Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 08/07-01/08 Για να μην χάσετε τον δρόμο σας

ermis-anadromos

Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 08/07-01/08

Ωροσκόπιο : Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος εν μέσω καλοκαιριού και επηρεάζει όλα τα ζώδια!

Ποια θέματα του παρελθόντος σας ενδέχεται να βγουν ξανά στην επιφάνεια; Για τι μπορεί να αλλάξετε γνώμη; Τι πρέπει να ανασκαλίσετε εσείς και να συζητήσετε, προκειμένου να απαλλαγείτε από πικρίες;

Μάθετε πώς πρέπει να κινηθείτε αυτή την περίοδο, ανάλογα με το ζώδιό σας!

zodia-taro-45

Κριός, Συναντήσεις με Πρώην

Αγαπητοί Κριοί, τρεις λέξεις σας αφορούν αυτή την περίοδο: Επιστροφή παλιών εραστών! Ο Ερμής θα διασχίσει ανάδρομος τη ζώνη σας της αγάπης, γι’ αυτό προετοιμαστείτε. Το παρελθόν επιστρέφει εντυπωσιακά και δεν αποκλείεται να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη που δεν άνθισε την πρώτη φορά.

Επίσης, τώρα πρέπει να ξανασκεφτείτε τις θέσεις σας σε θέματα καρδιάς και στα ρίσκα που παίρνετε γενικότερα. Τι πρέπει να κάνετε για να γίνει πιο ευτυχισμένη η ζωή σας; Τι σας αναχαιτίζει στην εύρεση της αγάπης ή στο να εκφράζεστε δημιουργικά; Η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε ξανά με ένα παλιό χόμπι σας ή να επανασυνδεθείτε με ένα παιδί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 08/07-01/08

Ταύρος, Ώρα για Αλλαγές

Αγαπητοί Ταύροι, πρέπει να καθαρίσετε τα «εδάφη» σας. Αυτό μπορεί να αφορά την πρακτική εκκαθάριση του σπιτιού σας: Στην πορεία θα ανακαλύψετε με χαρά παλιές αναμνήσεις, όπως και θα απαλλαγείτε από όσα είναι πια πεπερασμένα. Παράλληλα, θα είναι μια συναισθηματική εκκαθάριση: Θα αναψηλαφήσετε παλιές καταστάσεις, που θα τις δείτε υπό καινούργιο πρίσμα. Τι θα έπρεπε να έχει ειπωθεί, ποιες συζητήσεις έπρεπε να είχατε κάνει με τους γονείς…

Είναι καιρός να αποτραβηχτείτε κάπως, να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Είναι το έναυσμά σας να σκεφτείτε αν έχετε θέσει τις βάσεις σας όπως «πρέπει». Ασχοληθείτε με το γενεαλογικό σας δέντρο και τις ρίζες σας, είτε μιλήστε με έναν αρμόδιο σύμβουλο.

Δίδυμοι, Ηρεμήστε

Η επικοινωνία με τον έξω κόσμο μπορεί να είναι πολύ πιο ήσυχη αυτή την περίοδο, αγαπητοί Δίδυμοι. Οι συνήθεις επαφές σας δεν θα είναι διαθέσιμες, είτε εσείς δεν θα είστε τόσο εξωστρεφείς. Μπορεί να αφοσιωθείτε σε ένα δημιουργικό εγχείρημα ή να ταξιδέψετε σε απρόβλεπτους προορισμούς.

Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να αξιολογήσετε το περιβάλλον σας και τον τρόπο που χειρίζεστε την αλληλεπίδραση: Τις επαφές σας με τον έξω κόσμο και τις κινήσεις σας στην καθημερινότητα. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε αποτοξίνωση από την τεχνολογία, να κλείσετε το κινητό σας και να χαλαρώσετε με ένα καλό βιβλίο!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 08/07-01/08

Καρκίνος, Ρυθμίστε τα Οικονομικά σας

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτό το καλοκαίρι έχει παντού γραμμένη τη λέξη «χρήματα» για εσάς! Μπορεί να είναι τα δικά σας, χρήματα που μοιράζεστε ή χρήματα που αναμένετε και έχουν αργήσει να έρθουν. Ό,τι κι αν είναι, αυτή την περίοδο καλείστε να επανεξετάσετε την οικονομική σας κατάσταση… Κατ’ επέκταση, τις προτεραιότητές σας στη ζωή.

Επενδύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας στους κατάλληλους ανθρώπους και τα σωστά εγχειρήματα; Είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο και τα ποσά που εισπράττετε; Οι σχέσεις σας αντικατοπτρίζουν τις αξίες σας; Αν όχι, πρέπει να κάνετε αναθεωρήσεις. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν κάποιες διαφωνίες οικονομικής φύσεως. Δεν αποκλείεται να λάβετε επιτέλους εκείνη την επιταγή!

Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 08/07-01/08

Λέων, Προετοιμάστε ένα Καινούργιο Ξεκίνημα

Αγαπητοί Λέοντες, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας. Αυτό απαιτεί από εσάς να επανεξετάσετε τη συνολική οπτική σας για τη ζωή. Είστε έτοιμοι να βάλετε τις απόψεις, την προσωπικότητα και τους στόχους σας κάτω από το μικροσκόπιο – και είναι επιβεβλημένο!

Πρέπει να χειριστείτε όλες τις εκκρεμότητές σας και να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε ένα καινούργιο λαμπρό ξεκίνημα. Σκεφτείτε να κινηθείτε ινκόγκνιτο για λίγο, να κλείσετε το κινητό σας. Μήπως υπάρχει κάτι που θέλετε να βγάλετε από μέσα σας; Ξεχάστε για λίγο το ακροατήριο, αγνοήστε το χειροκρότημα και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας: Λίγο χρόνο μόνοι με τις σκέψεις σας.

zodia-0988

Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 08/07-01/08

Παρθένος, Αγάπη και Δημιουργικότητα

Αγαπητοί Παρθένοι, ο Ιούλιος είναι ιδανικός για λίγη πνευματική απομόνωση. Χρειάζεστε ξανά επαφή με τις πηγές σας, για να αντλήσετε διανοητική και δημιουργική δύναμη. Νιώθετε ότι το σύμπαν καλύπτει τα νώτα σας;

Δώστε σε όλους την ευκαιρία να σας δείξουν πόσο αξιαγάπητοι είστε! Ενδώστε στην έμπνευσή σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να αρχίσετε μια ψυχοθεραπεία, να εντοπίσετε τους εσώτερους δαίμονές σας και να ρίξετε φως στο παρελθόν άπαξ δια παντός. Η εποχή μπορεί να αποδειχθεί και εξαιρετικά παραγωγική. Ίσως μάθετε ένα μυστικό ή μια πληροφορία, που θα αποτελέσει το κλειδί για τους γρίφους που πρέπει να λήξουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 08/07-01/08

Ζυγός, Επανασύνδεση Παλιών Φίλων

Ο ανάδρομος Ερμής θα πορευτεί στη ζώνη της φιλίας σας, αγαπητοί Ζυγοί. Το σλόγκαν του καλοκαιριού για εσάς, θα είναι η επανένωση με παλιούς φίλους. Ετοιμαστείτε για εφόρμηση από το παρελθόν, που θα σας φέρει χαρά ή/και κλείσιμο κεφαλαίων. Αν κάποια πράγματα δεν ειπώθηκαν με έναν φίλο, αυτή είναι η στιγμή να τα εξωτερικεύσετε.

Τίποτα δεν μπορεί να σημειώσει πρόοδο, αν δεν επιστρέψετε στις ελπίδες και τα όνειρα που σας συνδέουν με αυτή την συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Μόνο τότε θα ξέρετε αν το όνειρο άξιζε τη διατήρησή του ή είναι καιρός να το αντικαταστήσουν καινούργια. Γι’ αυτό κάντε εσείς την πρώτη κίνηση και απολαύστε τη!

Σκορπιός, Θέστε τους Στόχους σας

Έχετε να σκεφτείτε πολλά και σοβαρά, αγαπητοί Σκορπιοί. Προς τα πού κατευθύνετε τη ζωή σας; Πού οδεύει η καριέρα σας; Αν δεν είστε ευτυχισμένοι με την κατάσταση των πραγμάτων, έχετε ακόμη χρόνο να επιστρέψετε στο σημείο που νιώθατε χαρούμενοι.

Πολλά συνέβησαν, πολύ γρήγορα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο να συνειδητοποιήσετε αν είναι αυτά που πραγματικά θέλετε. Πού θέλετε να πάτε; Αν κατασταλάξετε σε αυτό, θα είστε σε θέση να κάνετε πιο βέβαια βήματα από το φθινόπωρο. Ίσως να σας προσεγγίσει ένας προϊστάμενος από το παρελθόν, προσφέροντάς σας μια δεύτερη ευκαιρία.

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο Ανάδρομου Ερμή 08/07-01/08

Τοξότης, Ώρα για Χαλάρωση

Αγαπητοί Τοξότες, λαχταράτε να αρπάξετε το διαβατήριό σας και να βρεθείτε ξυπόλυτοι στις άκρες του κόσμου; Θέλετε να αφεθείτε, να ξεχάσετε τον πολιτισμό και να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι. Ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις – αλλά αν στριφογυρίζει στο μυαλό σας, να το κάνετε!

Υπηρεσίες, δικαστήρια, σχολεία, όλα είναι σχεδόν κλειστά και δεν σας χρειάζονται αυτή την περίοδο. Μπορείτε να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί, να ξαναβρείτε την ευρύτερη εικόνα για τη ζωή σας. Κάθε διαδρομή θα μείνει αλησμόνητη τώρα, ακόμα κι αν είναι δύσκολη κάποιες στιγμές. Θα σας βοηθήσει να κλείσετε κεφάλαια με ένα άτομο ή μέρος που είχε μεγάλη σημασία για εσάς.

Αιγόκερως, Εστίαση στα Χρήματα

Καιρός να επιστρέψετε σε αυτό το δύσκολο κεφάλαιο των κοινών χρημάτων, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ποιος χρωστά τι; Ποιος χρωστά σε ποιον; Ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε για την αγάπη σας, τα οικονομικά σας, την επένδυσή σας; Ένα παλιό χρέος θα επανεξεταστεί και – υπό τις συνθήκες – μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας.

Σε πιο προσωπικό επίπεδο, οι στενές σας σχέσεις θα περάσουν επίσης από αναθεώρηση. Ποιοι παλιοί δεσμοί ή εξαρτήσεις σας εμποδίζουν να προχωρήσετε με κάποιο άλλο άτομο; Ίσως να λάβετε επιτέλους κάποια καθυστερημένα χρήματα.

zwdia – love

Υδροχόος, Αναθεώρηση Σχέσεων

Καιρός να επανεξετάσετε μια σημαντική σχέση σας, αγαπητοί Υδροχόοι. Μπορεί να πρόκειται για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση, για την οποία νιώθετε ότι δεν έχουν ειπωθεί σημαντικά πράγματα εδώ και καιρό. Αφιερώστε χρόνο στο να ανασκοπήσετε τα παλιά, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα και να ανακουφιστείτε.

Οι άλλοι μπορεί να είναι αναξιόπιστοι αυτή την περίοδο – είτε να μην είναι προσβάσιμοι. Δεν έχει σημασία. Εσείς κερδίζετε χρόνο για να σκεφτείτε αν είστε ευχαριστημένοι με αυτή την σύμπραξη. Παλιοί γνωστοί, φίλοι ή όχι, θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

Ιχθύες, Βελτιώστε τη Ζωή σας

Ετοιμάζεστε για διακοπές, αγαπητοί Ιχθύες; Δεν συμβαίνουν πολλά στη δουλειά – και όσα συμβαίνουν, μπορούν να περιμένουν. Έχετε στη διάθεσή σας λίγο χαλαρό χρόνο, στην κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό σας. Λαμβάνετε ικανοποίηση από τη δουλειά σας; Σας εκφράζει ο τρόπος που περνάτε την κάθε μέρα σας;

Σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας και δείτε πού μπορείτε να κάνετε βελτιώσεις. Το ίδιο ισχύει για τις ικανότητες και τις πρακτικές σας. Κάποιες έχουν σκουριάσει και χρειάζονται αναβάθμιση, για να γίνουν ξανά αποδοτικές και δημιουργικές. Ασχοληθείτε και με εκείνο το θέμα υγείας που έχετε παραμελήσει. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε ένα άτομο από το παρελθόν, που να επιταχύνει όλες αυτές τις διαδικασίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66