Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Διδύμους – Η θεά του Ερωτα χορεύει στο σκοτάδι

sex-afroditi-zodia

Ωροσκόπιο Η Αφροδίτη στους Διδύμους .

Ωροσκόπιο : Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι παραπάνω από καθηλωτική. Σίγουρα, η θεά της αγάπης ξέρει ένα- δυο πράγματα για να σας στείλει αδιάβαστους, αλλά υπάρχει κάτι σχετικά με την ορμητική επιρροή των Διδύμων, που προσθέτει λίγη πικάντικη γεύση στις σχέσεις σας.

Δεν καταλαβαίνετε σε τί αναφέρομαι? Η Αφροδίτη στο ερωτικό ζώδιο των Διδύμων, αποδεικνύει ότι υπάρχει ακριβώς «κάτι» στο άτακτο αυτό ζώδιο.

Πιθανότατα θα το δοκιμάσετε αυτό το μπρίο, από πρώτο χέρι με την Αφροδίτη στους Διδύμους, τον Ιούνιο. Οι Δίδυμοι είναι εγκεφαλικοί εραστές και η Αφροδίτη υποβάλλει τις επιθυμίες της.

zodia-taro-45

Στους Διδύμους, ο πλανήτης των καρδιόσχημων γυαλιών, των λουλουδιών και της καραμέλας, είναι γεμάτη ομορφιά και διανόηση! Πράγμα που σημαίνει, ότι οι διανοητικά διεγερτικές συζητήσεις, είναι η ειδικότητά της. Η θεά της αγάπης, είναι ένας εκθαμβωτικός συνομιλητής και ένας συμπαθής αντίπαλος, όταν βρίσκεται στο ζώδιο των περίεργων Διδύμων.

Οι λέξεις είναι το αφροδισιακό της και οι δυνάμεις της πειθούς της, είναι επίσης ακαταμάχητες. Προσοχή: Η Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι η πιο ασταθής Αφροδίτη, από όλες τις άλλες. Οπότε βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα πράγματα φιλικά και ξέγνοιαστα, μέχρι νεωτέρας. Όσο για κάποιους από σας, που ψάχνετε για σταθερή σχέση, μην ανησυχείτε. Αυτή η Αφροδίτη, θα φροντίσει να έχει τα χέρια σας απασχολημένα… αν καταλαβαίνετε, τι εννοώ.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

Ωροσκόπιο Η Αφροδίτη στους Διδύμους .

Εδώ είναι ό, τι επιφυλάσσει η Αφροδίτη στους Δίδυμους, ανάλογα με το ζώδιο σας:

Κριός: σας έφαγε η γάτα τη γλώσσα?

Με τη θεά της αγάπης που χορεύει μέσα στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας… τα λόγια σας είναι μουσική για τα αυτιά όλων. Τα γραπτά σας μηνύματα θα είναι γεμάτα ζωντάνια και ο καυτός γείτονας, είναι πιθανώς στην άλλη γραμμή.

Ταύρος : τα λόγια σας είναι χρήμα

Τα λόγια σας έχουν μεγάλη αξία! Αλλά αν δεν ζητήσετε, δεν θα λάβετε. Με την Αφροδίτη να σκοντάφτει στο δεύτερο οίκο, των αξιών σας, υπάρχουν ευκαιρίες για έρωτα, μέσω οικονομικών καταστάσεων και θεσμών. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν συναντήσετε τη συντριβή σας, στο ταμείο της τράπεζας. Πείτε γεια.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Η Αφροδίτη στους Διδύμους .

Δίδυμοι : οι μαραθωνοδρόμοι του φλερτ

Μη στέλνετε κείμενα χωρίς έξυπνα εικονίδια. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, και ακτινοβολείτε. Μην εστιάσετε τα μάτια σας σε κανέναν…. εκτός αν σκοπεύετε να κλέψετε την ψυχή του. Η Αφροδίτη ζωντανεύει μέσα από το ζώδιό σας και ο Ερμής, σας κλείνει το μάτι.

Καρκίνος : κρυφός έρωτας

Ψιθυρίζετε, οπότε κανείς δεν μπορεί να σας ακούσει. Η θεά της αποπλάνησης χορεύει στο σκοτάδι από το δωδέκατο οίκο σας, του κάρμα και όλων των παρασκηνιακών πραγμάτων. Αυτό, μπορεί να προκαλέσει ένα μυστικό ειδύλλιο…. αλλά σιγουρευτείτε ότι κρατάτε τα πράγματα μυστικά, προς το παρόν.

Λέων : φίλοι με ψευδώνυμο

Να φλερτάρετε ή να μην φλερτάρετε με τον χαριτωμένο φίλο σας? Αυτή είναι η ερώτηση. Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ? Με την Αφροδίτη να κουνάει την ουρά της στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων και των ομάδων, μπορείτε να τρέξετε, αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε. Αφήστε στην άκρη την υπερηφάνεια σας… και διασκεδάστε.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: δείξτε τους ποιο είναι το αφεντικό

Η γεμάτη ζωντάνια Αφροδίτη περιστρέφεται, μέσα από το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, της προσωπικότητας, της σταδιοδρομίας και της εξουσίας. Έτσι, κάνετε μεγάλη εντύπωση στους ανωτέρους σας. Τόσο μεγάλη, ώστε να την «πατήσουν» μαζί σας. Μιλήστε όπως μιλάτε, Παρθένοι.

Ζυγός : ενδιαφέρεστε για το άγνωστο

Πάντα ήσασταν οπαδός των εγκεφαλικών παιχνιδιών, αλλά με τον κυβερνώντα πλανήτη σας να λάμπει στον εξωτικό σας ένατο οίκο, της περιπέτειας και της γνώσης, πιθανόν να χρειαστείτε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Εκτός από την επιθυμία σας για ελευθερία, ίσως να βρείτε πολύ αγάπη ενώ ταξιδεύετε… ή ίσως ακόμη και στο σχολείο.

Σκορπιός : σημαντικές ανήθικες προτάσεις

Τα θέματα ταμπού, είναι η μαρμελάδα σας…. και με την αισθησιακή Αφροδίτη να σας ψιθυρίζει γλυκά από τον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των οικονομικών, ίσως να αγχωθείτε πολύ, μετά την αποστολή της πονηρής selfie που βγάλατε. Οι επιθυμίες σας σιγοκαίνε, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αισθάνεστε πιο σέξι από ποτέ. Φυλάξου κόσμε!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο Η Αφροδίτη στους Διδύμους .

Τοξότης : πρέπει να μιλήσετε

Σοβαρεύουν τα πράγματα, ε? Με τον πλανήτη της αγάπης, να αναβλύζει γοητεία μέσα από τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, πιθανόν να περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο με το άλλο σας μισό. Αυτή είναι μια γοητευτική εποχή για σας, γι’ αυτό νιώστε ελεύθεροι, να τους πείτε όλα όσα συμβαίνουν στο μυαλό σας.

Αιγόκερως : έρωτας κατά παραγγελία

Η αισθησιακή Αφροδίτη, αυτοσχεδιάζει από τον έκτο οίκο της υγείας σας, του καθημερινού περιβάλλοντος και της φυσικής κατάστασης… και πιθανότατα να φλερτάρετε στο γυμναστήριο. Δηλαδή, αν δεν ξεγλιστρήσετε στο μπάνιο, για να στείλετε μήνυμα, κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, Αιγόκερε. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να φαίνεται αντίθετη με σας, αλλά δεν σας κατηγορώ, θεωρώντας ότι αυτή η διέλευση είναι ολωσδιόλου ακαταμάχητη .

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Η Αφροδίτη στους Διδύμους .

Υδροχόος : τραβάτε την προσοχή

Τους θαμπώνετε και δεν το σκέφτεστε δεύτερη φορά. Η θεά Αφροδίτη, χορεύει μέσα στον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας, του σπιτιού της διασκέδασης, του ρομαντισμού και δημιουργικότητας και η λέξη «σαγηνευτική» είναι μάλλον υποτιμητική. Σπινθηροβολείτε ερωτισμό και σεξουαλικότητα… και οι θαυμαστές σας είναι εντελώς δοσμένοι σ’ αυτό.

Ιχθύες: ακούστε τη διαίσθησή σας

Κάνετε δεύτερες σκέψεις για την καψούρα σας? Με τη γλυκιά Αφροδίτη να βολεύεται στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και των βελούδινων χαλιών αισθάνεστε τόσο έξυπνοι όπως πάντα. Αν και δεδομένης της ατρόμητης προσωπικότητας των Διδύμων, είστε επίσης λίγο ανήσυχοι. Μην ανησυχείτε, Ιχθύες. Δεν χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις αμέσως.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia