ωροσκοπιο ημερας 30/06 Πεμπτη

zwdia-erwtikes-21-7-14

ωροσκοπιο ημερας

Πέμπτη 30 Ιουνίου σήμερα. Είναι η τελευταία μέρα αυτού του μήνα που η αλήθεια είναι ότι μας ταλάνισε αρκετά, τόσο με τις καιρικές συνθήκες όσο και με τις πλανητικές του ανατροπές που ήταν εξίσου ακραίες!

Σήμερα όμως μπορείτε όλοι να πάρετε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, μετά και την χθεσινή τριπλή δόση Αρειανού πυρετού!

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Είναι αναμενόμενο να είναι ο κόκκινος πλανήτης εξαιρετικά ενισχυμένος, εξαιτίας της παύσης της κίνησής του για να αλλάξει πορεία. Είναι όμως ρεαλιστικά ακραίο να εκφοβίζει το σύμπαν με αυτό τον τρόπο το ανθρώπινο είδος, ανεβάζοντας στη σκηνή τα ζευγάρια Ήλιου – Άρη και Άρη – Πλούτωνα.

Μέχρι ενός σημείου, η μέρα σήμερα λειτουργεί ως ζώνη ασφάλειας μετά την πολεμική λαίλαπα! Από την άλλη πλευρά ωστόσο, ο Άρης εξακολουθεί να είναι ουσιαστικά ακίνητος – κι αυτό σημαίνει ότι οι επιρροές του παραμένουν εξίσου σταθερές τουλάχιστον μέχρι και αύριο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Θετικό θα είναι το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη από τον Ταύρο, με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω (4:19 μμ) και τον Δία που βρίσκεται στην Παρθένο (5:21 μμ).

Αδράξτε την ευκαιρία και πάρτε πρωτοβουλίες στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, γιατί η όψη αυτή ενεργοποιεί δυναμικά το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα της περασμένης Κυριακής που επηρεάζει ευνοϊκά επαγγελματικά θέματα και τον τομέα της καριέρας.

Θα είναι εξαιρετικά υποβοηθητικό να αφομοιώσετε τόσο τη σωματική ζωτικότητα όσο και τη ρεαλιστική οπτική που σας προσφέρονται εξαιτίας του μεγάλου τριγώνου, επειδή αργότερα η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη (3:20 πμ της επομένης).

zwdia - love

Αυτή η πιθανά ανταγωνιστική αντίθεση, θα αποτελέσει και έναρξη ενός 11ωρου κενού πορείας της Σελήνης που θα λήξει αύριο το απόγευμα, και θα οδηγήσει σε μια νέα οπτική με το φεγγάρι στους Διδύμους.

Στο μεταξύ, στο κενό πορείας της Σελήνης έρχεται να προστεθεί και μια αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (6:33 πμ της Παρασκευής).

Σίγουρα δεν μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι ο Ιούνιος αποχωρεί με θετική διάθεση. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η αυγή του Ιουλίου θα χρωματιστεί με κάποιες συναισθηματικές δυσχέρειες, αλλά και την ανάγκη για ευαισθησία και φροντίδα όλων των σχέσεων αγάπης, και βελτίωση της ποιότητας όλων των βασικών μας συνεργασιών και συντροφικών επαφών.

tarw-zwdia