Ωροσκόπιο Ηλιακή Έκλειψη 06/01 Μην παραδοθείτε στο πεπρωμένο

ilios-symvolo-taytotitas

Η ηλιακή σας έκλειψη στον Αιγόκερω το 2019.

Το Ωροσκόπιο θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε πολύ, την καινούργια χρονιά!

Σας τρομάζουν οι περίοδοι των εκλείψεων? Αν ενημερωθείτε για το τί σημαίνουν οι εκλείψεις στην αστρολογία…ίσως!

Όταν συμβαίνει μια έκλειψη, τα πράγματα σπάνια, είναι ξανά τα ίδια. Όσο για μένα, προσπαθώ να συγκρατώ στο μυαλό μου, πως οι εκλείψεις είναι ένα κομμάτι της ζωής, κι έτσι υπάρχουν και απροσδόκητες αλλαγές.

zodia-taro-45

Προσπαθήστε όσο μπορείτε να ελέγξετε τη μοίρα σας. Το σύμπαν από την άλλη μεριά, απλά, κάνει αυτό που κάνει. Έτσι τελικά, το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να αντιμετωπίσετε μια σειρά, από δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, μην παραδοθείτε στο πεπρωμένο, γιατί η ηλιακή σας έκλειψη στον Αιγόκερω το 2019, θα σας θυμίσει, ότι έχετε ακόμα ελεύθερη βούληση.

Ίσως να αλλάζετε μέσα σε αυτό το διάστημα, και ο μετασχηματισμός θα σας αναγκάσει να ανακατατάξετε τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας. Ο Αιγόκερως, κυβερνάται από τον Κρόνο -πλανήτης περιορισμών και καταστολών-γι’ αυτό είναι σημαντικό να ρίξετε μια ματιά στις δεσμεύσεις σας.

Ενώ ο Αιγόκερως έχει τη δύναμη να εργάζεται σκληρά και να παραμένει εστιασμένος μέχρι να πραγματοποιηθεί ένα όνειρο, το μειονέκτημα του είναι ότι μπορεί να είναι πιστός σε παλιές έννοιες. Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στο πώς ξοδεύετε την ενέργειά σας, επειδή με μια Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, είναι εξαιρετικά σημαντικό να εστιάσετε σ’ αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

zwdia-taro-astra

κριός

Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε να σημαίνει ότι μια σημαντική αλλαγή στη σταδιοδρομία σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Ίσως αυτό σημαίνει, ότι θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για τη δουλειά σας. Θα μπορούσε μάλιστα να σημαίνει προώθηση ή αλλαγή θέσης εργασίας. Σκεφτείτε πολύ και σκληρά… τί σημαίνει για σας, επιτυχία.

ταύρος

Βρίσκεστε στο χείλος μιας πολύ συναρπαστικής περιόδου, αν και αντιμέτωποι. Ίσως να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα μεγάλο ταξίδι! Και ενώ μπορεί να είναι γεμάτο σκαμπανεβάσματα, θα επεκτείνει το μυαλό σας και θα αλλάξει την προοπτική σας με τέτοιο τρόπο, που δεν νιώσατε ποτέ πριν.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Η ηλιακή σας έκλειψη στον Αιγόκερω το 2019.

δίδυμοι

Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε να είναι μια διαισθητική αφύπνιση. Θα εκπλαγείτε από τη δύναμη που περιέχει το σκοτάδι σας. Παρόλο που μπορεί να βιώνετε συναισθηματικά αδιέξοδα, αυτό κατευθύνεται σε φωτεινά καινούργια ξεκινήματα. Φεύγετε από τον έρωτα… και στη συνέχεια ερωτεύεστε ξανά.

καρκίνος

Αυτή η ηλιακή έκλειψη μπορεί να είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής σε μια σχέση. Ίσως να είναι η αρχή του τέλους. Μπορεί ωστόσο, να είναι η σπίθα που θα κάνει τη σχέση στενότερη. Κρίνετε σκόπιμο, να επιτρέψετε μόνο αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες στη ζωή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ηλιακή σας έκλειψη στον Αιγόκερω το 2019.

λέων

Τα μεγάλα όνειρα ξεκινούν από μικρά! και ακόμη και οι μικρότερες ενέργειες έχουν συνέπειες. Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα εστιάσει την προσοχή σας, στον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε την εργασία σας και την υγεία σας. Το ένα βήμα οδηγεί στο επόμενο, και ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη δίαιτά σας.

παρθένος

Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε να σημάνει τη στιγμή που αναδύεται μια δημιουργική ιδέα, στον κόσμο σας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να γράψετε τελικά αυτό το μυθιστόρημα, να ξεκινήσετε αυτήν την τάξη χορού ή να δεσμευθείτε ν’ ασχοληθείτε με κάτι που θα κάνει την ψυχή σας να τραγουδήσει. Η ζωή είναι μια παιδική χαρά. Μη το ξεχνάτε αυτό!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Η ηλιακή σας έκλειψη στον Αιγόκερω το 2019.

ζυγός

Μπορεί να έρχεται μια σημαντική αλλαγή στην οικογένειά σας ή στην προσωπική σας ζωή. Αυτό μπορεί να σημαίνει γάμο ή ένα καινούργιο μωρό. Μπορεί επίσης να σημαίνει την εύρεση ενός νέου χώρου για συγκατοίκηση. Το συναισθηματικό σας κέντρο, αξίζει να επικεντρωθεί.

σκορπιός

Ενδέχεται να βγάλετε τελικά ένα βάρος από μέσα σας, κατά τη διάρκεια αυτής της ηλιακής έκλειψης. Μια βόμβα αλήθειας μπορεί να πέσει, ίσως από σας, ίσως από κάποιον άλλον. Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα μπορούσε επίσης να σημαίνει, ότι καταφτάνει μια λαμπρή ιδέα. Ο εγκέφαλός σας, είναι γεμάτος ηλεκτρισμό.

taro-zodia-76

Η ηλιακή σας έκλειψη στον Αιγόκερω το 2019.

τοξότης

Ίσως να κινηθούν πολλά χρήματα γύρω σας, από αυτή την ηλιακή έκλειψη. Ωστόσο, τα χρήματα θα μπορούσαν να αποτελέσουν, ένα ζήτημα. Αυτό που είναι πιο πιθανό να συμβεί είναι μια σημαντική αλλαγή στη σχέση σας με τα χρήματα και την ασφάλεια. Μαθαίνετε τόσα πολλά, για την επιβίωση!

αιγόκερως

Μπορεί να μην είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν μετά από αυτή την ηλιακή έκλειψη. Ενώ αυτό μπορεί να σημαίνει μια πλήρη αλλαγή ταυτότητας, θα μπορούσε επίσης να είναι απλά μια αλλαγή στην κατάσταση του νου σας και του τρόπου, που εσείς αγκαλιάζετε τον εαυτό σας. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αφήσει πίσω το κουκούλι του.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η ηλιακή σας έκλειψη στον Αιγόκερω το 2019.

υδροχόος

Μια σχέση ανάμεσα στο μυαλό σας και το πνεύμα σας είναι σφυρηλατημένη κάτω από την ενέργεια αυτής της ηλιακής έκλειψης. Το συνειδητό και το υποσυνείδητό σας κρατιούνται χέρι- χέρι… και θ’ αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πράγματα που δεν γνωρίζατε. Που όμως κατά βάθος, πάντα ξέρατε.

ιχθύες

Οι πιθανότητες είναι, ότι αυτή η ηλιακή έκλειψη θα είναι η αρχή πολλών νέων φιλικών σχέσεων. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να πείτε αντίο σε ανθρώπους από το παρελθόν σας. Μια αλλαγή στην επικοινωνία σας βρίσκεται σε εξέλιξη και πλησιάζετε πολύ, στο να βρείτε καινούργιες παρέες, που τις χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988