Ωροσκόπιο Ερμή στον Λέοντα 27/06 Καυτοί έρωτες και τοξικές σχέσεις

miniaies-erwtikes-zwdio-lewn

Το ωροσκόπιο σας για τον Ερμή στον Λέοντα

Ωροσκόπιο : Οι διελεύσεις του Ερμή είναι πάντα ενδιαφέρουσες. Και όταν σκέφτεται κανείς τον αγγελιοφόρο πλανήτη να διελαύνει τον τροχό από τον τολμηρό Κριό μέχρι τους μυστικιστικούς Ιχθύς, δεν γίνεται να μην θαυμάσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε κάθε ουράνιο αρχέτυπο.

Διαβάστε το ωροσκόπιό σας και αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τη σταθερή φωτιά του Λέοντα, ειδικά μέσα στις συζητήσεις και τις άμεσες αλληλεπιδράσεις σας.

Ο έξυπνος Ερμής κυβερνά όλα όσα σχετίζονται με την καθημερινότητά μας, τη νοητική λειτουργία και την τοπική κοινότητα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, απόδραση από την ουσία του Λέοντα, είτε είστε φαν της ενέργειάς του είτε όχι.

zodia-taro-45

Ο άτακτος αγγελιοφόρος μπαίνει επίσημα στον Λέοντα στις 27 Ιουνίου. Θα βρεθεί όμως σε ανάδρομη στάση  στις 7 Ιουλίου, αυτό σημαίνει ότι θα λάβουμε διπλή δόση Ερμή στον Λέοντα. Αυτό γιατί η αναδρομή του Ερμή τονίζει την ενέργεια του ζωδίου από το οποίο περνά. Στην περίπτωσή μας, του παιδιάστικου Λέοντα.

Έτσι, εν μέσω παιχνιδιάρικων συζητήσεων και έντονων επιδείξεων στοργής, πρέπει να φροντίσετε να μην πάρει τον έλεγχο ο εγωισμός σας. Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Η υπερβολική υπερηφάνεια του Λέοντα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός αυτού του ζωδίου. Αλλά αντί να περιμένετε το χειρότερο, κοιτάξτε τον Ήλιο, καθώς είναι ο κυβερνήτης του Λέοντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Να τι σας περιμένει με τον Ερμή στον Λέοντα σύμφωνα με το ζώδιό σας.

ζώδια Κριός

Επιδείξτε την λαμπερή προσωπικότητά σας

Είναι ο καιρός να χορέψετε κάτω από τους προβολείς και να απολαύσετε την αυθεντικότητά σας. Θα είστε η πηγή της διασκέδασης για τους φίλους σας και ένα ερωτικό λιοντάρι όταν είστε με το ταίρι σας. Αν πω ότι είστε απλώς χαρισματικοί, θα σας υποτιμήσω.

ζώδια Ταύρος

Χαρείτε τον προσωπικό σας θρόνο στο σπίτι σας

Στο σπίτι βρίσκεται η καρδιά και κατά τη διάρκεια αυτής της εορταστικής διέλευσης, δεν διστάζετε να πάρετε τα ηνία στο μέτωπο του σπιτιού. Έτσι, ακόμα κι αν είστε το αγοράκι της μαμάς σας ή το κοριτσάκι του μπαμπά, πιθανότατα θα τραβήξετε πολλή προσοχή.

chartomantia-098

Το ωροσκόπιο σας για τον Ερμή στον Λέοντα

ζώδια Δίδυμοι

Εκφραστείτε, μην καταπιέζετε τον εαυτό σας

Κάντε μεγάλα πράγματα ή μην κάνετε τίποτα, Δίδυμοι. Στην καρδιά είστε τεχνίτες του λόγου. Τα πάντα, από συζητήσεις μέχρι μεγαλομανείς επιδείξεις στοργής, θα γίνονται σε υπερβολικό βαθμό τώρα. Θεατρικό; Ίσως. Αλλά δεν θα σας άρεσε κι αλλιώς.

ζώδια Καρκίνος

Γιορτάστε όλες τις νίκες σας

Ξέρετε ήδη τι βάζετε στο τραπέζι, Καρκίνοι. Και αυτό γιατί πιθανώς έχετε αγοράσει εσείς το τραπέζι. Έτσι, πέρα απ’ το να απολαμβάνετε τις αισθησιακές απολαύσεις και τις υλικές αποκτήσεις σας, θα θυμηθείτε την αξία του εαυτού σας τώρα. Κάντε τη δική σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Λέων

Πείτε το δυνατά, πείτε το με περηφάνια

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, Λέοντες. Αλλά με τον Ερμή να περνά από το ζώδιό σας, η επικοινωνία σας θα είναι πιο έντονη και πιο τολμηρή από ποτέ. Προσέχετε μόνο τι λέτε. Τα λόγια σας θα έχουν δικό του μυαλό.

ζώδια Παρθένος

Ετοιμάζεστε για το μεγάλο ντεμπούτο σας

Σας αρέσει να μην επιδεικνύεστε, Παρθένοι. Και κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης που εμπνέει δημιουργικότητα, θα δουλεύετε παρασκηνιακά με την ελπίδα να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα. Μην βιάσετε τη διαδικασία και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα.

ζώδια Ζυγός

Κερδίζετε δημοτικότητα

Μοιράστε την αγάπη, Ζυγοί. Παρά τη συνήθειά σας να παίζετε τον ρόλο του μεσολαβητή, θα είστε πιο δημοφιλείς από ποτέ στην παρέα και στους κοινωνικούς κύκλους σας τώρα. Μην θαμπώνετε τη λάμψη σας. Ο κόσμος χρειάζεται την αναζήτησή σας για δικαιοσύνη.

zodia-zvdia-yy

Το ωροσκόπιο σας για τον Ερμή στον Λέοντα

ζώδια Σκορπιός

Δείξτε στον κόσμο από τι είστε φτιαγμένοι

Μισείτε πραγματικά να βρίσκεστε στο κέντρο της προσοχής, Σκορπιοί; Ή μήπως προσποιείστε; Είτε σας αρέσει είτε όχι, η παρουσία σας θα έχει μεγάλη επιρροή τώρα. Και πιθανώς θα πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει στην πορεία.

ζώδια Τοξότης

Διευρύνετε τους δημιουργικούς σας ορίζοντες

Εμπρός λοιπόν για τη νέα δημιουργική περιπέτεια, Τοξότες; Ο Ερμής θα περνά από τον ένατο οίκο σας της ηγεσίας, έτσι αυτή η διέλευση θα σας ταιριάζει απόλυτα. Και παρά την εσωτερική ανησυχία σας, είναι η ιδανική περίοδος για νέες ευκαιρίες και συνεργασίες.

ζώδια Αιγόκερως

Το σεξαπίλ σας δεν κρύβεται

Εσείς είστε αυτοί, Αιγόκεροι; Είστε συνήθως οι παραδοσιακοί τύποι, αλλά αυτή η έντονα παθιασμένη διέλευση θα βγάλει την αγριόγατα από μέσα σας. Έτσι, είτε έχετε διάθεση για καυτούς έρωτες είτε για μια τοξική ερωτική σχέση, η σεξουαλική σας χάρη θα φτάσει κορυφή τώρα.

zwdia-taro-astra

Το ωροσκόπιο σας για τον Ερμή στον Λέοντα

ζώδια Υδροχόος

Απολαύστε τις δημόσιες επιδείξεις στοργής

Η μοιρασιά δείχνει το νοιάξιμο, Υδροχόοι. Ο Λέοντας είναι το αντίθετο ζώδιο από σας, παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί να μην σας ελκύει. Έτσι, με τον άτακτο Ερμή να ξεκινά μια φωτιά μέσα από τον οίκο των σχέσεων σας, πιθανώς θα λαχταράτε μερικές επιδείξεις της στοργής σας.

ζώδια Ιχθύες

Δίνετε παράσταση

Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα, Ιχθύες. Με τον περίεργο Ερμή να παίζει «έκθεση ιδεών» μέσα από τον έκτο οίκο σας της δουλειάς και της καθημερινότητας, θα έχετε φώτα, κάμερα, δράση για την ώρα. Μην διστάσετε να μεταμφιεστείτε και να ανοίξετε τον δρόμο. Οι συνάδελφοί σας θα εκτιμήσουν τον ζωηρό τρόπο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia