Ωροσκόπιο Ήλιος στους Ιχθύες – Φως στα όνειρα και τις επιθυμίες μας!

nea-selini-ixtheis

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Ιχθύες

Πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου στους Ιχθύες

Τώρα η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες, θα ρίξει φως στα όνειρα και τις επιθυμίες μας! Καθώς επίσης και στα βάσανα και την ικανότητά μας για συμπόνια και υπέρβαση.

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα πρωτοβουλίας για την πραγματοποίηση ενός δημιουργικού ή ρομαντικού ονείρου. Αυτό θα είναι ένα συναισθηματικό διάστημα, όταν η αιτία, μπορεί να πέσει στο κενό.

zodia-taro-45

Μεγάλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, με τον Ήλιο στους Ιχθύες:

Αφήστε την έμπνευση να ρέει! Δημιουργήστε: γράψτε, ζωγραφίστε, χορέψτε …

Απολαύστε μαγική, φανταστική αγάπη και ρομαντισμό!

Παρακολουθήστε τα όνειρά σας – κάντε τα να πραγματοποιηθούν!

Δείξτε την ενσυναίσθηση και τη συμπόνια – βοηθήστε κάποιον.

Προσευχηθείτε, διαλογιστείτε, συνδεθείτε με το πνευματικό σας κέντρο.

Κάντε μια μικρή απόδραση στη χώρα – κατά προτίμηση διαμέσου θαλάσσης.

Αφεθείτε στη φαντασία σας: παρακολουθήστε μια ταινία, ακούστε μουσική, παίξτε βίντεο-παιχνίδια, διαβάστε ένα βιβλίο

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Ιχθύες

Τι πρέπει να αποφύγετε με τον Ήλιο στους Ιχθύες:

Τη νοοτροπία του θύματος- να κυλιστείτε στην αυτολύπηση

Τυφλή εμπιστοσύνη σε «σωτήρες» και γκουρού

Συναισθηματισμούς / αποφυγή των γεγονότων

Ατίθασες και ύπουλες τακτικές

Ο Ήλιος στους Ιχθύες – Πώς επηρεάζει το ζώδιό σας

Ο ήλιος στον Ιχθύες, είναι η τέλεια περίοδος για ρομαντικές, πολιτιστικές και δημιουργικές αναζητήσεις. Είναι η ευκαιρία σας για εποικοδομητική αλλαγή και για να αποκτήσετε την απαραίτητη υποστήριξη για να πετύχετε τους στόχους σας. Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Ιχθύες

Κριός

Με τον ήλιο στους Ιχθύες, είναι καιρός να μείνετε κάτω από το ραντάρ. Η διαίσθησή σας είναι ισχυρότερη τώρα, όπως και η ικανότητά σας να αξιοποιήσετε τις συλλογικές ενέργειες. Ο Φεβρουάριος μπορεί να προκαλέσει εμπόδια από το εξωτερικό ή από νομικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ο Μάρτιος μπορεί να φέρει υποστήριξη σταδιοδρομίας, παρασκηνιακά.

Ταύρος

Ο ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει τις συμμετοχές, τις φιλίες και τις συμμαχίες σας. Ο Φεβρουάριος δεν είναι καλός για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ο Μάρτιος είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείτε με τους φίλους σας από το εξωτερικό.

 

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Ιχθύες

Δίδυμοι

Ο ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει την καριέρα σας, την κατεύθυνση της ζωής σας και την εικόνα σας προς τα έξω. Ο Φεβρουάριος μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος για τις επιχειρήσεις, όταν οι άλλοι δεν θα είναι ευχαριστημένοι με τα σχέδιά σας. Ο Μάρτιος μπορεί να φέρει προμήθεια ή άλλη οικονομική ώθηση στη σταδιοδρομία σας.

Καρκίνος

Ο ήλιος στους Ιχθύες υπογραμμίζει τρόπους για να επεκτείνετε τη ζωή και την καριέρα σας, μέσω της έκδοσης, της εκπαίδευσης και των μεγάλων ταξιδιών. Ο Φεβρουάριος μπορεί να φέρει εμπόδια που απορρέουν από δεσμεύσεις εργασίας ή ανησυχίες για την υγεία. Ο Μάρτιος είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε βοήθεια από έναν συνεργάτη.

taro-6-9

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Ιχθύες

Λέων

Ο ήλιος στον Ιχθύες δίνει έμφαση στις στενές σχέσεις και στις οικονομικές συμφωνίες. Ο Φεβρουάριος είναι μια εποχή που μπορεί να νιώσετε ερωτική απόρριψη ή οικονομική ζημιά – δεν είναι καλή στιγμή να αναλάβετε ρίσκα. Ο Μάρτιος μπορεί να φέρει ένα εργασιακό μπόνους ή μια ευκαιρία για έναν έλεγχο υγείας.

Παρθένος

Ο Ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει τις σχέσεις σας – είναι καιρός, να αφήσετε τον σύντροφό σας να πάρει τα ηνία! Ο Φεβρουάριος είναι μια δύσκολη περίοδος, όπου οι οικιακές και οικογενειακές δεσμεύσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τον σύντροφο ή το συνεργάτη σας. Ο Μάρτιος είναι μια μεγάλη στιγμή για να δημιουργήσετε ρομαντισμό στο γάμο σας, να διασκεδάσετε μαζί ή να επενδύσετε σε μια επιχειρηματική συνεργασία.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Ιχθύες

Ζυγός

Ο ήλιος στους Ιχθύες κάνει την εργασία και την υγεία, να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, στην ημερήσια διάταξη. Ο Φεβρουάριος δεν είναι μια καλή περίοδος για να υπογράψετε έγγραφα και μπορεί να έχετε μια δυσάρεστη συνάντηση. Η οικογένειά σας, θα είναι πηγή υποστήριξης, τον Μάρτιο.

Σκορπιός

Ο ήλιος στους Ιχθύες είναι μια εποχή για ρομαντισμό, δημιουργικότητα και χαρά. Ο Φεβρουάριος φέρνει ένα οικονομικό βάρος για να αμβλύνει τα πνεύματά σας. Τα κανάλια επικοινωνίας ανοίγουν τον Μάρτιο, βοηθώντας σας να προχωρήσετε με δημιουργικά έργα ή να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα, με τον αγαπημένο σας.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Ιχθύες

Τοξότης

Ο ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει την ιδιωτική ζωή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Αποφύγετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις τον Φεβρουάριο, όταν δεν θα έχετε τις ίδιες απόψεις με τους συνομιλητές σας. Ο Μάρτιος φέρνει μια οικονομική ώθηση για να σας βοηθήσει με ένα ακίνητο, σπίτι ή ένα οικογενειακό θέμα.

Αιγόκερως

Ο ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει τις καθημερινές σας κινήσεις, τις επικοινωνίες και τις ανταλλαγές, καθιστώντας το διάστημα αυτό, πολυάσχολο. Μπορεί να υποστείτε επίθεση από έναν κρυμμένο εχθρό τον Φεβρουάριο – ή μπορεί διάφορα γεγονότα να έχουν αντίκτυπο στην υγεία και στο νευρικό σας σύστημα, οδηγώντας σας σε ανάπαυση. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας σας, όπου μπορείτε να κάνετε πρόοδο, σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο ο Ήλιος στους Ιχθύες

Υδροχόος

Ο ήλιος στους Ιχθύες φωτίζει το εισόδημά σας και την αυτοεκτίμησή σας. Αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις τον Φεβρουάριο, καθώς οι επενδυτές ή τα μέλη της ομάδας ή της κοινότητας σας, θα αποδειχθεί πως είναι δύσκολο, να πειστούν. Ο Μάρτιος μπορεί να φέρει πρόσβαση σε ανέλπιστους πόρους.

Ιχθύες

Με τον Ήλιο στους Ιχθύες, είναι η ώρα σας να λάμψετε! Ο Άρης και η Αφροδίτη έχουν ξυπνήσει τις επιθυμίες σας…και τώρα μπορείτε να προχωρήσετε. Ο Φεβρουάριος είναι μια δύσκολη περίοδος στα εργασιακά σας, όταν ένας απαιτητικός προϊστάμενος ή μια επαγγελματική δέσμευση, περιορίζει τις κινήσεις σας. Λαμβάνετε βοήθεια από ισχυρούς φίλους, το Μάρτιο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream