Ωροσκόπιο Αφροδίτης 08/10-01/11 Στα Βάθη του Ερωτα

eksagwno-afroditis-oyranoy

Ωροσκόπιο: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σας, η διέλευση της Αφροδίτης στον Σκορπιό ?

Ωροσκόπιο: Τι σημαίνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 8 Οκτωβρίου ως την 1η Νοεμβρίου 2019 για το ζώδιο σας? Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε:

Κριός

Κριέ είστε ένα πολύ σεξουαλικό ζώδιο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει τη λίμπιντο σας! Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα, για να περάσετε κάποιες υπέροχες στιγμές, με το σύντροφό σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή, για να ζητήσετε ένα δάνειο, ένα μπόνους, ή να κάνετε διακανονισμό διαζυγίου. Τι κοινό έχουν όλα αυτά? Τη γενναιοδωρία των άλλων! Να περιμένετε, ένα όμορφο δώρο!

zodia-taro-45

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί ισχυρή σεξουαλική έλξη για το ζώδιο σας. Κάποιος μπορεί να φανεί ιδιαίτερα επιθυμητός και μπορεί να είναι δύσκολο να του αντισταθείτε.

Μπορεί να είστε διαθέσιμοι…. αλλά βεβαιωθείτε, ότι είναι κι αυτός. Αν είστε δεσμευμένοι, τώρα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, ν’ αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ανισορροπία δυνάμεων στη σχέση σας και να εξαλείψετε τα καταστροφικά πρότυπα. Έχετε την ανάγκη, ν’ αντιμετωπίσετε τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Δίδυμοι

Τώρα είναι η ώρα να ξοδέψετε χρήματα, για καινούργια γκαρνταρόμπα για το γραφείο σας, για έναν υπολογιστή ή για κάποια μικροσυσκευή με πανέμορφο σχέδιο. Η αποτελεσματικότητα και η καλή εμφάνιση, πηγαίνουν χέρι-χέρι με την Αφροδίτη σας στο Σκορπιό. Μπορεί επίσης να θέλετε να διακοσμήσετε το γραφείο σας ή να δημιουργήσετε ένα εργασιακό πρόγραμμα. Οι ισχυρές έλξεις, είναι εφικτές και στο γραφείο. Προσπαθήστε να μην παθιαστείτε μ’ αυτές!

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον οίκο της αγάπης και της ευτυχίας, σας ψιθυρίζει, πως είναι μία από τις πιο ρομαντικές εποχές του χρόνου, για το ζώδιο σας. Αισθάνεστε σέξι και είσαστε έτοιμοι για διασκέδαση…. κι αυτό σας κάνει πολύ ελκυστικούς. Ξυπνούν επίσης τα ένστικτά σας για τα τυχερά παιχνίδια….και ίσως θελήσετε να πάτε στο καζίνο ή ν’ ασχοληθείτε, με τίτλους και μετοχές.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σας, η διέλευση της Αφροδίτης στον Σκορπιό ?

Λέων

Η επιθυμία να ομορφύνετε το σπίτι σας είναι ισχυρή για το ζώδιο σας, όταν η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό. Μπορεί να θελήσετε να αγοράσετε ένα όμορφο κομμάτι ή να πετάξετε κάτι που πάντα μισούσατε, για να το αντικαταστήσετε με κάτι που σας ταιριάζει πολύ περισσότερο. Τελειώνοντας μ’ αυτό, θα είναι η τέλεια στιγμή, για ένα ερωτικό δείπνο. Μπορεί επίσης να διασκεδάσετε, ψάχνοντας για οικογενειακά μυστικά.

Παρθένος

Ο κόσμος σας είναι πολύ πιο σέξι, όταν η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό. Ίσως να έχετε έναν καυτό νέο γείτονα ή ένα συμμαθητή. Ή μήπως είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να λύσετε μια διαφωνία ή για να αποκαλύψετε τα μυστικά της αδελφής σας? Μπορεί επίσης να θελήσετε ν’ αγοράσετε ένα εισιτήριο πρώτης θέσης, δερμάτινα καθίσματα για το αυτοκίνητό σας ή ένα σέξι κινητό τηλέφωνο – οτιδήποτε ώστε να ταρακουνήσετε λιγάκι τα πράγματα!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός

Ζυγέ είστε ευαίσθητοι μπροστά σε μια όμορφη βιτρίνα…. και ιδιαίτερα τώρα. Επενδύστε σε κάτι που θα σας βοηθήσει… να καμαρώνετε που το έχετε! Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να ψάξετε τα πράγματα σας και να απαλλαγείτε από αυτά, που δεν σας ενθουσιάζουν πλέον. Μ’ αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε χώρο για κάτι νέο και πιο κολακευτικό. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και ν’ αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, κάνει θαύματα για το ωροσκόπιο σας! Σαν Σκορπιοί έτσι κι αλλιώς είστε ακαταμάχητοι, αλλά η παρουσία της Αφροδίτης σας κάνει πιο καυτούς. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Οι δυνάμεις της έλξης σας είναι τόσο μεγάλες, που πιθανότατα να το πάρετε! Αν θέλετε να ανανεωθείτε ή να αναδιοργανώσετε την ντουλάπα σας, τώρα είναι η ώρα. Η ομορφιά σας χαμογελά! Επενδύστε στον εαυτό σας!

Ωροσκοπιο: Πώς επηρεάζει το ζώδιό σας, η διέλευση της Αφροδίτης στον Σκορπιό ?

taro-6-9

Τοξότης

Αυτή είναι μια περίοδος, μυστικών απολαύσεων και μυστικών υποθέσεων. Το να είσαστε μόνοι, είναι πολύ πιο ευχάριστο τώρα, από το να εμπλέκεστε σε επιφανειακές σχέσεις. Οι καταπιεσμένες επιθυμίες σας, ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Το ίδιο ισχύει και για τα μυστικά των άλλων ανθρώπων, που έλκονται από τη γοητεία σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσετε σε κάτι αποκλειστικά – είτε πρόκειται για ένα δημιουργικό έργο, είτε χαλαρώνοντας, κάνοντας διαλογισμό!

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει έντονες απολαύσεις, που περικλείουν τους φίλους σας. Μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο ή μπορεί να συναντηθείτε μ’ ένα άτομο ή μια παρέα, με την οποία είσαστε βαθιά και έντονα συνδεδεμένοι. Κάποια μικροπροβλήματα με τους φίλους δεν αποκλείονται…. αλλά γενικά, είναι η κατάλληλη περίοδος, για να «δεθείτε» περισσότερο με τους δικούς σας ανθρώπους.

zwdia-fotia

Υδροχόος

Ώρα να ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, για να πάρετε αυτό που θέλετε, από την καριέρα σας! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί την πλέον κατάλληλη στιγμή, για να ανανεώσετε με σέξι χειμωνιάτικα ρούχα τη ντουλάπα σας, να αναβαθμίσετε την επαγγελματική σας ζωή ή να «φτιάξετε» την εικόνα σας. Μπορεί να έχετε μυστικούς θαυμαστές σε θέσεις εξουσίας, που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

Ιχθύες

Ονειρεύεστε πολυτελείς αποδράσεις? Μπορεί να είναι δύσκολο ν’ αντισταθείτε στην επιθυμία σας, για απολαυστικές διακοπές στο εξωτερικό, τώρα. Ειδικά όταν πρόκειται για προορισμούς, που σας δημιουργούν την αίσθηση του μυστηρίου! Αν τα ταξίδια αποκλείονται, τότε ένας σέξι ξένος, μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και να ικανοποιήσει το γούστο σας για το «εξωτικό»! Οι ακαδημαϊκές έρευνες είναι ικανοποιητικές τώρα και η θρησκευτική αίσθηση, φτάνει πολύ βαθιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065