Ωροσκόπιο για  τα Ζώδια στην Εποχή του Υδροχόου

ydroxoos-lesvia

Ωροσκόπιο για  τα Ζώδια στην Εποχή του Υδροχόου

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, είναι βέβαιο πως θα νιώσετε τις δονήσεις του Υδροχόου με μοναδικό τρόπο. Συμβουλευτείτε τον οδηγό που ακολουθεί, για να είστε προετοιμασμένοι!

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η συλλογική ενέργεια της Εποχής του Υδροχόου θα σας πυροδοτήσει, αγαπητοί Κριοί! Είναι η στιγμή να βγείτε πολύ, για να κοινωνικοποιηθείτε και να αφήσετε να λάμψει η προσωπικότητά σας. Η σύμπραξη με τους δικούς σας ανθρώπους θα σας επιτρέψει να αναδείξετε, να ξεχωρίσει το κύρος σας μεταξύ των συνεργατών. Βγάλετε το διαμάντι που έχετε μέσα σας!

zodia-taro-45

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Τι πραγματικά θέλετε, αγαπητοί Ταύροι; Καταλήξτε τώρα που όλος ο κόσμος γίνεται το δικό σας πεδίο δράσης – που μπορείτε να αδράξετε τη μέρα κατά την Εποχή του Υδροχόου. Το σύμπαν συνωμοτεί για να έχετε ελεύθερη διάβαση, αρκεί να δείξετε ότι είστε αποφασισμένοι για όλα. Αν αρπάξτε την επόμενη ευκαιρία με τον ιδεαλισμό του Υδροχόου, είναι βέβαιο ότι θα διαπρέψετε!

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η φλύαρη και πολυγνωσιακή φύση σας μπορεί να περάσει από δοκιμασία τώρα, αγαπητοί Δίδυμοι. Κατά την Εποχή του Υδροχόου αναμένεται να προκύψουν πολλές ιδιαίτερες ευκαιρίες για να δουλέψετε συνεργατικά. Να είστε προετοιμασμένοι να μοιραστείτε όλα όσα έχετε μάθει στην έως τώρα πορεία σας. Δεν αποκλείεται να κληθείτε να διδάξετε όσα γνωρίσετε ή να δώσετε διαλέξεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο για  τα Ζώδια στην Εποχή του Υδροχόου

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μπορείτε να φτάσετε σε δυσθεώρητα ύψη κατά την Εποχή του Υδροχόου, αγαπητοί Καρκίνοι! Αλλά πρέπει να προσέξετε είναι τις δυναμικές των συνεργασιών, που θα σας προκαλέσουν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Όλοι χρειάζονται μια χείρα βοήθειας από τους φίλους, από καιρό σε καιρό. Δεν σας είναι πάντα εύκολο να αφήνετε τους άλλους να δουν την ευαισθησία που κρύβετε κάτω από το προστατευτικό σας περίβλημα… Ωστόσο, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να διαπρέψετε τώρα, γι’ αυτό αφεθείτε και ανοιχτείτε!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η Εποχή του Υδροχόου αφορά κυρίως τη συλλογικότητα, αγαπητοί Λέοντες. Στη δική σας περίπτωση, θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Για τις επόμενες 30 ημέρες καλείστε να εστιάσετε στις σχέσεις και το πώς συμπράττετε σε αυτές. Μπορεί να επιλέξετε να δοθείτε ολοκληρωτικά, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι μια σχέση θα πετύχει μακροπρόθεσμα. Μην διστάσετε να το κάνετε, για αυτά που πραγματικά θέλετε!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο για  τα Ζώδια στην Εποχή του Υδροχόου

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Εποχή του Υδροχόου θα σας ανεβάσει στο τραίνο της αγάπης για τον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Πρέπει να αρχίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα και την οπτική σας, για να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας. Δικαιούστε να αναζητήσετε την εσωτερική γαλήνη, την αγάπη για εσάς άνευ όρων… Για να το πετύχετε, πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας μέσα σας και σε όσα πραγματικά αξίζουν να τα εσωτερικεύετε. Η «αεροθεραπεία» του Υδροχόου μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είστε κι εσείς ζώδιο του Αέρα, αγαπητοί Ζυγοί… Γι’ αυτό κατά την Εποχή του Υδροχόου θα λάμψετε και θα κατακλυστείτε από φρέσκιες δημιουργικές ιδέες! Αυτός ο δημιουργικός οργασμός θα αποτελέσει το αιφνίδιο έναυσμα για να κάνετε αλλαγές στο σπιτικό σας, για να αντανακλά την έμπνευσή σας. Διαμορφώστε έτσι τους χώρους σας, που να σας κεντρίζουν συνεχώς να είστε ο αέρινος, υψηλόφρων εαυτός σας!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο για  τα Ζώδια στην Εποχή του Υδροχόου

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Τι απαιτεί από εσάς η Εποχή του Υδροχόου, αγαπητοί Σκορπιοί; Να είστε ήρεμοι, ψύχραιμοι και σώφρονες. Βρίσκεστε σε φάση ανασχεδιασμού του εσωτερικού σας κόσμου και των προσωπικών σας πεποιθήσεων. Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα συναισθήματά σας. Αν κοιτάξετε τα πάντα ρεαλιστικά, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε τις πηγές των αισθημάτων σας με περισσότερη διαύγεια!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Είστε μια φλεγόμενη βάτος, αγαπητοί Τοξότες! Μην τολμήσετε καν να σκεφτείτε να κρατήσετε για τον εαυτό σας τη λάμψη σας, κατά την Εποχή του Υδροχόου. Να αναμένετε πολύ ρομαντισμό στη ζωή σας, καθώς η ενέργειά σας θα αποτελεί μαγνήτη για πολλούς. Αξιοποιήστε την αστείρευτη διανοητική ισχύ του Υδροχόου τις επόμενες 30 ημέρες… Ραντίστε με την περίσσεια μαγεία σας όσους προσεγγίζετε!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο για  τα Ζώδια στην Εποχή του Υδροχόου

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Είστε στο ζενίθ της εργασιακής σας απόδοσης, αγαπητοί Αιγόκεροι! Σε αυτό βοήθησε η άκρως παραγωγική ηλιακή επιστροφή. Τώρα αναζητάτε αυτό που θα συνεχίσει να σας ωθεί, μιας και ο Ήλιος βγήκε από το ζώδιό σας. Εστίασή σας θα παραμείνει η οικονομική ανόρθωση, γιατί η απόκτηση υλικών αγαθών τονώνει την αυτοεκτίμησή σας. Αυτή την αρένα την γνωρίζετε καλά, γι’ αυτό συνεχίστε την καλή σας πορεία!

300x300a

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η ορμή σας να κατακτήσετε τους στόχους σας είναι ασυγκράτητη εδώ και καιρό, αγαπητοί Υδροχόοι! Τώρα που θα φιλοξενείτε τον Ήλιο για τις επόμενες 30 ημέρες, είναι και επισήμως η στιγμή σας θα διαπρέψετε. Δικαιούστε να εστιάσετε στον εαυτό σας, για πρώτη φορά μετά από καιρό. Πάρτε χρόνο και χώρο για να γιορτάσετε την μοναδικότητά σας – και κυρίως να διασκεδάσετε!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Κάνετε συχνά ταξίδια ενδοσκόπησης, αγαπητοί Ιχθύες. Άλλο ένα θα κάνετε τώρα, στη διάρκεια της Εποχής του Υδροχόου. Ευκαιρίες για να ξαναγράψετε το «σενάριό» σας αναμένουν να τις αδράξετε… Ωστόσο, θα πρέπει να κατασταλάξετε στο ποιοι άνθρωποι και ποιες αξίες σας συνάδουν με την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε. Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να χωρίσετε τα χλωρά από τα ξερά, όσο αφορά την ενέργεια που εισάγετε οι ίδιοι στη ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia