Ωροσκόπιο Άρης στον Κριό 01/01-14/02 Ενέργεια και Πρωτοβουλία!

anadromos-aris

Ωροσκόπιο Ο Άρης στον Κριό: Ενέργεια και Πρωτοβουλία!

Ο Άρης μπαίνει στον Κριό – το ζώδιό του – στις αρχές του 2019 για να μείνει εκεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.

Αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός που σας δίνει μια ισχυρή εκκίνηση για το 2019! Πρόκειται για μια εποχή ενέργειας και πρωτοβουλίας! Είναι τέλεια, αν θέλετε να αναλάβετε δράση και να προωθήσετε γρήγορα τα σχέδιά σας!

Έχετε μιλήσει για κάποια θέματα ατέλειωτες ώρες και ποτέ δεν βρήκατε το θάρρος να τα ξεκινήσετε? Αυτή είναι η ευκαιρία σας! Ο Άρης στον Κριό έχει να κάνει με το θάρρος. Είναι μαχητής, ήρωας και πρωτοπόρος! Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια έντονη άσκηση ρουτίνας, να συνεχίσετε με τόλμη τις επιθυμίες σας ή να ρίξετε όλη την ενέργειά σας, σε κάτι εντελώς νέο και μη δοκιμασμένο.

zodia-taro-45

Ο Άρης αντιπροσωπεύει επίσης τη σεξουαλικότητά σας

Ο Άρης σας στον Κριό

Πώς ο Άρης στον Κριό ενεργοποιεί το ζώδιό σας? Η διέλευση του Άρη, πού σας εμπνέει με εμπιστοσύνη, ενέργεια και ενθουσιασμό?

Κριός

Ο Άρης επισκέπτεται το ζώδιό του στο σπίτι του, Κριέ μία φορά κάθε δύο χρόνια και αυτή είναι μια στιγμή, που θα πρέπει να σημειώνετε πάντοτε στο ημερολόγιό σας. Τονίζει πότε είστε πιο σέξι, πιο ισχυροί και αποτελεσματικότεροι! Μπορείτε να κάνετε σχέδια…όπως επίσης, μπορείτε να κάνετε τεράστια βήματα με ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή, να εστιάσετε στον εαυτό σας, να μεταμορφώσετε το σώμα σας ή να δράσετε τολμηρά. Αλλά προσέξτε τα επιχειρήματά σας, καθώς ο Άρης, σας κάνει ακόμα πιο τολμηρούς.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Ο Άρης στον Κριό: Ενέργεια και Πρωτοβουλία!

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό θα σας υποχρεώσει σε εγρήγορση. Έχετε πάρει φωτιά από μέσα και προσπαθείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά! Ενδεχομένως να υποβάλλεστε σε ξέφρενες προετοιμασίες παρασκηνιακά, να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη ώθηση ή να αποκαλύψετε ένα φιλόδοξο έργο που θα χρειαστεί όλη σας τη δύναμη από τη στιγμή που ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σας στις 14 Φεβρουαρίου. Η σεξουαλικότητά σας, είναι επίσης σε άνοδο. Αυτός είναι ένας ενεργητικός χρόνος, ακόμη και αν κρατάτε αυτό που κάνετε, μυστικό.

Δίδυμοι

Ο κόσμος σας ξαναζωντανεύει, με το που θα μπει ο Άρης στον Κριό! Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε διάφορες εκδηλώσεις να παρακολουθήσετε και πολλά μέρη που θα παρευρεθείτε. Ή μπορεί να είναι επειδή ρίχνετε όλη σας την ενεργητικότητα, προς ένα φιλόδοξο όνειρο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι σαν να καλλιεργείτε ένα μέρος για τον εαυτό σας εκεί έξω στον κόσμο, ανάμεσα στους συναδέλφους σας, είτε με τη συμμετοχή σε πάρτι είτε μέσα από την άνεση του υπολογιστή σας. Ο μαγνητισμός σας βρίσκεται σε άνοδο, αλλά και το νταηλίκι σας. Αποφύγετε τους καυγάδες.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ο Άρης στον Κριό: Ενέργεια και Πρωτοβουλία!

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό είναι εδώ για να προσθέσει μηχανές turbo, στην καριέρα σου. πό Από 1 Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου είναι το τελευταίο διάστημα, για να συνεχίσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, με ενέργεια και δυναμισμό και να προωθήσετε τον εαυτό σας σε υψηλότερη θέση. Είστε σίγουρα ο καλύτερος άνδρας / γυναίκα για τη δουλειά και δεν δέχεστε το «όχι» σαν απάντηση. Αν είστε ήδη εκεί που θέλετε να είστε, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να χρησιμοποιήσετε την εξουσία σας για να εφαρμόσετε αλλαγές και να κάνετε πράγματα με τον τρόπο σας.

Λέων

Σαν ζώδιο της φωτιάς, αισθάνεστε μια συγγένεια με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του Άρη στον Κριό. Φυσικά, είναι πολύ πιο ακατέργαστος από ό, τι θα επιτρέπατε στον εαυτό σας να είναι, αλλά αυτός είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε…. και θα ενθουσιαστείτε με κάτι, που θα μπορέσει να σας βγάλει από τη ζώνη άνεσης σας. Είτε μιλάτε δημόσια για πρώτη φορά, ταξιδεύετε σε ένα εξωτικό μέρος ή δημιουργείτε το πρώτο σας blog. Ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Ο Άρης στον Κριό: Ενέργεια και Πρωτοβουλία!

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό είναι ένα κομμάτι μιας βολίδας που έρχεται περίεργα και ξαφνικά και θα μπορούσε να είναι ένα αγκάθι στο πλευρό σας. Σας αρέσει ο κόσμος σας τακτοποιημένος και ήρεμος, βλέπετε! Και ένας Άρης στον Κριό, είναι λίγο σαν το τέρας της Τασμανίας για σας. Έρχεται ξαφνικά, ισοπεδώνει τα πάντα και εξαφανίζετε σε μια λάμψη. Αλλά δεν είναι κακό. Αν θέλετε να μεταμορφώσετε κάτι στη ζωή σας – το σώμα σας, τα οικονομικά σας – αυτή είναι η ευκαιρία σας. Μια κρίση, τινάζει τη σεξουαλικότητά σας, στα ύψη. Αποδεχθείτε το!

Ζυγός

Ο Άρης είναι αυτός ο καυτός σέξι ξένος που σας κλείνει το μάτι σε ένα πάρτι και με τον Άρη στον Κριό, το παιχνίδι ανάβει, στις σχέσεις σας! Ετοιμαστείτε να ρίξετε όλη την ενέργειά σας για να κάνετε κάποιον δικό σας. Αν είστε ήδη σε σχέση, τότε μπορεί να βοηθήσετε τον αγαπημένο σας να επιτύχει τους στόχους του. Φαίνονται πολύ σέξι τώρα και αυτό οξύνει την εστίασή σας! Ο Άρης στον Κριό αντιπροσωπεύει επίσης αυτό το «κτηνώδες» είδος ανθρώπου, που σας τσιτώνει. Τα διάφορα επιχειρήματα, θα χρειαστούν τις διπλωματικές σας δεξιότητες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Ο Άρης στον Κριό: Ενέργεια και Πρωτοβουλία!

Σκορπιός

Ο Άρης κυβερνά το ζώδιό σας, μαζί με τον Πλούτωνα, δίνοντάς σας τη σωστή φήμη του πιο σέξι και πιο μυστηριώδους ζωδίου, του ζωδιακού κύκλου. Αλλά δεν υπάρχει μυστήριο με τον Άρη στον Κριό. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε! Τι μπορείτε να κάνετε με αυτή την μονοδιάστατη ενέργεια ? Ρίξτε το στην δουλειά, αναζητήστε μια δουλειά, ξεκινήστε ένα φιλόδοξο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή ξεκινήστε μια νέα ρουτίνα υγείας και άσκησης! Η καθημερινή σας ζωή είναι έτοιμη να γίνει πιο γεμάτη, ώστε να βρεθεί κάτι εποικοδομητικό.

Τοξότης

Είστε τόσο σέξι τώρα που το σεξ βγαίνει από κάθε πόρο του σώματός σας! Με τον Άρη στον Κριό έχετε ρέντα και θα έπρεπε να την αξιοποιήσετε όσο καλύτερα μπορείτε, μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Ακολουθήστε αυτό το πανέμορφο πλάσμα που σας έκανε εντύπωση, δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση, διπλασιάστε τις πωλήσεις σας, δώστε μια συναυλία, να βγείτε έξω και ζήστε για λίγο. Ξεχάστε τα πρέπει και τα «μη», τις δουλειές και τις υποχρεώσεις. Ήρθε η ώρα να κάνετε ό, τι θέλετε και να διασκεδάσετε!

taro-6-9

Ωροσκόπιο Ο Άρης στον Κριό: Ενέργεια και Πρωτοβουλία!

Αιγόκερως

Το σπίτι σας ζωντανεύει με τον Άρη στον Κριό μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Τι σημαίνει αυτό? Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε…. από το καυτό σεξ στην κρεβατοκάμαρα μέχρι τα επιχειρήματα με την οικογένειά σας να ξεκινήσετε φιλόδοξες ανακαινίσεις. Δημιουργείτε μια επέκταση? Ή μήπως αισθάνεστε τόσο ενεργητικοί, που απλά πρέπει να μετακινήσετε κάποια έπιπλα γύρω σας ? Συνήθως είστε το ζώδιο που προσανατολίζεται στην καριέρα, αλλά να είστε έτοιμοι να ρίξετε πολύ ενέργεια στην οικογένειά σας τις επόμενες έξι εβδομάδες. Προσέξτε για ατυχήματα στο σπίτι.

Υδροχόος

Πηγαίνετε το αυτοκίνητό σας για συντήρηση, ανανεώστε το διαβατήριό καθώς είναι πιθανό να δείτε αυξημένη κίνηση και ταξίδια, μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες. Ο κόσμος σας ζωντανεύει καλώντας σας, να βρίσκεστε σε κάποια μέρη, σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς συναντήσεις και επικοινωνίες γεμίζουν ένα μεγάλο μέρος του προγράμματός σας.

300x300a

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφραστείτε με σαφήνεια, και πειστικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να είστε πολύ δυναμικοί – είστε τρομεροί με τις λέξεις στις καλύτερες στιγμές σας! – ή ίσως καταλήξετε να τσακωθείτε. Ώρα να προχωρήσετε με τις ιδέες σας!

Ιχθύες

Τα έξοδα αρχίζουν να αυξάνονται τη στιγμή που ο Άρης μπαίνει στον Κριό. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να «ξηλώνεται» χωρίς δισταγμό είτε για να κεράσει, ή για διάφορες αγορές καθώς και για πράγματα που δεν ήταν στο πρόγραμμα…Τα καλά νέα? Η αποδοτικότητά σας, μπορεί να διπλασιαστεί για να καλύψει αυτές τις νέες απαιτήσεις! Αν έχετε σκεφτεί τρόπους να φέρετε περισσότερα χρήματα, έχετε τώρα το θάρρος να εφαρμόσετε τις ιδέες σας! Είναι επίσης μια μεγάλη στιγμή για να γίνετε σέξι, να γυμναστείτε, και να δείτε τον πιο καυτό εαυτό σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4