Ωροσκόπιο Ανάδρομος Ερμής 23/03-15/04 Επιστροφες και Ανατροπες

toxiki-sxesi

Ωροσκόπιο, Ανάδρομος Ερμής στον Κριό

Κριός

Προσέξτε τις επιλογές σας, αγαπητοί Κριοί! Έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα περισσότερο προσωπικά απ’ όσο θα έπρεπε, κάτι που μπορεί να επιφέρει πιο εύκολα παρεξηγήσεις με τον Ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας.

Αποφύγετε: να προκαλείτε τους άλλους άνευ λόγου. Μην μιλάτε απερίσκεπτα, πριν βουτήξετε τη γλώσσα σας στο μυαλό!

zodia-taro-45

Προτιμήστε: να αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, να αναθεωρήσετε κάποιες πτυχές του χαρακτήρα σας και να οραματιστείτε τα θέλω σας από τη ζωή!

Ταύρος

Ο Ανάδρομος Ερμής μέσα στον Κριό θα σας χαράξει ένα νέο πύρινο μονοπάτι, που θα σας φέρει ξανά σε επαφή με την ψυχή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να θυμηθείτε τη φλόγα που έχετε μέσα σας, να ξεπεράσετε το παρελθόν και να χειριστείτε τους κρυμμένους δαίμονές σας αν σηκώσουν το κεφάλι τους.

Αποφύγετε: να ανασκαλίσετε το παρελθόν με αφορμή μια διαφωνία, να εμμείνετε σε αισθήματα πικρίας για φαντάσματα που έχουν πεθάνει προ πολλού.

Προτιμήστε: να διαλογιστείτε και να επουλώσετε πληγές, να γίνετε πιο δημιουργικοί, να αναζητήσετε τις απαντήσεις στην ψυχή σας. Αποσυρθείτε από την αχρείαστη βαβούρα και επιτρέψτε στα κρυμμένα μυστικά να βγουν στην επιφάνεια!

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο, Ανάδρομος Ερμής στον Κριό

Δίδυμοι

Ποιο είναι το όραμά σας για το μέλλον; Σε τι είδους κόσμο θέλετε να ζείτε; Με τον Ανάδρομο Ερμή στον Κριό θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, να πείτε όσα δεν είχατε τολμήσει και μπορεί να δημιούργησαν πικρίες με άτομα στο περιβάλλον σας.

Αποφύγετε: να εμπλακείτε σε αχρείαστες διαφωνίες με ανθρώπους που είναι στο πλάι σας. Μην μιλάτε απερίσκεπτα και προκαλείτε τους άλλους.

Προτιμήστε: να προσδιορίσετε ξανά τη θέση σας στον κόσμο, να θυμηθείτε τους στόχους και τα όνειρα που θα σας πάνε μπροστά, να αποφασίσετε ποιους ανθρώπους θέλετε να υπάρχουν γύρω σας!

Καρκίνος

Ποια είναι η πορεία που έχετε επιλέξει στον κόσμο; Επειδή πάντα η φήμη σας προηγείται, ποια είναι η άποψή σας για τον εαυτό σας; Αν κάτι έχει παρεξηγηθεί – από εσάς ή άλλους – ο Ανάδρομος Ερμής θα βοηθήσει για τη διαλεύκανσή του.

Αποφύγετε: να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον προϊστάμενό σας ή άλλο άτομο εξουσίας.

Προτιμήστε: να χειριστείτε κάθε ζοφερό σημείο στις σχέσεις σας με ανωτέρους. Είναι μια καλή στιγμή να ανασκοπήσετε την πορεία της ζωής σας και να οραματιστείτε την εικόνα που θέλετε να βγάζετε προς τα έξω!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Ωροσκόπιο, Ανάδρομος Ερμής στον Κριό

Λέων

Ο Ερμής θα πορευτεί ανάδρομος στον Οίκο σας της μάθησης και των μακρινών ταξιδιών. Αυτό θα σας βοηθήσει να διευρύνετε το πνεύμα σας και να απελευθερωθείτε από κάθε παρανόηση μπορεί να έχετε για κάποια πράγματα.

Αποφύγετε: να παραμερίζετε τις εφαρμόσιμες εναλλακτικές σας. Πρέπει να πάψετε να φοβάστε την αναθεώρηση των πεποιθήσεών σας, των ηθικών αξιών σας αλλά και όσων θεωρείτε εφικτά ή ανέφικτα για εσάς!

Προτιμήστε: να βγείτε από τη «βολή» σας και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις. Μελετήστε ξανά τις προδιαγραφές σας!

Παρθένος

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας, άρα μπροστά σας έχετε μια περίοδο μεταμορφώσεων! Αυτή η στροφή της πορείας του σε ανάδρομη συντελείται μέσα στον Οίκο σας των κρίσεων, της έντασης, των στενών και προσωπικών σας σχέσεων με τους άλλους – σε οικονομικό, ερωτικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Αποφύγετε: να παραμελήσετε την πληρωμή κάποιου δανείου ή άλλης υποχρέωσής σας, να γίνετε ασύδοτοι με τα χρήματα ή την σεξουαλικότητα κάποιου και να προκαλέσετε στενοχώριες.

Προτιμήστε: να χειριστείτε εγκαίρως τις οικονομικές σας υποχρεώσεις σας, να αποδεχθείτε τη σεξουαλικότητά σας, να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα με κάποιο άτομο. Έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια περίοδο ίασης!

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο, Ανάδρομος Ερμής στον Κριό

Ζυγός

Τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν ταχύτατα μέσα στη σχέση σας. Μπορεί να ανταλλάξετε λόγια που θα πληγώσουν, να γίνουν παρεξηγήσεις, παλιές υποθέσεις που έχουν μείνει άλυτες να απαιτήσουν ξανά την προσοχή σας. Θα βλέπετε παιδαριώδεις τις συμπεριφορές των άλλων, να μιλούν χωρίς να σκέφτονται και να προκαλούν προβλήματα κάθε φύσεως!

Αποφύγετε: να εμπλακείτε σε καβγάδες, να βάλετε υπογραφές.

Προτιμήστε: να οραματιστείτε ξανά πώς θέλετε να είναι η σχέση σας ή τι αποζητάτε από μια σχέση. Ανταλλάξτε απόψεις με άτομα που εμπιστεύεστε, για συμφωνίες ή έγγραφα που έχετε μπροστά σας.

Σκορπιός

Η ρουτίνα της καθημερινότητάς σας ενδέχεται να είναι αποδιοργανωμένη μέχρι και τις 15 Απριλίου, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέσα στον Κριό. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε εργασιακές αναστατώσεις, σε προβλήματα που μπορεί να σας προκαλεί ένας συνάδελφος ή την επαναφορά μιας παλιάς ανησυχίας για την υγεία σας.

Αποφύγετε: να εμπλακείτε σε αχρείαστες διαφωνίες με συναδέλφους ή συνεργάτες, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στην εργασία ή με την υγεία σας.

Προτιμήστε: να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με νέα οράματα, να αλλάξετε κάποιες από τις συνήθειές σας, να δοκιμάσετε καινούργιες και καινοτόμες λύσης για τα πρακτικά προβλήματα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο, Ανάδρομος Ερμής στον Κριό

Τοξότης

Η αγάπη σας επιφυλάσσει κάθε είδους απρόβλεπτη έκπληξη, αγαπητοί Τοξότες! Στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, μπορεί να ξανασκεφτείτε έναν παλιό δεσμό ή ένα δημιουργικό σας εγχείρημα που είχε χάσει την αίγλη του. Ίσως τώρα να αναζωπυρωθεί το πάθος σας!

Αποφύγετε: να ορμήσετε στην αγκάλη μιας παλιάς σχέσης, χωρίς να κάνετε πριν την απαραίτητη έρευνα. Μην εμπλακείτε σε διαφωνίες με τα παιδιά σας.

Προτιμήστε: να βρείτε χρόνο για να εντάξετε περισσότερη χαρά, αγάπη και δημιουργικότητα στη ζωή σας. Ασχοληθείτε ξανά με ένα παλιό χόμπι σας!

Αιγόκερως

Υπάρχει η πιθανότητα να ξεσπάσει κάθε είδους αναταραχή μέσα στο σπίτι σας! Μπορεί να κάνετε μια ριζική καθαριότητα, να έχετε κάποιους θορυβώδεις επισκέπτες ή να κάνετε κάποιες οικοδομικές εργασίες στο σπίτι σας – πάντως τα πάντα θα έρθουν τα πάνω-κάτω!

Αποφύγετε: να ξεκινήσετε καβγάδες μέσα στο σπίτι σας, να πετάξετε κατά λάθος σημαντικά έγγραφα ή να γκρεμίσετε έναν τοίχο – για να ανακαλύψετε ότι ήταν ζωτικός για όλο το κτίριο!

Προτιμήστε: να οραματιστείτε την καινούργια εικόνα που θέλετε να δώσετε στους χώρους σας, αναζητώντας καινοτόμες και φιλόδοξες ιδέες. Είναι καιρός να κάνετε μια ανασκόπηση στα θεμέλια της ζωής σας!

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο, Ανάδρομος Ερμής στον Κριό

Υδροχόος

Από όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, εσείς είναι πιο πιθανό να υποστείτε τις συνήθεις επικοινωνιακές και μεταφορικές απώλειες που σχετίζονται με μια ανάδρομη πορεία του Ερμή! Ένας συνολικός έλεγχος στο αυτοκίνητο και τα ηλεκτρονικά σας μηχανήματα, μπορεί να αποκαλύψει την ανάγκη για επισκευές. Κάθε κώλυμα στα κανάλια επικοινωνίας σας, θα απαιτήσει την μέγιστη προσοχή στις κινήσεις σας!

Αποφύγετε: να αφήσετε πικρίες ή θυμό που δεν εκφράσατε, να δηλητηριάσει τα λόγια σας. Μην βάλετε υπογραφές αυτή την περίοδο.

Προτιμήστε: να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα με ένα άτομο, να επιστρέψετε σε ένα εγχείρημά σας που έχει σχέση με την γραφή, να ελέγχετε διπλά όσα νομίζετε ότι ακούτε και βλέπετε!

Ιχθύες

Έπονται οικονομικές δυσχέρειες, αγαπητοί Ιχθύες! Ίσως δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος χρωστά τι και πού, είτε πόσα ακριβώς έχετε να λαβαίνετε από μια συνεργασία σας. Θα χρειαστεί να δώσετε μάχη για τα κεκτημένα σας, για την αξία σας ή για ανακτήσετε κάτι που θεωρείτε ότι άνηκε σε εσάς.

Αποφύγετε: να σπαταλήσετε τις δυνάμεις, την ενέργεια και τις πηγές σας σε διαμάχες για το ποιος παίρνει τι.

Προτιμήστε: να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας, ίσως με την αξιοποίηση των επιπλέον ταλέντων και ικανοτήτων σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098