Ωροσκόπιο Γάμου – Επανασυνδέσεων – Ποιοι ευνοούνται μέχρι τέλος ’22

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Ωροσκόπιο Γάμου – Επανασυνδέσεων – Ποιοι ευνοούνται μέχρι τέλος ’22 .

Ωροσκόπιο Γάμου – Ζώδια της Φωτιάς:

Κριός:

Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, προς τη λογική κατεύθυνση των επιθυμιών σας.

Οι εξωτερικοί πλανήτες σας έχουν παιδέψει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε και εσείς από την πλευρά σας, θα δείτε αν τελικά αυτό το άτομο που υπάρχει στη ζωή σας, αξίζει για να το κρατήσετε για πάντα. Το υπόλοιπο του έτους σίγουρα σας ευνοεί για γάμο και οικογένεια.
Ερωτική τύχη: 80%

zodia-taro-45

Λέων:
Έχετε κάνει όλες τις σχετικές δηλώσεις στον άνθρωπο σας, για το τι θέλετε να κάνετε… μέχρι να φύγει αυτό το έτος. Οι οικονομικές προδιαγραφές υπάρχουν, αλλά και η διάθεση για γάμο και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό, είναι στρωμένα μπροστά σας. Άρα μιλήστε ανοιχτά στο σύντροφο σας, και κινηθείτε δημιουργικά. Ακόμη και όσοι έχουν χωρίσει, προλαβαίνουν να επανασυνδεθούν και να δεσμευτούν.
Ερωτική τύχη: 85%

Τοξότης:
Με τόσο καιρό που έχει παραμείνει στον 3o οίκο σας ο Κρόνος, εσείς πια έχετε συμμορφωθεί. Αυτή η ωριμότητα κάνει και το σύντροφο σας να αισθάνεται έτοιμος για τις δικές σας προτάσεις, άρα οι πιθανές απαντήσεις που θα λάβετε, είναι τα ΝΑΙ. Από την άλλη μεριά, αυτή των χωρισμένων ή των για παρατεταμένο καιρό μόνων, οι αρχές του Ζυγού στις 23-09, θα έχουν εκπλήξεις ερωτικές.
Ερωτική τύχη: 90%

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ωροσκόπιο Γάμου Ζώδια της Γης:

Ταύρος:
Είσαστε γενικότερα μονοδιάστατοι και απόλυτοι. Αυτό μπορεί κάποιοι να το εκλαμβάνουν σαν προσόν που προκαλεί ασφάλεια και σιγουριά, κάποιοι άλλοι ίσως και να φοβούνται ότι σε κάποια πιθανή επίσημη δέσμευση, αυτό θα τους πνίξει. Άρα από τώρα, που πριν κάνετε τα όνειρα σας, μιλήστε ειλικρινά και ακούστε τους φόβους του συντρόφου σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να είστε μαζί και καλά.
Ερωτική τύχη: 89%

Παρθένος:
Ο τρόπος που λειτουργείτε είναι και αυτός που σας έχει φέρει κοντά σε επιτυχίες και οικονομικές και αισθηματικές. Από τα τέλη του Σεπτεμβρίου θα διαπιστώσετε πολλά υπονοούμενα από το σύντροφο σας, προκειμένου να μπει η σχέση σας σε ένα μονόδρομο προς τη δέσμευση. Αυτοί που είναι ακόμη κολλημένοι με παλαιότερες σχέσεις ή δεν τολμούν να προχωρήσουν σε ένα καταλυτικό διαζύγιο, απλά θα μείνουν με την ελπίδα.
Ερωτική τύχη: 91%

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/09 Σκέψεις που θα φανερωθούν – Λόγια που ενοχλούν

xartomanteia

Αιγόκερως:
Έχετε άπειρες ευκαιρίες για να κάνετε όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Όσο ο Δίας τετραγωνίζει το ζώδιό σας, θα σας αποδώσει όλα αυτά που ζητάτε στην προσωπική σας ζωή, και όχι μόνο. Σχέσεις που έχουν μείνει ακίνητες λόγω εγωισμού, θα επανέλθουν από κοινού και θα εδραιωθούν κάτω από δεσμεύεις. Οι μόνοι, μετά τη νέα σελήνη του Οκτωβρίου, θα δικτυωθείτε καλύτερα με νέες γνωριμίες.
Ερωτική τύχη: 87%

Ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι:
Εσάς τους δύσκολους του ζωδιακού κύκλου, τίποτα δεν σας ικανοποιεί. Γενικά δεν ασχολείστε πολύ και σε βάθος με τους εραστές σας, εκτός και αν αυτό που σας έλκει… είναι τελείως διαφορετικό και μοναδικό. Έχετε πέσει στη φάκα του πρωταγωνιστή, αλλά αυτό αν το συνεχίσετε, το πιο πιθανό είναι να μείνετε μόνοι σας. Οι σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα επίπεδα, το πιο πιθανό είναι από τον ερχόμενο μήνα να περάσουν στη δέσμευση.
Ερωτική τύχη: 92%

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ωροσκόπιο Γάμου  Ζυγός:

Φυσικά εσείς κρατάτε τα ηνία σε γάμους, χρήμα και πολλές ακόμη εκπλήξεις σε όλο τον ζωδιακό. Με έναν Δία απέναντι σας, μόνο επιτυχίες και ευκολίες μπορείτε να έχετε για ένα χρόνο ακόμη… και όχι μόνο. Σίγουρα έχετε δυσκολευτεί στο παρελθόν, τώρα όμως αυτές οι μνήμες λήγουν και εσείς θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας. Πολλές και οι επανασυνδέσεις που θα γίνουν μέσα τις επόμενες ημέρες – εβδομάδες.
Ερωτική τύχη: 85%

Υδροχόος:
Δεχτείτε αυτά που έγιναν. Το σύμπαν και ο σύμμαχος Κρόνος μόνο ευχάριστες αλλαγές μπορούν να σας φέρουν για το υπόλοιπο έτος. Πιο συγκεκριμένα, άπειρες οι προτάσεις που θα γίνουν στους αδέσμευτους, που ελπίζουν πια για έναν ποιοτικό και μόνιμο σύντροφο. Διαλέξτε τον καλύτερο. Γάμοι και μακροχρόνιοι δεσμοί θα ανοίξουν νέους κύκλους, που θα προσφέρουν νέα και καλύτερα δεδομένα.
Ερωτική τύχη: 95%

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/09 Σκέψεις που θα φανερωθούν – Λόγια που ενοχλούν

 

μελλοντολόγος

 

Ζώδια του Νερού:

Καρκίνος:
Κυριαρχείτε σε όλα τα επίπεδα. Οι όψεις ήταν και θα είναι κάτι καλό για εσάς και τις αποφάσεις σας, γύρω από θέματα που ακουμπάνε τις αισθηματικές δεσμεύσεις αλλά και επιχειρηματικά σχέδια. Αυτοί που έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για γάμο ή έστω σοβαρή συγκατοίκηση, θα έχουν και τη μεγάλη υποστήριξη από οικονομικής πλευράς, ίσως και κάτι τυχερό – ανέλπιστο. Μόνοι και πικραμένοι συναισθημάτων, θα βρουν πριν λήξει το έτος το ταίρι τους.
Ερωτική τύχη: 83%

FACEBOOK (1)Σκορπιός:
Από την αλλαγή του ζωδίου και μέχρι τα τέλη του έτους, η ζωή σας θα κάνει στροφή 180% προς το καλύτερο. Δεσμοί και γάμοι που είναι σε διάσταση, ακόμη και για μεγάλο χρονικό διάστημα – ακόμη και έτη – θα μπορέσουν να κάνουν από κοινού βήματα – συζητήσεις για να επανασυνδεθούν. Έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να την απολαύσετε.
Ερωτική τύχη: 86%

Ιχθείς:
Μπορείτε να είστε ήσυχοι. Η συντριπτική πλειοψηφία των ήδη δεσμευμένων, θα προχωρήσει μέχρι τον Δεκέμβριο σε επισημοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα από εκκρεμή διαζύγια και προβληματικές σχέσεις. Ακόμη και οι σύντροφοι που έχουν μείνει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλον, θα μπορέσουν μέσα από τρίτες παροτρύνσεις να τα ξαναβρούν.
Ερωτική τύχη: 90%

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098