Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Νοέμβριος ΄18

zwdia-ilios-karkinos-21-6

Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Νοέμβριος ΄18

Το δεύτερο 15μερο του μήνα, είναι φορτωμένο με σημαντικές αστρολογικές όψεις και ειδικά των εξωτερικών πλανητών που θα βοηθήσουν την πλειοψηφία των ζωδίων, για να κάνουν τα σχέδια τους πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο για όλους:

Κριός : Δεν έχετε σταματήσει να ψάχνετε με κάθε τρόπο, τον πρώην σας και τους τρόπους που πιθανόν να σας προσφέρουν μια επανασύνδεση. Έχετε σε όλα σας γίνει αντιληπτοί, και τώρα θα πρέπει να αφήσετε και την άλλη πλευρά, να σκεφτεί τι θέλει.
Ευνοϊκές ημέρες: 18 και 24 Νοεμβρίου

zodia-taro-45

Ταύρος : Μπορείτε να δώσετε μια ακόμη μια φορά την βοήθεια σας, στον σύντροφο σας, που την ζητά σε οποιαδήποτε μορφή της, αλλά βάλτε και κάπου εκεί και το όριο σας. Μέσα στον υπόλοιπο μήνα, θα πρέπει να αρχίσει και η άλλη μεριά πια να σας προσφέρει.
Ευνοϊκές ημέρες: 19 και 22 Νοεμβρίου

Δίδυμοι : Είστε εγωκεντρικοί, και αυτό είναι η μόνιμη σας άμυνα, για να μην πληγωθείτε πάλι από ερωτικές ιστορίες. Τώρα που ο Ήλιος θα περάσει απέναντι σας, εσείς σίγουρα θα έχετε φρέσκα πρόσωπα και ενδιαφέροντα που θα σας κάνουν να πιστέψετε στην αγάπη.
Ευνοϊκές ημέρες: 17 και 30 Νοεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Καρκίνος : Δεν έχετε άλλον χρόνο και διάθεση, για να ψάχνετε πάντα εσείς πρώτοι τις αφορμές, που θα σας φέρουν πιο κοντά επικοινωνιακά και διαπροσωπικά με το άτομο που σας αφορά και το αφοράτε και εσείς. Μάλλον θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ, και να αφήσετε και τους άλλους να σας ψάξουν.
Ευνοϊκές ημέρες: 20 και 24 Νοεμβρίου

Ωροσκόπιο Λέων : Οι μέρες είναι τυχερές για εσάς, και τα θέλω σας. Από το τρίτο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα έρθουν στα χέρια σας περισσότερες χρήματα και οικονομικές ειδήσεις. Σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας σας.
Ευνοϊκές ημέρες: 23 και 25 Νοεμβρίου

Παρθένος : Θα υπάρξουν ραγδαίες και καλές εξελίξεις, με τον άνθρωπο σας. Ειδικά από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, που κάποιες νομικές του υποθέσεις από τα παλιά κλείνουν. Τώρα μπορείτε πραγματικά να ηρεμήσετε και να βρείτε τον τρόπο να προχωρήσετε.
Ευνοϊκές ημέρες: 17 και 28 Νοεμβρίου

Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Νοέμβριος ΄18

taro-zodia-76

Ζυγός : Οι μέρες έχουν αλλαγές από την προσωπική μέχρι και την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Ακόμη και εσείς που είστε ελεύθεροι, θα βρεθείτε στον ίδιο δρόμο με κάποιον που αναζητά μια προσωπικότητα σας την δική σας, για μια ποιοτική σχέση.
Ευνοϊκές ημέρες: 20 και 23 Νοεμβρίου

Σκορπιός : Δεν έχετε βρει τρόπους ακόμη, που μπορεί αυτή η τόσο ιδιαίτερη αισθηματική σχέση που έχετε να ισορροπήσει σε επικοινωνίες και απαραίτητες συναντήσεις. Πιθανόν και να πρέπει αυτό να το συζητήσετε άμεσα με τον άνθρωπο σας.
Ευνοϊκές ημέρες: 23 και 27 Νοεμβρίου

zodia-88

Τοξότης : Έχετε κάνει κάποια λάθη, μέσα στον δεσμό – γάμο σας και πιθανόν και να έχει πικράνει τον άνθρωπο σας, που ήδη είναι αρκετά επιφορτισμένος με τα δικά του προβλήματα. Τώρα που θα έρθει ο Ήλιος στο ζώδιο σας, θα βρεθείτε σε μια ρομαντικές στιγμές, και εκεί όλα μπορούν να διευκρινιστούν.
Ευνοϊκές ημέρες: 24 και 29 Νοεμβρίου

Ωροσκόπιο, Δεύτερο 15μερο – Νοέμβριος ΄18

Αιγόκερως : Δεν έχετε βρεθεί ακόμη με το ταίρι σας, και έχουν μαζευτεί αρκετά θέματα μέσα στην σχέση αυτή. Ένα μερίδιο του ζωδίου σας, μέχρι το τέλος του 2018, θα έχει πάρει την απόφαση για μετοικήσει αλλά και να προχωρήσει σε γάμο.
Ευνοϊκές ημέρες: 21 και 25 Νοεμβρίου

Ωροσκόπιο Υδροχόος : Οι οικονομικές σας απολαβές είναι καλές πια… και πρέπει να βρείτε και την χρυσή τομή στα έσοδα και τα έξοδα σας. Σε δεύτερη φάση, όσοι είστε μόνοι σας μην καταναλωθείτε και πάλι σε άδοξες σχέσεις και φλερτ. Αλλά καλύτερα να περιμένετε αυτόν που μπορεί να σας γοητεύσει πνευματικά.
Ευνοϊκές ημέρες: 23 και 25 Νοεμβρίου

Ιχθείς : Οι αστρολογικές συνθήκες για το ζώδιο σας, δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά από το παρελθόν σας, θα σας φέρουν και μια δεύτερη ευκαιρία για να τα επαναπροσδιορίσετε.
Ευνοϊκές ημέρες: 24 και 26 Νοεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia