρα ταλέντα μας. Θα διανύσουμε μια φάση που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι αναζητούν αντίκες και οι λάτρεις των συλλογών, καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία για ονειρικές αγορές ευκαιριών αλλά και πωλήσεις.

Και με την παρουσία του Ποσειδώνα στο σκηνικό, φυσικά ενδείκνυται να περάσουμε χρόνο όσο πιο κοντά γίνεται στο υγρό στοιχείο που μας τραβά σαν μαγνήτης, για να αναπτερωθεί η ενέργειά μας και να βελτιωθεί η υγεία μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera