Ωροσκόπιο Ήλιος στο ζώδιο του  Κριού – Η φλόγα του Έρωτα

zwdio-krios-ekdikisi

Ωροσκόπιο Ήλιος στο ζώδιο του  Κριού – Η φλόγα του Έρωτα .

 

Ωροσκόπιο Ήλιος στο ζώδιο του  Κριού Κριός .

Δείξτε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στους ανθρώπους της ζωής σας που αγαπάτε. Με το πέρασμα του Ήλιου στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σας, θα σας κατακλύσει ένα ανανεωμένο και πιο δυνατό κύμα ενέργειας.

Η κούραση και η ανία απομακρύνεται από τη ζωή σας και όλα φαντάζουν ξανά εφικτά και πολύχρωμα. Ανοίξτε την αγκάλη σας για να υποδεχθείτε την πιο αγαπημένη σας περίοδο του χρόνου!

zodia-taro-45

Ταύρος

Το μυστήριο της ίδιας της ζωής είναι αυτό που θα επικρατήσει σε κάθε κίνησή σας. Θα σας έλκει κάθε ανεξήγητη και σκιώδης πλευρά στους άλλους, όσο αφορά την ψυχολογία ή και την πνευματικότητά τους.

Είστε οι συντηρητές, οι υποστηρικτές, οι θεραπευτές, οι πρώτοι που θα απλώσετε πάντα ένα χέρι βοήθειας προς όποιον το έχει ανάγκη!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ωροσκόπιο Ήλιος στο ζώδιο του  Κριού Δίδυμοι

Μήπως κάποιες από τις σημαντικές φιλίες σας έχασαν κάπως τον δρόμο τους στην ομίχλη του χειμώνα; Τώρα που η ατμόσφαιρα καθαρίζει, αρχίστε να κάνετε τις απαραίτητες επαφές για να τις συναντήσετε ξανά με σάρκα και οστά. Αν ακούσετε σχόλια για κάποιες αποφάσεις σας, αφήστε λίγο χρόνο να κυλήσει μέχρι να καταλάβουν οι άλλοι το σκεπτικό σας!

 

Καρκίνος

Με το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό, αφυπνίζεται ο εσωτερικός σας στρατάρχης και οργανωτής! Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε σε ένα σημείο ψηλότερο από τον υπόλοιπο κόσμο, για να μπορέσετε να εποπτεύσετε τη συνολική εικόνα της ζωής σας – θεωρητικά και πρακτικά. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αποδείξετε πόσο σας αξίζουν οι θέσεις ευθύνης, γι’ αυτό ας είστε λίγο επιφυλακτικοί με τις προθέσεις των άλλων προς εσάς!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Λέων

Θέλετε να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα, στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα. Ίσως βρίσκεστε σε φάση έναρξης ενός νέου εγχειρήματος, γι’ αυτό η σκέψη σας εστιάζει σε νομικά ή και διανοητικά θέματα εκπαιδευτικής εξέλιξής σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να διορθώσετε κάποια λάθη ή αδικίες, είτε να δοκιμάσετε ξανά την τύχη σας σε κάτι που δεν πέτυχε με την πρώτη φορά!

Παρθένος

Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό θα αναπτερώσει τη διάθεσή σας για κάθε χαρά της ζωής, σαν τις μέλισσες που εξορμούν στα πρώτα ανοιξιάτικα λουλουδάκια! Οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα νιώσουν ξανά το πάθος στη σχέση τους. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να αναστατωθούν από ένα αντικείμενο πόθου που δεν είναι διαθέσιμο… Η ανάγκη της κατάκτησης είναι εξαιρετικά κολακευτική στην αρχή σας, όμως σύντομα χάνει την αίγλη της!

κρυσταλλομαντεία

Ωροσκόπιο Ήλιος στο ζώδιο του  Κριού Ζυγός

Τι όμορφος που είναι ο έρωτας! Θέλετε να τον βιώσετε ξανά και το συντομότερο δυνατόν, γι’ αυτό μπορεί και να μαδήσετε κάθε μαργαρίτα που τολμά να ξεπροβάλλει στο διάβα σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που θα έχει τη στήριξη πολλών ατόμων του περιβάλλοντός σας. Η στιγμή ενδείκνυται ακόμα και για να δώσετε μία ακόμη ευκαιρία σε μια αστοχία του παρελθόντος!

Σκορπιός

Η έναρξη του νέου αστρολογικού έτους δίνει σε εσάς μία ακόμη ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις αποφάσεις της Πρωτοχρονιάς. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό διαβεβαιώνει από αστρολογικής πλευράς, ότι αυτή τη φορά έχετε περισσότερες πιθανότητες να τις τηρήσετε. Θα ήταν συνετό να πορευτείτε στο εξής χρησιμοποιώντας λιγότερες δικαιολογίες για τις δικές σας πράξεις και περισσότερες για των υπολοίπων… Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, εντός σπιτιού και εκτός!

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Τοξότης

Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου για πισωγυρίσματα! Ίσως αυτή την περίοδο να αρχίσετε να αποφεύγετε τους ανθρώπους που το κάνουν, εκείνους που κατηγορούν άλλους για τα σφάλματά τους ή εκείνους που δεν προχωρούν ποτέ πέρα από τα δεδομένα τους. Αυτό που έχετε ανάγκη τώρα είναι να είστε πιο ποθητοί και περιζήτητοι, γι’ αυτό ίσως και να εξερευνήσετε κάποια ταλέντα που πάντα θεωρούσατε ότι έχετε!

Αιγόκερως

Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που εστιάζετε στον τομέα του σπιτιού σας, είτε με την αλλαγή τόπου διαμονής είτε μετατρέποντας το δικό σας σε σπιτικό θαλπωρής! Η διαισθητική σας ικανότητα θα είναι σε έξαρση, γι’ αυτό φροντίστε να την αξιοποιήσετε για να βάλετε σε σειρά τις προτεραιότητες της ζωής σας. Καλό θα είναι να τη χρησιμοποιήσετε και κριτικά, για να δείτε την αλήθεια πίσω από τις συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-3-zodia

Ωροσκόπιο Ήλιος στο ζώδιο του  Κριού Υδροχόος

Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό έρχεται να σας κατακλύσει με χαρωπή ανεμελιά! Η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα σας προσδίδει μια πιο νεανική εμφάνιση ή και πιο νεανικό σκεπτικό, ωθώντας σας να ανανεώσετε όσους τομείς της ζωής σας είχαν θαμπώσει στη διάρκεια του χειμώνα. Εξερευνήστε τις ζωηρές απόψεις σας, καθώς θα έχετε μία για κάθε θέμα!

Ιχθύες

Οι λιγότερες δαπάνες και η περισσότερη αποταμίευση, θα είναι η στρατηγική επιτυχίας για εσάς αυτή την περίοδο. Θέλετε να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να υιοθετήσετε αυτή την πρακτική στην καθημερινότητά σας και το σπιτικό σας. Παρατηρήστε ανθρώπους που γνωρίζετε, για να δείτε πώς κάνουν πράξη την επίγνωσή τους για την αξία τους αλλά και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Αυτή είναι η πορεία που πρέπει να εντοπίσετε!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw