ωροσκοπιο Δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου 2015

erwtikes-provlepseis-kyriaki-1-6

ωροσκοπιο Δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου 2015

 

ΓΕΝΙΚΑ: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο βρίσκει τον ζωδιακό κύκλο να αγκαλιάζει 6 πλανήτες μέσα στο υδάτινο του στοιχείο. Ήλιος,  Άρης. Σελήνη και Ερμής στον Καρκίνο,  Κρόνος στον Σκορπιό, Ποσειδώνας στον Ιχθύ. Πολύ συναίσθημα και καταπιεσμένες σκέψεις – πόθοι στην επιφάνεια του λόγου όλων των ζωδίων.

 

Κριός: Πολύ πιθανόν επικοινωνία που θα σας προκύψει τ προσεχές διάστημα να ξυπνήσει εφιάλτες από το παρελθόν σας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε αδικηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις παρελθούσες σχέσεις σας και αυτό σας δημιουργεί μια μόνιμη ανασφάλεια, για τις επόμενες. Με ένα κυβερνήτη σε υδάτινο οίκο το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι μια επανασύνδεση με το παρελθόν υπό νέους όρους πια.

Ερωτικές ημέρες:  18 και 23 Ιουλίου

zodia-taro-45

Εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

 

Ταύρος: Υπάρχουν καλές συνθήκες μέχρι τα τέλη του μήνα, για να μπορέσετε να μιλήσετε με τον σύντροφο σας και να λύσετε τα θέματα που συσχετίζονται με την προβληματική επικοινωνία και την φυσική του απομάκρυνση τον τελευταίο καιρό. Οι όψεις της Αφροδίτης θα τονώσουν όλους τους αδέσμευτους, και θα μπορέσουν επιτέλους να διεκδικήσουν τη καρδιά του ατόμου που τους ενδιαφέρει …. εδώ και μήνες.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 29 Ιουλίου

Εύνοια με: Παρθένος και Ιχθύς

 

Δίδυμοι: Εύστοχες αποφάσεις θα πάρετε όλοι οι Δίδυμοι μέσα στον τρέχον μήνα για την ερωτική σας ζωή. Οι όψεις του Ερμή με τον Κρόνο, θα σας οδηγήσουν  μοιραία στο να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας έχει πικράνει και σας έχει κάνει να χάσετε την εμπιστοσύνη σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου που θα ταξιδέψουν… είναι πιθανόν να βρουν τον καρμικό τους έρωτα. Μια εποχή που θα ταρακουνήσει την πλειοψηφία των εφήβων του ζωδιακού που έχει την ανάγκη αλλαγών στην στατική καθημερινότητα του.

Ερωτικές ημέρες: 19 και 30 Ιουλίου

Εύνοια με: Κριός και Ταύρος

 

Καρκίνος: Έχετε ένα Ήλιο, έναν Ερμή, έναν Άρη και την Σελήνη να στέκονται μέσα στον ζωδιακό σας οίκο. Είστε οι κλειδοκράτορες των ημερών και μέχρι τα τέλη του μήνα Ιουλίου. Οτιδήποτε προβληματικό μπορείτε να το ισορροπήσετε ή να το τερματίσετε, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο ψυχικό κόστος. Δεν υπάρχει επίσης Κακρίνος που να μην βρει το απόλυτο ταίρι του μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Επίσης πολλές και οι επανασυνδέσεις…που θα προκύψουν ξαφνικά.

Ερωτικές ημέρες: 17 και 24 Ιουλίου

Εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

xartomanteia

Λέων: Σαν αυτός που έχει την ζωτική και ερωτική δύναμη της Αφροδίτης στον οίκο του… θα είστε ο πρωταγωνιστής για όλο το Καλοκαίρι σε θέματα σχέσεων αλλά και γενικότερων επικοινωνιών. Αυτοί που έχουν πλάνα – όνειρα για ένα κοινό μέλλον με τον άνθρωπο της επιλογής τους, θα μπορέσουν να κινηθούν και να το πραγματοποιήσουν πολύ πιο γρήγορα. Οι ελεύθεροι θα έχουν αρκετές περιπέτειες που θα τους ανεβάσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθηση.

Ερωτικές ημέρες: 16 και 20 Ιουλίου

Εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

 

Παρθένος: Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στην προσπάθεια σας, για ακόμα μια φορά να πείσετε τον άνθρωπο σας, για την διαμόρφωση νέων συνθηκών στην από κοινού σας καθημερινότητα. Ιδίως αν το ταίρι σας είναι σε ζωδιο του αέρα, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από ρομαντική επικοινωνία με απτά επιχειρήματα. Αυτοί που έχουν σχέση από μακριά ή μέσω social media, θα πάρουν την απόφαση να χωρίσουν και να διακόψουν κάτι που δεν έχει σάρκα και οστά.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 22 Ιουλίου

Εύνοια με: Τοξότης και Ιχθύς

 

Ζυγός: Το επικοινωνιακό σας πνεύμα δεν είναι πια αρκετό για να κρατήσει κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πολλά και αυτά που πρέπει να αλλάξετε στον τρόπο προσέγγισης σας αν θέλετε κάτι να βελτιωθεί. Αυτοί που βιώνουν θλίψη μέσα από χωρισμό… θα ενταχθούν σε νέους κοινωνικούς και φιλικούς κύκλους που θα τους κάνουν να ξεχαστούν…. επίσης νέος έρωτας καραδοκεί για τους περισσότερους Ζυγούς.

Ερωτικές ημέρες: 23 και 29 Ιουλίου

Εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Είσαστε ίσως και στην κόψη του ξυραφιού, και λίγο πριν ξεστομίσετε την λέξη ‘ χωρισμός’ στον σύντροφο σας. Πολλά και τα τρίτα θέματα που σας έχουν χαλάσει την διάθεση τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου είναι και οι τυχεροί, που μέσα από διπλωματικούς διάλογους θα καταφέρουν να έρθουν πιο κοντά. Επίσης, όσοι ταξιδεύουν αυτόν τον καιρό.. θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις που θα τους έλξουν και ερωτικά…!

Ερωτικές ημέρες: 24 και 30 Ιουλίου

Εύνοια με: Ταύρος και  Σκορπιός

 

Τοξότης: Μια έντονη ροπή προς την αισιοδοξία έχουν όλοι οι Τοξότες και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι υπάρχει μια αστρολογική εύνοια, που θα κρατήσει ακόμα τρεις εβδομάδες… σε όλους του τομείς της ζωής τους. Ιδιαίτερα για τον ερωτικό, πολλές οι νέες αφίξεις κόσμου, και μέσα από την περίοδο των διακοπών, που θα δώσει πολλές ευκαιρίες για έρωτα και φλέρτ. Όσοι έχουν μακροχρόνια σχέση θα δεχτούν ευθείες προτάσεις για γάμο, συμβίωση ακόμα και αποκατάσταση των συναισθημάτων που πληγώθηκαν από λάθος συμπεριφορές

Ερωτικές ημέρες: 19 και 21 Ιουλίου

Εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

 

Αιγόκερως: Πολλά είναι αυτά που θα διαταραχτούν μέχρι τις 26 Ιουλίου στην προσωπική ζωή όλων των Αιγόκερων. Αυτοί που έχουν δεσμό υπό διάλυση … θα βρουν το θάρρος να το τελειώσουν χωρίς σκέψεις για μελλοντικό γυρισμό. Όσοι έχουν επιστρέψει σε μια παλιά τους αγάπη.. πιθανόν να αντιμετωπίσουν μικρά προβλήματα προσαρμογής σε νέες συμπεριφορές…. που όμως θα ξεπεραστούν εύκολα  Για τους μοναχικού, ο κυβερνήτης σα θα δώσει νέες επαφές με κόσμο που θα σας ανεβάσουν την μελαγχολική διάθεση.

Ερωτικές ημέρες: 22 και 28 Ιουλίου

Εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθύς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος: Στιγμές αδράνειας και απραγίας θα περάσετε μέχρι τις 27 Ιουλίου, λόγω έντονη σκέψης για τις προσεχείς κινήσεις, και αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την συναισθηματική σας ζωή. Οι περισσότεροι Υδροχόοι έχουν φτάσει τα πράματα μέσα στην ερωτική τους σχέση… στο τέρμα και οι χωρισμοί είναι αναμφισβήτητο γεγονός. Για όσους νέα σχέση… πιθανόν να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα που θα βγουν στην επιφάνεια οι αληθινοί χαρακτήρες που θα ξαφνιάσουν.

Ερωτικές ημέρες: 24 και 25 Ιουλίου

Εύνοια με: Κριός και Παρθένος

 

Ιχθύς: Νιώθετε ήδη καλύτερα με τόσους πλανήτες στον συγγενικό οίκο του Καρκίνου. Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και αυτό θα συμπαρασύρει  ευχάριστα και τις συμπεριφορές του συντρόφου. Οι αδέσμευτοι του τρίτου δεκαημέρου θα έχουν και νέες γνωριμίες από τις διακοπές τους… που θα τους βάλουν σε τροχιά για σκέψεις για συμβίωση – σοβαρή σχέση. Αυτοί που έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό….. θα έχουν την τύχη να επανασυνδεθούν μέσω τρίτων δράσεων.

Ερωτικές ημέρες: 20 και 27 Ιουλίου

Εύνοια με: Ταύρος και Λέων